Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sreca3
    14. Prosinac 2023. 22:06

Dalmatinka,razumem strah veruj mi ali vidim da je to poodmakla trudnoca i bice sve ok.☀️

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

• Dalmatinka_u_zg
    14. Prosinac 2023. 22:19

Sreca3

Dalmatinka,razumem strah veruj mi ali vidim da je to poodmakla trudnoca i bice sve ok.☀️

Hvala ti🥰

neverland
    14. Prosinac 2023. 22:49

Meni je mala pala na trbuh nedavno, bila poslije na redovnom pregledu i bilo je sve ok.

Ja sam počela vjezbati, lagani hod na traci pola sata, istezanje i blaže vježbe koje inače radim, do 5kg max, preporođena sam. Odmah manje jedem, bolje se osjećam i ne moram spavati preko dana.
    .
    Cur ekoje imate endo, nisu vam simptomi laksi nakon trudnoca i poroda (koje su rodile)? Sestri su rekli da je trudnoća jedan od "lijekova" za endo i tek joj se 2 god nakon poroda počelo sve vraćati, čokoladne ciste i bolovi 

neverland
    14. Prosinac 2023. 22:50

A u prvoj trudnoći su mi simptomi prestali 9+6, mučnina skroz nestala jedan dan i to je bilo to. Isto sam se uplasila. Ovaj put traje dvostruko duže i još uvijek se povremeno vrati 🤮

• mala6
    15. Prosinac 2023. 00:33

neverland

A u prvoj trudnoći su mi simptomi prestali 9+6, mučnina skroz nestala jedan dan i to je bilo to. Isto sam se uplasila. Ovaj put traje dvostruko duže i još uvijek se povremeno vrati 🤮

Uff,koliko kukam i koliko bi volila se rijesiti tako mi je sokantno jer nema grljenja skoljke

ITM
    15. Prosinac 2023. 01:07

Dalmatinka_u_zg

Joj cure jel ima koja od vas iskustva sa padovima. Maloprije smo bili u gradu na adventu i sjela sam kao na neku kutiju/kocku u kutku za slikanje i pukla je dok sam na njoj sjedila i pala sam na guzicu..sad sam sva u strahu za bebu..mislim nije to neka visina,mozda oko pola metra od poda,al sam sva usrana…ne boli me niti nista,ne zelim previse ni panicarit al opet se brinem 😔

Prije dva tjedna sam pala preko psa koliko sam duga i široka. Dočekala se srećom na bok, a ne na trbuh... Sad sam puno koncentriranija dok hodam 😅

38 👩🏼‍❤️‍👨🏻 44
    8./2023. biokemijska
    17. 2. 2024. M 🩷🪽
    10./2024. Missed ab
    Kariogram ➡️ PGT - A 🧬
    UZ Brussel⌛
    1712itm@gmail.com

• Hulala18
    15. Prosinac 2023. 02:16

Sreca3

Ja nemam ni umor ni glad cak mi se nista ne jede….strasno.

Slažem se da ne prizivaš, znaju svi koliko sam ja prizivala i sad ću pasti u depresiju od muke i smrada svega. Znači imam osjećaj da u zidovima kuće neka hrana se osjeti. Hodam sa maskom 🥺🤣 

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična
    3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)

• Hulala18
    15. Prosinac 2023. 02:20

Dalmatinka,
    Slažem se da je beba zaštićena, pogotovo što to nije bio direktan pad na stomak, ali čak i tad je beba dobro zaštićena. Ali ako ti pravi frku i ja se slažem da bolje odeš nego da misliš u praznike sada.
    Ja imam problem sa curicom, ona mene malo malo podbije u blizini stomaka, par puta baš u stomak. Ćifta se nogama, živahna baš, a teška i jaka. Moram da držim ruke oko stomaka kad ležimo u krevetu, a i kad ja ležim, zatrče se da skoči na mene, stalno moram biti na oprezu.
    Jbg, znala sam je nosati do skora (muž se zezao da ću je nositi u školu 🤣🤣🤣), ne razumije ona promjene sad.

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična

• Hulala18
    15. Prosinac 2023. 02:25

purple13

mala6

purple13

mala6

purple13

mala6

purple13

mala6

Cure,jeli do sad koja imala iskustva da je imala bas izrazene mucnine i da su doslovno rukom odnesene 🙄 do jucer sam povracala standard posli svega,nisan se smila napiti vise od jednog guca. Evo danas pijem,jedem sve normalno. Bockalo me u jajnicima dns,kao neki pritisak ali ono nista da je ekstra bol ili nepodnosljiva i bila sam poporilicno razdrazljiva,ali me zabrinulo sto sam popila iz sna pola litre caja i nije mi ništa. Da napomenem 9+4 sam

Meni su mucnine prestale pocetkom 10.tjedna. Prepala sam se jer mi je iznenada bilo super (onda mi je opet za par dana bilo muka hahah). I sve je okej, nekome duze traju, nekome krace. No stres. 😊

Da ali imam osjecaj ko da su me i sise prestale boliti

Mislim da nemaš razloga za strah dokle god nemaš krvarenje ili baš jake bolove dolje. Simptomi dođu i odu, neke žene ni ne osjete da su trudne. 😊

A fala na utjesnim ricima,pomogla si vise nego sto mislis

Jednu noc sam bila plakala jer su mi simptomi iznenada nestali. 🤣🤣 Razumijem tvoj strah, mislim da svaka od nas to proživi. Jednostavno su simptomi nestalni, hormoni luduju i onda nam svašta pada na pamet.
    Uživaj dok ti nije muka i fino jedi, možda neće potrajati. 🤣🤣😘

Hahaha to ja sad,sidin na kaucu i ka kisna godina placen🙈🙈

🤣🤣🤣 samo ti plači ako će ti biti lakše. Vidiš da ti nisu nestali simptomi🤣

Nasmija me 🤣🤣🤣🤣🤣
    Mala,
    Mislim da ću isto reagovati kad meni krenu nestajati 🤣🤣 Ali logika govori da je to normalno, pa evo Martine, odavno je da taman misli da je prošlo i vrati se. Mora jednom biti tačka prelamanja smanjenja i potpunog prestanka. Možda si sretnica da je sad krenulo stajati i da u 2 tromjesečje uđeš potpuno bez mučnine.
    Mene od početka bole grudi, ali jedan dan su izduvane i ono na dodir zabole kad provjeravam, a drugi dan znači kad hodam osjetim ih kako bole i stežu. To je neki moj šetajući simptom. 

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična

korni
    15. Prosinac 2023. 05:44

Jutro cure, napokon petak 🥳
    Nadam se da ste se naspavale, da su mučnine manje, a sve koje ste bubane da ste bolje 🤗
    Neverland bravo za vježbanje 🥳💪 

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.