Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Freya1
    15. Prosinac 2023. 06:42

Jutro cure, evo vikenda 🥳🥳
    Dalmatinka ako te to jako muci odi na pregled, kako cure kažu, bebe su kod nas doista zaštićene 🤗🤗
    Neverland odlično, vjerujem da se bolje osjecas i imaš vise energije a na kraju si i zadovoljnija 🤗
    .
    Želim svima divan vikend, odmorite se 🥰

• mala6
    15. Prosinac 2023. 07:23

Hulala18

purple13

mala6

purple13

mala6

purple13

mala6

purple13

mala6

Cure,jeli do sad koja imala iskustva da je imala bas izrazene mucnine i da su doslovno rukom odnesene 🙄 do jucer sam povracala standard posli svega,nisan se smila napiti vise od jednog guca. Evo danas pijem,jedem sve normalno. Bockalo me u jajnicima dns,kao neki pritisak ali ono nista da je ekstra bol ili nepodnosljiva i bila sam poporilicno razdrazljiva,ali me zabrinulo sto sam popila iz sna pola litre caja i nije mi ništa. Da napomenem 9+4 sam

Meni su mucnine prestale pocetkom 10.tjedna. Prepala sam se jer mi je iznenada bilo super (onda mi je opet za par dana bilo muka hahah). I sve je okej, nekome duze traju, nekome krace. No stres. 😊

Da ali imam osjecaj ko da su me i sise prestale boliti

Mislim da nemaš razloga za strah dokle god nemaš krvarenje ili baš jake bolove dolje. Simptomi dođu i odu, neke žene ni ne osjete da su trudne. 😊

A fala na utjesnim ricima,pomogla si vise nego sto mislis

Jednu noc sam bila plakala jer su mi simptomi iznenada nestali. 🤣🤣 Razumijem tvoj strah, mislim da svaka od nas to proživi. Jednostavno su simptomi nestalni, hormoni luduju i onda nam svašta pada na pamet.
    Uživaj dok ti nije muka i fino jedi, možda neće potrajati. 🤣🤣😘

Hahaha to ja sad,sidin na kaucu i ka kisna godina placen🙈🙈

🤣🤣🤣 samo ti plači ako će ti biti lakše. Vidiš da ti nisu nestali simptomi🤣

Nasmija me 🤣🤣🤣🤣🤣
    Mala,
    Mislim da ću isto reagovati kad meni krenu nestajati 🤣🤣 Ali logika govori da je to normalno, pa evo Martine, odavno je da taman misli da je prošlo i vrati se. Mora jednom biti tačka prelamanja smanjenja i potpunog prestanka. Možda si sretnica da je sad krenulo stajati i da u 2 tromjesečje uđeš potpuno bez mučnine.
    Mene od početka bole grudi, ali jedan dan su izduvane i ono na dodir zabole kad provjeravam, a drugi dan znači kad hodam osjetim ih kako bole i stežu. To je neki moj šetajući simptom.

Nadam se da sam samo sretnica,jer od toliko prizivanja opet ne valja.  Evo ne mogu zaspati, gledan sve koja je ura da ginekologa zovnen da mi nabaci koju mudru.
    E da tako je i meni,razvukla san ih koliko ih stiscen pipkan. Amo reci kad stisnen da se nazireee neka mala bol,ali to je nista naspram boli prije kad me nisi smia ni zagrliti jer bi vikala ne naslanjaj se 😆

Hellobaby
    15. Prosinac 2023. 07:42

Jutro curke! 
    Doka sam ja sve pročitala 😅 
    Znam da je jedna cura rekla da joj sporo prolaze dani, ali kod mene to nije slučaj 😅 dan mi prođe baš brzo, ali uz djecu i mužev posao nije ni čudno 🙂 
    Lela ništa nisu našli..ali doduše nekako sam i mislila da će biti tako. To je bilo nakon 3. djeteta. 
    Žao mi je cure što ste svašta morale proći😔 Vjerujem da većina od nas ima neku svoju priču, događaj, situaciju koju smo morale proći i iz svega izašle samo jače.. znam da nije lako proći spontani jer sam i sama sve to prošla. Ali većinom je u pitanju kromosomska greška. Zato koliko god da je teško proći spontani, teže je imati ne zdravu bebu/dijete.  
    Sreca3 dobrodošla u našu malu grupicu 😀 napiši kada imaš pregled, pa te upišem 
    mala6 vjerujem samo da su simptomi stali..ja nisam imala nikakve simptome u 4 trudnoće, ali evo sada je grozno 🙄 tako da uživaj bez mučnina..nadam se da imaš više energije od mene 😅 mi se pratimo u dan 😃 
    Kako ćete provesti vikend? 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

Hellobaby
    15. Prosinac 2023. 07:43

Lista pregleda:

Ka_Kate - 15.12.
    Melian - 15.12.
    mima95 - 15.12.
    mala6 - 18.12.
    Bebade - 18.12.
    marta96 -19.12. 
    Mareeeee - 19.12.
    plave_okice - 19.12.
    dijana22 - 19.12.
    katy_kaya - 20.12.
    bopsich - 20.12.
    betames12345 - 20.12.
    Martina1931 - 20.12.
    ITM - 21.12.
    mamadrama22 - 21.12.
    Hulala18 - 22.12.
    ElisaDay - 28.12.
    Lela91 - 28.12.
    purple13 -28.12.
    NPelica - 29.12.
    Hellobaby - 3.1.
    Perpetua - 4.1.
    pistacija13 - 5.1.
    Dalmatinka_u_zg - 8.1.
    bebade - 8.1.
    M-P - 8.1.
    korni - 8.1.
    Eonaria - 8.1.
    Haru - 10.1.
    Freya - 10.1.
    neverland - 12.1.
    malaBubamara123 - 16.1.
    Dalmatinka_u_zg - 19.1.  

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

NPelica
    15. Prosinac 2023. 08:24

Jutro curke 👋 
    Dalmatinka kao što su cure rekle, beba je zaštićena ❤️ 
    Sretno svima na pregledima 🤗❤️ 
    Ja sam si upravo u kavu stavila vodu umjesto mlijeka 🤦‍♀️ uopće neznam u kojem smjeru moj mozak radi 😅 

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

Lela91
    15. Prosinac 2023. 08:48

neverland

Meni je mala pala na trbuh nedavno, bila poslije na redovnom pregledu i bilo je sve ok.
    .
    Ja sam počela vjezbati, lagani hod na traci pola sata, istezanje i blaže vježbe koje inače radim, do 5kg max, preporođena sam. Odmah manje jedem, bolje se osjećam i ne moram spavati preko dana.
    .
    Cur ekoje imate endo, nisu vam simptomi laksi nakon trudnoca i poroda (koje su rodile)? Sestri su rekli da je trudnoća jedan od "lijekova" za endo i tek joj se 2 god nakon poroda počelo sve vraćati, čokoladne ciste i bolovi

Meni ne. Prva M mi je bila nesto cudnija i dosla je bez najave 8 mjeseci od poroda, ali mislim da vec nakon 2., 3. ciklusa se vratilo sve u punom jeku. Jedina promjena je sto su mi i ovulacije postale bolne, a nakon zadnjeg spontanog jos bolnije. Ostali bolovi i simptomi jednaki. Iako su svi obecavali da ce sva bol nestat kad rodim. 😂😂😂

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

Lela91
    15. Prosinac 2023. 08:51

Dobro jutro curke, sretno na pregledima danas! 🥰
    .
    Mene mucnina probudila u 3 i pol, ali nisam uspjela nista izbaciti. Bas sam teska za to povracanje, ne mogu nikako. Ja cak i kad virozu neku poberem nikako ne mogu povracat. Bas imam neki strah i blokadu, stoji mi u grlu, a nikako van. Jedino kad sam se kamenicama otrovala sam izbacila i dusu u ta tri dana. 😂

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

bopsich
    15. Prosinac 2023. 08:54

Jutro cure 🎉
    Dalamtinka mislim da nema razloga za brigu, sigurne su bebe unutra. Meni je ginekolog na hitnoj kad sam došla zbog krvarenja rekao da mogu i padobranom skakati jer je beba zaštićena na što načina unutra. Tako da ne brini 🥰
    Neverland bravo za vježbanje 💪🎉 Ja od danas opet krećem sa šetnjama. Za vježbanje nisam jer nisam ni prije vježbala, pa mislim da trudnoća nije neko vrijeme za početi 😅
    Mala dobro došla 🎉🥰
    .
    Sigurno sam pola toga zaboravila, ali ne zamjerate mi 😅 Sinoć sam do ponoć pravila tortu jer moja kćer želi tortu na kat. Tako da sam jutros krepana. Danas mi je ostalo "samo" ukrasiti tortu, napraviti koji kolač, obaviti rođendanski shopping, okititi bor, srediti stan, ukrasiti stan za rođendan i sutra proslava može početi 🙈🤣🤣 Iako je pravi rođendan u nedjelju, ali tada ne može slaviti jer ima probu u kazalištu. Meni sad kreće turbo, pon i uto su joj nastupi u kazalištu, u srijedu mi je pregled i neću se ni okrenuti i evo Božića 😅

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

bopsich
    15. Prosinac 2023. 09:00

I zaboravila sam reći, zar sam ja jedina koja ne priziva mučnine 🤣🤣 Svaku večer legnem sa strahom da će me ujutro uhvatiti. Mene su uhvatile možda ukupno 10 puta od kad sam trudna, totalno nepravilno. Jedan dan cijeli dan, sljedećih 5 ništa. Pa samo povratim ujutro, pa nekad malo po noći i onda ih opet nema.. Evo jutros sam super i oduševljena sam da su me zaobišle 😅 Neka ih što dalje od mene 🙈

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

Lela91
    15. Prosinac 2023. 09:06

bopsich

I zaboravila sam reći, zar sam ja jedina koja ne priziva mučnine 🤣🤣 Svaku večer legnem sa strahom da će me ujutro uhvatiti. Mene su uhvatile možda ukupno 10 puta od kad sam trudna, totalno nepravilno. Jedan dan cijeli dan, sljedećih 5 ništa. Pa samo povratim ujutro, pa nekad malo po noći i onda ih opet nema.. Evo jutros sam super i oduševljena sam da su me zaobišle 😅 Neka ih što dalje od mene 🙈

Sretnice! Neka ti tako i ostane! 😅
    Moja kcer ima u cetvrtak rođendan i isto zeli tortu na kat, crvenu i na Peppu Pig. Muko moja. 🙄😅

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.