I zaboravila sam reći, zar sam ja jedina koja ne priziva mučnine 🤣🤣 Svaku večer legnem sa strahom da će me ujutro uhvatiti. Mene su uhvatile možda ukupno 10 puta od kad sam trudna, totalno nepravilno. Jedan dan cijeli dan, sljedećih 5 ništa. Pa samo povratim ujutro, pa nekad malo po noći i onda ih opet nema.. Evo jutros sam super i oduševljena sam da su me zaobišle 😅 Neka ih što dalje od mene 🙈
Sretnice! Neka ti tako i ostane! 😅
Moja kcer ima u cetvrtak rođendan i isto zeli tortu na kat, crvenu i na Peppu Pig. Muko moja. 🙄😅
Hahah crvena i na Peppu Pig 😅 Predobro 🥰 Ja obožavam Peppu 🥰
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
I zaboravila sam reći, zar sam ja jedina koja ne priziva mučnine 🤣🤣 Svaku večer legnem sa strahom da će me ujutro uhvatiti. Mene su uhvatile možda ukupno 10 puta od kad sam trudna, totalno nepravilno. Jedan dan cijeli dan, sljedećih 5 ništa. Pa samo povratim ujutro, pa nekad malo po noći i onda ih opet nema.. Evo jutros sam super i oduševljena sam da su me zaobišle 😅 Neka ih što dalje od mene 🙈
Sretnice! Neka ti tako i ostane! 😅
Moja kcer ima u cetvrtak rođendan i isto zeli tortu na kat, crvenu i na Peppu Pig. Muko moja. 🙄😅
Hahah crvena i na Peppu Pig 😅 Predobro 🥰 Ja obožavam Peppu 🥰
Ja je ne podnosim vise, vjeruj mi. Cim cujem ono roktanje probode me u mozgu. 😂
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Jutro svima...meni i dalje nos zastopan...i leda me ubijaju i prepone...jako me sve boli l9se se osjecam i imam probadanja od jucer dole tak da sam off...popila mg i lupocet pa malo popustilo ugl jedva se cekam lec i sretno svima na pregledu danas
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jutro curke!
Doka sam ja sve pročitala 😅
Znam da je jedna cura rekla da joj sporo prolaze dani, ali kod mene to nije slučaj 😅 dan mi prođe baš brzo, ali uz djecu i mužev posao nije ni čudno 🙂
Lelaništa nisu našli..ali doduše nekako sam i mislila da će biti tako. To je bilo nakon 3. djeteta.
Žao mi je cure što ste svašta morale proći😔 Vjerujem da većina od nas ima neku svoju priču, događaj, situaciju koju smo morale proći i iz svega izašle samo jače.. znam da nije lako proći spontani jer sam i sama sve to prošla. Ali većinom je u pitanju kromosomska greška. Zato koliko god da je teško proći spontani, teže je imati ne zdravu bebu/dijete.
Sreca3 dobrodošla u našu malu grupicu 😀 napiši kada imaš pregled, pa te upišem
mala6 vjerujem samo da su simptomi stali..ja nisam imala nikakve simptome u 4 trudnoće, ali evo sada je grozno 🙄 tako da uživaj bez mučnina..nadam se da imaš više energije od mene 😅 mi se pratimo u dan 😃
Kako ćete provesti vikend?
Hvala ti puno! 22.12.❤️
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Cure, sretno svima na današnjim pregledima!
Ja idem danas poslije posla da mi izmjeri nuhalni, zadnji pregled je bilo rano pa je rekla da dođem za 10ak,15 dana. Nadam se da će sve biti okej, malo me strah.
28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸
Sretno svima danas na pregledu❤️
Sto se simptoma tice, doslovno 2 dana mirna pa 3 dana katastrofa i tako je i dalje.. i svaki, al svaki put se ponadam da sam gotova s tim😂
Sad sam odlucila ziviti u skladu sa mucninama i povracanjima, prihvatila sam da mi je sad tako i tjt hahhaha
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Sretno svima danas na pregledu❤️
Sto se simptoma tice, doslovno 2 dana mirna pa 3 dana katastrofa i tako je i dalje.. i svaki, al svaki put se ponadam da sam gotova s tim😂
Sad sam odlucila ziviti u skladu sa mucninama i povracanjima, prihvatila sam da mi je sad tako i tjt hahhaha
To je dobar stav. Ionako ne mozes utjecati pa sto se prije pomiris s tim, lakse je. 😅
Meni mala jos ne ide u vrtic, tako da nemam uopce izbora, nit lezat, nit spavat, nit se nesto jadat. Tako je kako je i guramo dan po dan. Sta ces… 😅
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Ej curice sretno svima na pregledu danas.
Ja sam sretna sto je petak jer idem sutra malo kod svojih, ali sam i tuzna jer nije jos dosao nalaz niftyja pa znam da za vikend nece sigurno doci :( bas sam se nadala da cu znati do vikenda 🤪.. uglavnom ja sam od sad na light prehrani hahahaha.. salim se.. ali jedem malo lakse jer sam jucer skuzila da sam pojela doslovno pola pljeskavice malo krumpira i salatu i nisam mogla disat. A prije toga nisam nis posebno jela jer kao domjenak je. Ocito mi je preteska ta hrana i gotovo… odmorite se za vikend :)
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Jel ima tko problema sa pritiskom u anusu?😂😂
Kako mi je dobro sto ovdje mogu postaviti ful neugodna pitanja hahaha
Tipa kad sjednem bas na guzu, osjecam pritisak u analnom podrucju inace ne osjecam..jel to moze biti simptom hemoroida?🤦♀️
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Jel ima tko problema sa pritiskom u anusu?😂😂
Kako mi je dobro sto ovdje mogu postaviti ful neugodna pitanja hahaha
Tipa kad sjednem bas na guzu, osjecam pritisak u analnom podrucju inace ne osjecam..jel to moze biti simptom hemoroida?🤦♀️
Ja nemam al znam da u trudnoci cesto to bude , pa mozda netko ima vise iskustva … ja imam samo problem sa zivcem.. znaci mene tak uhvati zivac s lijeve strane doslovno lijeva strana straznjice i pola noge me tak odvratni smeta. Vjerojatno zato sto samo sjedim na poslu .. 😵💫 moram neke vjezbe uvest
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Sortiraj odgovore
Najstariji