Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martina1931
    14. Prosinac 2023. 16:30

A nemate sta drugo nego gurat naprijed.....za koliko sam se ja pretraga izborila ljetos nakon drugog spontanog, rukama i nogama.. da nisam tvrdoglava mazga vjv ne bi bila sad tu s vama 😂 
    Ja zelim sve znati i sve uzeti u obzir, nista vise ne prepustati slucaju. Puno sam sama citala i kopala, znaju cure sa lh trakica..ja uvijek bi uletila sa nekim novim istrazivanjima🙈 
    Al sam i potrefila na super doktore koji bi me stvarno i saslusali i shvatili ozbiljno bez obzira sto imam samo 26 i mlada sam i "dogadja se". 
    Preporuke za dr Ozrena Grgica. Radi na sv Duhu i poliklinika Ginekos. On mi je rekao tad citiram, cuvat cemo ti ovaj jajnik kao oci u glavi i nista mu ne smije bit😄 (nakon spontanog jos dobila krvavu cistu od 5cm pa sam bila luda dost hhaha)

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Lela91
    14. Prosinac 2023. 16:55

Martina1931

A nemate sta drugo nego gurat naprijed…..za koliko sam se ja pretraga izborila ljetos nakon drugog spontanog, rukama i nogama.. da nisam tvrdoglava mazga vjv ne bi bila sad tu s vama 😂
    Ja zelim sve znati i sve uzeti u obzir, nista vise ne prepustati slucaju. Puno sam sama citala i kopala, znaju cure sa lh trakica..ja uvijek bi uletila sa nekim novim istrazivanjima🙈
    Al sam i potrefila na super doktore koji bi me stvarno i saslusali i shvatili ozbiljno bez obzira sto imam samo 26 i mlada sam i "dogadja se".
    Preporuke za dr Ozrena Grgica. Radi na sv Duhu i poliklinika Ginekos. On mi je rekao tad citiram, cuvat cemo ti ovaj jajnik kao oci u glavi i nista mu ne smije bit😄 (nakon spontanog jos dobila krvavu cistu od 5cm pa sam bila luda dost hhaha)

Sad sam vidjela da ti sumnjaju i na adeno. Ne mogu se sjetiti, jesi ti radila magnet? 
    Meni je profesor rekao s obzirom na duboku endometriozu, da mogu ocekivati i adenomiozu s godinama jer ona voli doci onda i nakon vise poroda i kirurskih intervencija u maternici. A ja sam imala i kiretazu i carski rez i vjerojatno ce opet biti carski kad bude. Ali je rekao da sam jos mlada za to i da ona u pravilu dolazi kasnije. 
    Ma treba gurat stalno nekoga, a ja sam vec umorna od svih njih. U zadnjih godinu i pol sam skupila registrator pun nalaza, a o endometriozi da ne pricam. 15 godina im govorim sto se događa i svi mi odmahuju rukom. A sad se odjednom cude kao pura dreku. Da nisam dobila kilu na oziljku od carskog, ne bi nikad otkrila sta se desava. 🙄

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

korni
    14. Prosinac 2023. 17:19

Cure, žao mi je za sve loše šta vam se dogodilo! Nažalost, puno nas ima loših stvari iza sebe, ali bitno je okrenuti na pozitivu, vjerovati da će sve biti dobro i ici hrabro naprijed. Mi žene smo čudo, saljem svima hug podrške 🫂 ❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Martina1931
    14. Prosinac 2023. 18:10

Lela91

Martina1931

A nemate sta drugo nego gurat naprijed…..za koliko sam se ja pretraga izborila ljetos nakon drugog spontanog, rukama i nogama.. da nisam tvrdoglava mazga vjv ne bi bila sad tu s vama 😂

Sad sam vidjela da ti sumnjaju i na adeno. Ne mogu se sjetiti, jesi ti radila magnet?
    Meni je profesor rekao s obzirom na duboku endometriozu, da mogu ocekivati i adenomiozu s godinama jer ona voli doci onda i nakon vise poroda i kirurskih intervencija u maternici. A ja sam imala i kiretazu i carski rez i vjerojatno ce opet biti carski kad bude. Ali je rekao da sam jos mlada za to i da ona u pravilu dolazi kasnije.
    Ma treba gurat stalno nekoga, a ja sam vec umorna od svih njih. U zadnjih godinu i pol sam skupila registrator pun nalaza, a o endometriozi da ne pricam. 15 godina im govorim sto se događa i svi mi odmahuju rukom. A sad se odjednom cude kao pura dreku. Da nisam dobila kilu na oziljku od carskog, ne bi nikad otkrila sta se desava. 🙄

Na osnovu ultrazvuka mi je stavljana sumnja na adeno. A endometriozu radi zadebljanja u straznjem forniksu cerviksa...msm to su meni sve nagadjanja, jedino phd nalazom se moze dati konacna dijagnoza. Al istina, adenomioza i endo idu ruku pod ruku. Iza mene je isto kiretaza i operacija na maternici..samo ja nemam apsolutno nikakvih simptoma, al doslovno nikakvih😅

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Sreca3
    14. Prosinac 2023. 18:15

Pozdrav cure, evo ja sam se odvazila danas se upisati kod trudnica ljetnih, još stidljivo i u strahu.... ali imacu pitanja pa bolje da pitam vas trudnice.
    Inace sam 6+1 po zadnjoj M
    Ali obzirom da mi je Transfer bio kasno na 25 dc blastica oduzmem 5 dana pa sam 5+3 recimo sta ja znam vise.🤣

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

Sreca3
    14. Prosinac 2023. 18:19

Htela sam pitati: 
    Menga grčevi- do kad? Dolaze mi u valovima svaki dan pogotovo predvece pa stanu i tako u krug.
    Imam dugo do UZV...da li ste u medjuvremenu proveravale jeste li trudne sa jos kojom betom? 😅 glupo pitanje ali ja taj UZV cekam ko smrtnu kaznu.
    Za sada ne krvarim i sve je ok.Hvala vam i SVIMA ZELIM SKOLSKU TRUDNOCU! ❤️

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

• Hulala18
    14. Prosinac 2023. 18:32

mala6

Zene drage,citam i mogu reci da vam se divim i da vam skidam kapu kako ste jake i kako gazite naprid. Zasluzile ste svu sricu svita ❤️

Svi smo zaslužili to ☺️❤️ 

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična
    3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)

• Hulala18
    14. Prosinac 2023. 18:35

Sreca3

Htela sam pitati:
    Menga grčevi- do kad? Dolaze mi u valovima svaki dan pogotovo predvece pa stanu i tako u krug.
    Imam dugo do UZV…da li ste u medjuvremenu proveravale jeste li trudne sa jos kojom betom? 😅 glupo pitanje ali ja taj UZV cekam ko smrtnu kaznu.

Dobrodošla ☺️🥳

Pokušavam se sjetiti kao da je bilo prije 20 godina, a ne dana tako reći ☺️🤣 Znam da sam ih imala i čak su ponekad znali biti jako izraženi. Počeli pred izostanak, a trajali, ne mogu reći baš sa sigurnošću, ali sigurno 7 dana, pa onda je počelo ono ponekad da uhvati. 
    Svi smo u tremi kad idemo na uzv 🤣 i meni je pregled 22.12. - držaćemo fige jedna drugoj ☺️

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična
    3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)

Lela91
    14. Prosinac 2023. 18:39

Martina1931

Lela91

Martina1931

Na osnovu ultrazvuka mi je stavljana sumnja na adeno. A endometriozu radi zadebljanja u straznjem forniksu cerviksa…msm to su meni sve nagadjanja, jedino phd nalazom se moze dati konacna dijagnoza. Al istina, adenomioza i endo idu ruku pod ruku. Iza mene je isto kiretaza i operacija na maternici..samo ja nemam apsolutno nikakvih simptoma, al doslovno nikakvih😅

Da da, to je jasno za bas dobiti dijagnozu, zato i kazem, da nisam izvadila to iz kile, ne bi nikad saznala. I budi sretnica bez simptoma zauvijek! 🤞🏻🥰
    I ovo sto meni kazu da je duboka endometrioza isto ne mogu potvrdit dok ne odem na operaciju. Za to mi je rekao da me kad tad u zivotu ceka jer je po necemu zakljucio da je ova moja agresivan tip. Ali dobro. Motaj glavu kad je razbijes. Meni je bilo bitno da nije na jajnicima i jajovodima. Tu sam imala srece u nesreci. 😅

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

Lela91
    14. Prosinac 2023. 18:42

Sreca3

Htela sam pitati:
    Imam dugo do UZV…da li ste u medjuvremenu proveravale jeste li trudne sa jos kojom betom? 😅 glupo pitanje ali ja taj UZV cekam ko smrtnu kaznu.

Cestitam i dobro dosla!🥰
    Evo ja sam upravo legla jer su me poceli grcici neki hvatati. I meni najcesce budu navecer, ali ne svaki dan. Svaki drugi recimo. Popijem si magnezij i malo legnem i bude bolje. Jucer sam pitala ginekologicu i kaze da ne bi trebalo biti zabrinjavajuce dok nisu bas jaki bolovi i kad osjetim nek odmorim malo. 

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.