Cure,jeli do sad koja imala iskustva da je imala bas izrazene mucnine i da su doslovno rukom odnesene 🙄 do jucer sam povracala standard posli svega,nisan se smila napiti vise od jednog guca. Evo danas pijem,jedem sve normalno. Bockalo me u jajnicima dns,kao neki pritisak ali ono nista da je ekstra bol ili nepodnosljiva i bila sam poporilicno razdrazljiva,ali me zabrinulo sto sam popila iz sna pola litre caja i nije mi ništa. Da napomenem 9+4 sam
Meni su mucnine prestale pocetkom 10.tjedna. Prepala sam se jer mi je iznenada bilo super (onda mi je opet za par dana bilo muka hahah). I sve je okej, nekome duze traju, nekome krace. No stres. 😊
Da ali imam osjecaj ko da su me i sise prestale boliti
Mislim da nemaš razloga za strah dokle god nemaš krvarenje ili baš jake bolove dolje. Simptomi dođu i odu, neke žene ni ne osjete da su trudne. 😊
A fala na utjesnim ricima,pomogla si vise nego sto mislis
Jednu noc sam bila plakala jer su mi simptomi iznenada nestali. 🤣🤣 Razumijem tvoj strah, mislim da svaka od nas to proživi. Jednostavno su simptomi nestalni, hormoni luduju i onda nam svašta pada na pamet.
Uživaj dok ti nije muka i fino jedi, možda neće potrajati. 🤣🤣😘
Hahaha to ja sad,sidin na kaucu i ka kisna godina placen🙈🙈
Joj cure jel ima koja od vas iskustva sa padovima. Maloprije smo bili u gradu na adventu i sjela sam kao na neku kutiju/kocku u kutku za slikanje i pukla je dok sam na njoj sjedila i pala sam na guzicu..sad sam sva u strahu za bebu..mislim nije to neka visina,mozda oko pola metra od poda,al sam sva usrana…ne boli me niti nista,ne zelim previse ni panicarit al opet se brinem 😔
Ja sam iz cucnja pala na guzicu pa nisam znala di sam od straha,nije nista bilo ali nisam pametna.ali ako nije bia neki udarac ja mislin da ne bi trebalo biti problema
Cure,jeli do sad koja imala iskustva da je imala bas izrazene mucnine i da su doslovno rukom odnesene 🙄 do jucer sam povracala standard posli svega,nisan se smila napiti vise od jednog guca. Evo danas pijem,jedem sve normalno. Bockalo me u jajnicima dns,kao neki pritisak ali ono nista da je ekstra bol ili nepodnosljiva i bila sam poporilicno razdrazljiva,ali me zabrinulo sto sam popila iz sna pola litre caja i nije mi ništa. Da napomenem 9+4 sam
Meni su mucnine prestale pocetkom 10.tjedna. Prepala sam se jer mi je iznenada bilo super (onda mi je opet za par dana bilo muka hahah). I sve je okej, nekome duze traju, nekome krace. No stres. 😊
Da ali imam osjecaj ko da su me i sise prestale boliti
Mislim da nemaš razloga za strah dokle god nemaš krvarenje ili baš jake bolove dolje. Simptomi dođu i odu, neke žene ni ne osjete da su trudne. 😊
A fala na utjesnim ricima,pomogla si vise nego sto mislis
Jednu noc sam bila plakala jer su mi simptomi iznenada nestali. 🤣🤣 Razumijem tvoj strah, mislim da svaka od nas to proživi. Jednostavno su simptomi nestalni, hormoni luduju i onda nam svašta pada na pamet.
Uživaj dok ti nije muka i fino jedi, možda neće potrajati. 🤣🤣😘
Hahaha to ja sad,sidin na kaucu i ka kisna godina placen🙈🙈
🤣🤣🤣 samo ti plači ako će ti biti lakše. Vidiš da ti nisu nestali simptomi🤣
💙5/24💙
Joj cure jel ima koja od vas iskustva sa padovima. Maloprije smo bili u gradu na adventu i sjela sam kao na neku kutiju/kocku u kutku za slikanje i pukla je dok sam na njoj sjedila i pala sam na guzicu..sad sam sva u strahu za bebu..mislim nije to neka visina,mozda oko pola metra od poda,al sam sva usrana…ne boli me niti nista,ne zelim previse ni panicarit al opet se brinem 😔
Ja sam iz cucnja pala na guzicu pa nisam znala di sam od straha,nije nista bilo ali nisam pametna.ali ako nije bia neki udarac ja mislin da ne bi trebalo biti problema
Da pise da ako nema jacih bolova i krvarenja sa bi trebalo bit sve ok, malo me jedino donji dio leđa boli valjda od tog trzaja,pricekat cu do ujutro pa vidjet kako ce mi bit
Bok curke nikaki da vam se javin meni se danss trbuh u troduplao a nisam nista pojela sto bi napuhalo prestrasno nesto u soku san
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
🤣🤣🤣 samo ti plači ako će ti biti lakše. Vidiš da ti nisu nestali simptomi🤣
Ufff jadna ti san 🤭🙈
Dalmatinka,leđa te mogu boliti od trzaja,ovo ti govorin ja sa skrivljenom kraljeznicom 😆 ne bi tribalo biti nista i isto drzin fige da sfo posto ne bude nista.
I ja jedva cekam da svane da zovnem ginica 🙄🙈
Mene je dns necakinja lupila po trbuhu, isto mi nije svejedno al msm da su bebe zasticene sa.svime i svacime u trbuhu...
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Hvala cure malo ste me umirile. Ako me ujutro bude nesto bolilo otic cu za svaki slucaj na pregled da sam mirnija,ipak mi je iduci pregled tek 8.1.pa da bar mirno provedem blagdane,a ne u brizi
Npelice baš ćete imati lijepo Božićno okupljanje 🥰 jedva čekam da nam javiš dojmove 🤭❤️
Sreca jako mi je drago da si nam se pridružila ❤️
Mala6 meni je ginekol.rekao da je normalno da simptomi dodju, prodju pa opet dodju, tako da sam sigurna da je sve okej 🤗
Dalmatinka mislim da su bebe dobro zaštićene kod nas, i da im to ne može naštetiti. Naravno, ako osjetiš neku bol, ili će ti biti psihički lakše, odi na pregled pa si na miru za blagdane 🙂 ali sigurna sam da je bebač dobro 🥰
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Npelice baš ćete imati lijepo Božićno okupljanje 🥰 jedva čekam da nam javiš dojmove 🤭❤️
Sreca jako mi je drago da si nam se pridružila ❤️
Mala6 meni je ginekol.rekao da je normalno da simptomi dodju, prodju pa opet dodju, tako da sam sigurna da je sve okej 🤗
Dalmatinka mislim da su bebe dobro zaštićene kod nas, i da im to ne može naštetiti. Naravno, ako osjetiš neku bol, ili će ti biti psihički lakše, odi na pregled pa si na miru za blagdane 🙂 ali sigurna sam da je bebač dobro 🥰
Korni…..hvala ti i meni je drago da se druzim sa ovako super ekipom,bas su cool sve zenske.Drago mi je da cemo se pratiti i nadam se da ce sve biti dobro.Kod svih❤️☀️
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Sortiraj odgovore
Najstariji