Jutro cure 🍀
Vidim da nitko baš nije najbolje, i pridružujem se klubu 🙋♀️🙈 Žao mi je zbog mučnina, prehlada, vrtoglavica, žgaravica i svih ostalih tegoba.. Grlobolju i prehladu sam prošla prije par dana i bilo mi je grozno, ali evo i to je iza mene. Sad samo pušem nos po cijele dane 😅 Nadam se da će i vama brzo proći 🤞🍀
Mene zadnjih dana mučnine drže ujutro, jučer sam povratila, danas još nisam sigurna kako će završiti 😅🤣
Nove cure dobro došle 💖
Ostale koje ste bile na pregledima, drago mi je da je sve super 🥰
Ne mogu više posebno pamtiti tko je što napisao, mozak mi je kao žvaka 😅🙈
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Jutro cure! Evo niti ja bas nisam najbolje..jucer sam toliko povracala, ali mogu reci da mi je bilo malo lakse nakon toga. A jutros se probudila s grloboljom i nos me zeza. Pa me zanima ima li kojih pastila za grlo koje trudnice mogu koristiti?
Možeš Isla pastile, ja sam ih kupila nekidan i pomažu, ne kao strepsils i sl. ali eto kad ne smijemo drugo... I meni dosta pomaže ocijediti cijeli limun, dodati med i malo tople vode, sve to pomiješati i na eks.
28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸
Hvala svima na dobrodošlici.
Lakše mi je sada kad su prošla prva tri mjeseca, osjećam se puno sigurnije.
Drago mi je što vidim da sam s nekim curama jako blizu po terminu, mozda zajedno budemo u rodilistu, hahah.
Termin mi je 12.6. po ZM, ali beba je malo veća pa piše 9.6. po UZV.
Pregled imam 28.12.
💙5/24💙
Baš mi je žao zbog vaših boleština. Kod nas je samo kašalj u pitanju i malo grlobolje. Evo bopsich mene mučnine inače unište navečer, ali danas su prisutne od samog jutra. Sad ćemo ja i kćer kod none, pa se možda izgube putem.
Nego malo ljepše teme: što imate u planu za Božić 🙂 oni koji slave..
Hoćete provesti sami, na putovanju, s obitelji? Kuhate nešto specijalno ili idete na nešto specijalno 😅
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Baš mi je žao zbog vaših boleština. Kod nas je samo kašalj u pitanju i malo grlobolje. Evo bopsich mene mučnine inače unište navečer, ali danas su prisutne od samog jutra. Sad ćemo ja i kćer kod none, pa se možda izgube putem.
Hoćete provesti sami, na putovanju, s obitelji? Kuhate nešto specijalno ili idete na nešto specijalno 😅
Ove godine su svi kod nas na ručku 🤗 i planiramo svima reci za bebicu ❤️ neću sve sama, sogorica će mi pomoć.. a i mame.. ali bit će odojka, malo janjetine, i za mene teletina 😅 ja ništa drugo ni ne jedem. A i ima nas, 17 nas je 🙈 odnosno 18, sa mojom bebicom❤️ i to samo najuzi 🙈 slavonsko-licko-hercegovacka family😅
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Ja ne mogu da zamislim tu svu silnu hranu sada, joj. Na pomisao mi se diže želudac 🥺
Kod mene ima vremena do 07-og januara da možda prođe ovo, ali nešto sumnjam. Još, ako znate šta je slava, odmah 09-og mi je slava. Znači tona ljudi sa tona hrane. Baš se radujem 🤐😟 Sa maskom ću hodati. 🤣
Iako, dolazi mi zaova čim prođe 25-og Božić, to će se već tad krenuti sa svakakvim đakonijama. Zet nam je njemac i naravno da uživa svu prednost kad dođe tih par dana🤣🤣🤣🫥🫥
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)
Ove godine su svi kod nas na ručku 🤗 i planiramo svima reci za bebicu ❤️ neću sve sama, sogorica će mi pomoć.. a i mame.. ali bit će odojka, malo janjetine, i za mene teletina 😅 ja ništa drugo ni ne jedem. A i ima nas, 17 nas je 🙈 odnosno 18, sa mojom bebicom❤️ i to samo najuzi 🙈 slavonsko-licko-hercegovacka family😅
E kod vas je sigurno jako veselo 🥳🥳🥳
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)
Jutro cure! Evo niti ja bas nisam najbolje..jucer sam toliko povracala, ali mogu reci da mi je bilo malo lakse nakon toga. A jutros se probudila s grloboljom i nos me zeza. Pa me zanima ima li kojih pastila za grlo koje trudnice mogu koristiti?
Možeš Isla pastile, ja sam ih kupila nekidan i pomažu, ne kao strepsils i sl. ali eto kad ne smijemo drugo… I meni dosta pomaže ocijediti cijeli limun, dodati med i malo tople vode, sve to pomiješati i na eks.
Vidim da ima vise vrsta tih Isla, razlicitih okusa..jel mogu bilo koji uzet? Svi su dozvoljeni?
Jutro cure!
Zao mi je cut da vas muce sve te tegobe,drzite se,nadam se da ce brzo biti bolje🙏
Mene je prije nekoliko dana bolilo grlo i pomogla mi je kadulja pa preporucam za grlobolju. Pošto je ne smijemo piti u trudnoci,samo se prokuha voda i ubaci nekoliko listova da odstoje par minuta i onda kad se ohladi, tu tekucinu nekoliko puta dnevno progrgljati u grlu i ispljunuti.
Ja ne mogu da zamislim tu svu silnu hranu sada, joj. Na pomisao mi se diže želudac 🥺
Kod mene ima vremena do 07-og januara da možda prođe ovo, ali nešto sumnjam. Još, ako znate šta je slava, odmah 09-og mi je slava. Znači tona ljudi sa tona hrane. Baš se radujem 🤐😟 Sa maskom ću hodati. 🤣
Iako, dolazi mi zaova čim prođe 25-og Božić, to će se već tad krenuti sa svakakvim đakonijama. Zet nam je njemac i naravno da uživa svu prednost kad dođe tih par dana🤣🤣🤣🫥🫥
😅😅 bome moram priznat da se i meni diže želudac na svu tu hranu 🤣
Ali neka, ovo je posebno razdoblje pa ćemo pregrmit😅
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Sortiraj odgovore
Najstariji