Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bopsich
    14. Prosinac 2023. 08:12

Jutro cure 🍀
    Vidim da nitko baš nije najbolje, i pridružujem se klubu 🙋‍♀️🙈 Žao mi je zbog mučnina, prehlada, vrtoglavica, žgaravica i svih ostalih tegoba.. Grlobolju i prehladu sam prošla prije par dana i bilo mi je grozno, ali evo i to je iza mene. Sad samo pušem nos po cijele dane 😅 Nadam se da će i vama brzo proći 🤞🍀
    Mene zadnjih dana mučnine drže ujutro, jučer sam povratila, danas još nisam sigurna kako će završiti 😅🤣
    Nove cure dobro došle 💖 
    Ostale koje ste bile na pregledima, drago mi je da je sve super 🥰
    Ne mogu više posebno pamtiti tko je što napisao, mozak mi je kao žvaka 😅🙈

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

ElisaDay
    14. Prosinac 2023. 08:24

Tejkili

Jutro cure! Evo niti ja bas nisam najbolje..jucer sam toliko povracala, ali mogu reci da mi je bilo malo lakse nakon toga. A jutros se probudila s grloboljom i nos me zeza. Pa me zanima ima li kojih pastila za grlo koje trudnice mogu koristiti?

Možeš Isla pastile, ja sam ih kupila nekidan i pomažu, ne kao strepsils i sl. ali eto kad ne smijemo drugo... I meni dosta pomaže ocijediti cijeli limun, dodati med i malo tople vode, sve to pomiješati i na eks. 

28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸

purple13
    14. Prosinac 2023. 08:24

Hvala svima na dobrodošlici.
    Lakše mi je sada kad su prošla prva tri mjeseca, osjećam se puno sigurnije.
    Drago mi je što vidim da sam s nekim curama jako blizu po terminu, mozda zajedno budemo u rodilistu, hahah.
    Termin mi je 12.6. po ZM, ali beba je malo veća pa piše 9.6. po UZV.
    Pregled imam 28.12.

💙5/24💙

Hellobaby
    14. Prosinac 2023. 08:25

Baš mi je žao zbog vaših boleština. Kod nas je samo kašalj u pitanju i malo grlobolje. Evo bopsich mene mučnine inače unište navečer, ali danas su prisutne od samog jutra. Sad ćemo ja i kćer kod none, pa se možda izgube putem. 
    Nego malo ljepše teme: što imate u planu za Božić 🙂 oni koji slave.. 
    Hoćete provesti sami, na putovanju, s obitelji? Kuhate nešto specijalno ili idete na nešto specijalno 😅 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

NPelica
    14. Prosinac 2023. 08:35

Hellobaby

Baš mi je žao zbog vaših boleština. Kod nas je samo kašalj u pitanju i malo grlobolje. Evo bopsich mene mučnine inače unište navečer, ali danas su prisutne od samog jutra. Sad ćemo ja i kćer kod none, pa se možda izgube putem.
    Hoćete provesti sami, na putovanju, s obitelji? Kuhate nešto specijalno ili idete na nešto specijalno 😅

Ove godine su svi kod nas na ručku 🤗 i planiramo svima reci za bebicu ❤️ neću sve sama, sogorica će mi pomoć.. a i mame.. ali bit će odojka, malo janjetine, i za mene teletina 😅 ja ništa drugo ni ne jedem. A i ima nas, 17 nas je 🙈 odnosno 18, sa mojom bebicom❤️ i to samo najuzi 🙈 slavonsko-licko-hercegovacka family😅

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

• Hulala18
    14. Prosinac 2023. 08:37

Hellobaby

Ja ne mogu da zamislim tu svu silnu hranu sada, joj. Na pomisao mi se diže želudac 🥺 
    Kod mene ima vremena do 07-og januara da možda prođe ovo, ali nešto sumnjam. Još, ako znate šta je slava, odmah 09-og mi je slava. Znači tona ljudi sa tona hrane. Baš se radujem 🤐😟 Sa maskom ću hodati. 🤣
    Iako, dolazi mi zaova čim prođe 25-og Božić, to će se već tad krenuti sa svakakvim đakonijama. Zet nam je njemac i naravno da uživa svu prednost kad dođe tih par dana🤣🤣🤣🫥🫥

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična
    3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)

• Hulala18
    14. Prosinac 2023. 08:37

NPelica

Hellobaby

Ove godine su svi kod nas na ručku 🤗 i planiramo svima reci za bebicu ❤️ neću sve sama, sogorica će mi pomoć.. a i mame.. ali bit će odojka, malo janjetine, i za mene teletina 😅 ja ništa drugo ni ne jedem. A i ima nas, 17 nas je 🙈 odnosno 18, sa mojom bebicom❤️ i to samo najuzi 🙈 slavonsko-licko-hercegovacka family😅

E kod vas je sigurno jako veselo 🥳🥳🥳

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična
    3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)

• Tejkili
    14. Prosinac 2023. 08:40

ElisaDay

Tejkili

Jutro cure! Evo niti ja bas nisam najbolje..jucer sam toliko povracala, ali mogu reci da mi je bilo malo lakse nakon toga. A jutros se probudila s grloboljom i nos me zeza. Pa me zanima ima li kojih pastila za grlo koje trudnice mogu koristiti?

Možeš Isla pastile, ja sam ih kupila nekidan i pomažu, ne kao strepsils i sl. ali eto kad ne smijemo drugo… I meni dosta pomaže ocijediti cijeli limun, dodati med i malo tople vode, sve to pomiješati i na eks.

Vidim da ima vise vrsta tih Isla, razlicitih okusa..jel mogu bilo koji uzet? Svi su dozvoljeni?

• Dalmatinka_u_zg
    14. Prosinac 2023. 08:41

Jutro cure!
    Zao mi je cut da vas muce sve te tegobe,drzite se,nadam se da ce brzo biti bolje🙏
    Mene je prije nekoliko dana bolilo grlo i pomogla mi je kadulja pa preporucam za grlobolju. Pošto je ne smijemo piti u trudnoci,samo se prokuha voda i ubaci nekoliko listova da odstoje par minuta i onda kad se ohladi, tu tekucinu nekoliko puta dnevno progrgljati u grlu i ispljunuti. 

NPelica
    14. Prosinac 2023. 08:41

Hulala18

Hellobaby

Ja ne mogu da zamislim tu svu silnu hranu sada, joj. Na pomisao mi se diže želudac 🥺
    Kod mene ima vremena do 07-og januara da možda prođe ovo, ali nešto sumnjam. Još, ako znate šta je slava, odmah 09-og mi je slava. Znači tona ljudi sa tona hrane. Baš se radujem 🤐😟 Sa maskom ću hodati. 🤣
    Iako, dolazi mi zaova čim prođe 25-og Božić, to će se već tad krenuti sa svakakvim đakonijama. Zet nam je njemac i naravno da uživa svu prednost kad dođe tih par dana🤣🤣🤣🫥🫥

😅😅 bome moram priznat da se i meni diže želudac na svu tu hranu 🤣 
    Ali neka, ovo je posebno razdoblje pa ćemo pregrmit😅 

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.