Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ITM
    14. Prosinac 2023. 08:42

Jutro, cure!
    Purple, dobrodošla! 🤗
    Sretno svima koji danas imaju preglede! 🤞
    Imam pitanje za one koje su već majke... Možete li se sjetiti kako je izgledalo kad ste prvi put osjetili bebu? Čini mi se da je još rano, al jutros imam osjećaj kao da mi kuca po stomaku 😂

38 👩🏼‍❤️‍👨🏻 44
    8./2023. biokemijska
    17. 2. 2024. M 🩷🪽
    10./2024. Missed ab
    Kariogram ➡️ PGT - A 🧬
    UZ Brussel⌛
    1712itm@gmail.com

• Hulala18
    14. Prosinac 2023. 08:51

ITM

Jutro, cure!
    Purple, dobrodošla! 🤗
    Sretno svima koji danas imaju preglede! 🤞
    Imam pitanje za one koje su već majke… Možete li se sjetiti kako je izgledalo kad ste prvi put osjetili bebu? Čini mi se da je još rano, al jutros imam osjećaj kao da mi kuca po stomaku 😂

Kao balončići da pucketaju, treperenje neko na određenom mjestu. Jako različito od crijeva po meni, ali ja nisam prije 18-te negdje to osjetila. Ali svi smo različiti, Maree je već osjetila, može biti da se beba javlja :))))

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična
    3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)

ElisaDay
    14. Prosinac 2023. 09:04

Tejkili

Vidim da ima vise vrsta tih Isla, razlicitih okusa..jel mogu bilo koji uzet? Svi su dozvoljeni?

Koliko znam svi su dozvoljeni, mene je pitala za što mi treba pa sam rekla grlobolja, dala mi je žute.

28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸

Lela91
    14. Prosinac 2023. 09:55

Zna li netko što znači ovaj nalaz? Zašto mi je ovo drugo Low? To je protrombinsko vrijeme. Ima li netko iskustva prije nego pocnem panicno zvati okolo. 😅
    https://ibb.co/dcnMv7Y

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

• Hulala18
    14. Prosinac 2023. 10:17

Lela91

Zna li netko što znači ovaj nalaz? Zašto mi je ovo drugo Low? To je protrombinsko vrijeme. Ima li netko iskustva prije nego pocnem panicno zvati okolo. 😅

E ja ti svašta znam, ali ovo ne znam, mislim znam šta je, ali ne znam što su ti dali da radiš to? Ovo se radi kad se sprema za operaciju, eventualno ko se bocka Clexanom, iako meni nisu dali. Ne spada baš u regularne krvne nalaze. Ali uglavnom, bez panike, vjerujem da će ovo biti oke. Referentne vrijednosti u trudnoći se razlikuju od standard referentnih vrijednosti. 
    Sad ćemo da vidimo šta kaže Chat GPT 🤣 Kaže da je INR u normalnim granicama. 

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična

Lela91
    14. Prosinac 2023. 10:23

Hulala18

Lela91

E ja ti svašta znam, ali ovo ne znam, mislim znam šta je, ali ne znam što su ti dali da radiš to? Ovo se radi kad se sprema za operaciju, eventualno ko se bocka Clexanom, iako meni nisu dali. Ne spada baš u regularne krvne nalaze. Ali uglavnom, bez panike, vjerujem da će ovo biti oke. Referentne vrijednosti u trudnoći se razlikuju od standard referentnih vrijednosti.

Ma ovaj nalaz mi je onako usput bio na popisu. Jos cekam nalaze za one ostale mutacije vezane uz trombofiliju. Nekako me svi uvjeravaju da spontani nisu bili zbog toga, ali ja si zelim provjeriti svejedno. Zato sam i isla privatno platiti jer su svi skrti s uputnicama kao da ih bubreg pitam. 🙄
    Btw, cure iz Rijeke, ako vam treba nesto iz laba, a morate privatno, odite u Zg. Ove neke pretrage su kod nas u Ri po 220€, a u Synlabu u Zg 40€. Nevjerojatno. 🙄

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

• Hulala18
    14. Prosinac 2023. 10:26

Lela91

Hulala18

Lela91

Ma ovaj nalaz mi je onako usput bio na popisu. Jos cekam nalaze za one ostale mutacije vezane uz trombofiliju. Nekako me svi uvjeravaju da spontani nisu bili zbog toga, ali ja si zelim provjeriti svejedno. Zato sam i isla privatno platiti jer su svi skrti s uputnicama kao da ih bubreg pitam. 🙄
    Btw, cure iz Rijeke, ako vam treba nesto iz laba, a morate privatno, odite u Zg. Ove neke pretrage su kod nas u Ri po 220€, a u Synlabu u Zg 40€. Nevjerojatno. 🙄

Tolika razlika, nevjerojatno. 

Aha aha, a neka si odradila, bićeš mirnija. Ovo ja mislim da je u redu stvarno, ako i ima nekih odstupanja, da su zanemariva. Baš nam javi kad dobiješ info. Kad očekujes nalaze za trombofiliju?

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična

M-P
    14. Prosinac 2023. 10:40

Lela
    Ja isto ne hnam sto bi to znacilo.. mozda martina zna 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Lela91
    14. Prosinac 2023. 10:42

Hulala18

Lela91

Hulala18

Lela91

Tolika razlika, nevjerojatno.

Aha aha, a neka si odradila, bićeš mirnija. Ovo ja mislim da je u redu stvarno, ako i ima nekih odstupanja, da su zanemariva. Baš nam javi kad dobiješ info. Kad očekujes nalaze za trombofiliju?

A ne znam, dolazit ce sad jedan po jedan kroz neko vrijeme. Nesto bi trebalo vec danas, nesto iduci tjedan… tako… malo po malo. 😅
    Razlika u cijeni je ogromna, i tehnicar se cudio jer je upisivao podatke pa kad je cuo od kud sam dosla mu nista nije bilo jasno, pa sam mu objasnila. 😅

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

Lela91
    14. Prosinac 2023. 10:44

E i je li netko od vas koje ste nazalost imale spontane vadio nalaz za antifosfolipidni sindrom? Znaci pitao me tehnicar ako su me i na to poslali, a meni prvi glas! Nisam znala ni o cemu se radi. 🤷‍♀️

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.