Žene bila sam na pregledu trudnoća potvrđena, navodno vide 2 male gestacijske ali nisu sigurni skroz jer je jako rano.. kontrola sledeći četvrtak. ♥️
https://ibb.co/JKnNmQb
https://ibb.co/cQ8PCqz
Lela, evo ti sve sto sam ja izvadila…ne znam, sto se tice tih spontanih i ovako blagih mutacija…ja sam razgovala sa hematologom koji je rekao da postoje istrazivanja za rane gubitke i ovakve mutacije (msm vise na Pai mutaciju , ne ovu za folnu) da je stv povecan broj spontanih kod zena s takvim mutacijama, a trudnocu iznesu dalje samo uz pomoc terapije. Nitko ti ne moze dokazati radi cega je bilo, al cemu riskiranja..evo Hulalaprimjer. Uzasno uzasno…jako mi je zao sto si to prosla❤️ da si na vrijeme znala da imas tako nesto, ne bi doslo do toga . A to naravno i nisi mogla znati prije
Mozda i uspiju zene iznijeti trudnocu bez terapije, al vjerujem da puno zena kao i ja je bi uopce riskirale takve stvari…
Bas si divlji tip Martina.😂
Hvala ti puno. Pol toga mi nisu rekli da napravim, naravno. Popizdit cu, da prostite. 🤬
Evo ja sam iznijela jednu do kraja, pa sad cemo vidjeti jel to bila sreca ili je stvarno sve ok kako oni kazu.
A kazu da je uzrok gubitka rane trudnocd u 2/3 slucajeva kromosomska greska...ja sam trazila cak i kariograme za mene i muza, dosl sve sto sam mogla sam trazila, to sam i dobila. I to sve preko uputnice, moja gin mi je rekla sto god da zelim odradit da hocemo. Bogu hvala pa je sve doslo uredno osim toga za trombofiliju..
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Lela, evo ti sve sto sam ja izvadila…ne znam, sto se tice tih spontanih i ovako blagih mutacija…ja sam razgovala sa hematologom koji je rekao da postoje istrazivanja za rane gubitke i ovakve mutacije (msm vise na Pai mutaciju , ne ovu za folnu) da je stv povecan broj spontanih kod zena s takvim mutacijama, a trudnocu iznesu dalje samo uz pomoc terapije. Nitko ti ne moze dokazati radi cega je bilo, al cemu riskiranja..evo Hulalaprimjer. Uzasno uzasno…jako mi je zao sto si to prosla❤️ da si na vrijeme znala da imas tako nesto, ne bi doslo do toga . A to naravno i nisi mogla znati prije
Mozda i uspiju zene iznijeti trudnocu bez terapije, al vjerujem da puno zena kao i ja je bi uopce riskirale takve stvari…
Čak ni nakon toga nisu uradili test na to, to je bilo davno, 2012-te godine, još uvijek nije bilo zaživjelo to testiranje. Rečeno mi samo, desilo se, neće se ponoviti, mlada si, nije rađena ni obdukcija (ako se tako kaže) da se vidi, ništa. Bebica imala 450gr, curica.
Ali to je stvarno iza mene, neću da crnim, desilo se i postoje mnogo gori slučajevi, nažalost. A meni je Lena izliječila to sve, jednostavno kao da je ona došla tad iz 2012-te ❤️
A da, tek su se 2016-te sjetili, iza vanmaterične, da me pošalju na testiranje za trombofiliju i vjerujte da mi je bilo drago u neku ruku, dobiću injekcije, ima terapija, biće sve u redu. I tako i bi ☺️☺️☺️
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)
Bokic curke, javljam se i ja s pregleda, sve je super i bebica je malo veca 🥰 imam samo pojacan iscjedak ali kaze doktorica to je klasicna leurokhea ☺️
odlicnooo cestitam na super pregledu ❤️❤️
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Manu,
Bravo za super pregled, ne uhvati sad da li se još ko javio. Upadala da odgovorim, aktivirali me na poslu, frka sad pred Božićno kupovanje, poruka od kupaca tonu. Malo odoh na zrak da pauziram, pa se vraćam nastaviti.
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)
Žene bila sam na pregledu trudnoća potvrđena, navodno vide 2 male gestacijske ali nisu sigurni skroz jer je jako rano.. kontrola sledeći četvrtak. ♥️
Opaaa … cestitam ❤️❤️
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
E i je li netko od vas koje ste nazalost imale spontane vadio nalaz za antifosfolipidni sindrom? Znaci pitao me tehnicar ako su me i na to poslali, a meni prvi glas! Nisam znala ni o cemu se radi. 🤷♀️
Pozdrav, ja imam antifosfolipidni sindrom, to se u paketu testiraš za antikardiolipinska antitijela, antifosfolipidna antitijela i beta 2 glikoprotein i onda ponavljaš za 8 tjedana i ako su oba puta povišena, onda imaš taj sindrom. Za njega mi je terapija Andol, a za trombofiliju heparin (to su ti npr. Fragmin, Clexan).
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
E i je li netko od vas koje ste nazalost imale spontane vadio nalaz za antifosfolipidni sindrom? Znaci pitao me tehnicar ako su me i na to poslali, a meni prvi glas! Nisam znala ni o cemu se radi. 🤷♀️
Pozdrav, ja imam antifosfolipidni sindrom, to se u paketu testiraš za antikardiolipinska antitijela, antifosfolipidna antitijela i beta 2 glikoprotein i onda ponavljaš za 8 tjedana i ako su oba puta povišena, onda imaš taj sindrom. Za njega mi je terapija Andol, a za trombofiliju heparin (to su ti npr. Fragmin, Clexan).
Hvala na objasnjenju. Ici cu onda i to odraditi, iako je sad vec mozda kasno. Ali ok. Sta je tu je. 😵💫
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Bas si divlji tip Martina.😂
Hvala ti puno. Pol toga mi nisu rekli da napravim, naravno. Popizdit cu, da prostite. 🤬
Evo ja sam iznijela jednu do kraja, pa sad cemo vidjeti jel to bila sreca ili je stvarno sve ok kako oni kazu.
A kazu da je uzrok gubitka rane trudnocd u 2/3 slucajeva kromosomska greska…ja sam trazila cak i kariograme za mene i muza, dosl sve sto sam mogla sam trazila, to sam i dobila. I to sve preko uputnice, moja gin mi je rekla sto god da zelim odradit da hocemo. Bogu hvala pa je sve doslo uredno osim toga za trombofiliju..
Pa eto, koliko god ruzno zvucalo, ja se nadam da je i kod mene bila kronosomska greska. Kad je vec moralo tako biti. Jedino mi je jako cudan nacin na koji se to sve dogodilo, ali ok. Pricala sam ti na drugoj temi o tome, ne bi ovdje. Nemam sad nista od mozganja oko toga. Idem povadit jos to sve sta ste mi rekle danas i to je to.
.
Cestitke mamadrama!! 🥰
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Hulala18, Vidim da si imala kasni spontani 🥺
Tada još nisi znala za trombofiliju pa se to dogodilo, a sada primaš terapiju ili si i tada znala, a svejedno se dogodilo?
Budući da su ti kasni spontani stvarno rijetki, uvijek me zanima zašto se oni događaju, pogotovo što zbog svih svojih prošlih slučajeva brinem da se što ne dogodi u tim kasnijim tjednima.
Hvala unaprijed na podijeljenom iskustvu, iako znam da ti je o tome teško pričati 😬
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Sortiraj odgovore
Najstariji