Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mareeeee3112
    13. Prosinac 2023. 18:56

Tejkili

Smije li se caj od mente piti? Inace ne volim cajeve, ali netko pise da se smije, a netko ne..ali inace znam da pomaze kod zeluca i probave pa bih probala popit salicu. Pa jel netko pio ili zna dal se smije?

Cestitam svima na pregledima...ja ga pijem i nisam nigdje procitala da se nesmije

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

ITM
    13. Prosinac 2023. 19:05

Neverland, vitamin d mi je kontroliralo iz krvi pri planiranju trudnoće. Ovaj sad nalaz krvi koji sam vadila nema taj podatak.
    Pila sam čaj od mente za mučninu, ali ne svaki dan. Kombinirala sam mentu i đumbir ovisno o volji 😅

38 👩🏼‍❤️‍👨🏻 44
    8./2023. biokemijska
    17. 2. 2024. M 🩷🪽
    10./2024. Missed ab
    Kariogram ➡️ PGT - A 🧬
    UZ Brussel⌛
    1712itm@gmail.com

bopsich
    13. Prosinac 2023. 19:07

neverland

Babymonitor s alija, radi 4 godine i savršen je.
    Za zgaravicu sam pila hladno mlijeko guc po guc. Sad kad me uhvati ne znam što ću, ne pijem više kravlje mlijeko ni mliječne proizvode baš.
    Kako ste se testirala za D vitamin? Ja sam mislila da je dovoljno što ga ima 100% preporučene doze u prenatalima? Jer ne jedem te mliječne.

Krv sam vadila, neke stvari koje su mi tražilo sad kad sam bila u bolnici na GUK profilu, a među njima je bio i D vitamin.. Ja sam baš gledala koliko ga ima u Novalacu i ja ga uopće nisam našla 🤣 Doduše na brzinu sam preletila, baš ću večeras u miru pročitati.
    .
    Cure s mucninama i ostalim tegobama, baš mi je žao da to morate prolaziti. Ja se isto osjećam nekako bezveze, kao da ni pola svoje snage nemam. Ali biti će to sve dobro, treba samo izgurati ovo prvo tromjesečje. Možemo mi to 💪❤️

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

• Hulala18
    13. Prosinac 2023. 19:09

pistacija13

Tejkili

Ima li koji trik za zgaravicu? Probala sam bademe, caj, mineralnu..ma nema pomoci. Vec dva dana umirem i place mi se koliko sve boli i pece, a u kombinaciji s tim krenule i mucnine opet.

Probaj s kokicama, mojoj mami to uvijek upali
    I razumijem te skroz, ja sam upravo u valu odvratne mucnine a ne mogu povracati, zeludac me pece i samo placem jer si ne mogu pomoci 😔
    Nema teorije da porod moze biti gori od ovog 😂

A šta mislite na kombinaciju poroda sa žgaravicom?? 🤣🤣🤣 Kaže babica lezi, ma nema šanse da ja mogu ležati ženo Božija, kakve kontrakcije, ubi žgaravica 🤣🤣🤣
    Ali kao što sam već rekla, ja to imam i mimo trudnoće, zato vjerujem da je i sad jače, jer kod mene nema izdrži, proćiće, pogotovo kad ležim, to spali sve. 
    Ja uzmem sode bikarbone na vrh kašike sa vodom ili badema. Znam da imaju i tablete, na to ću poslije preći.

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična
    3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)

• Hulala18
    13. Prosinac 2023. 19:12

Čestitke svima na dobrim pregledima 🥳🥳❤️❤️ Baš mi je drago da sve ide super kod svih ☺️
    Jedva čekam i svoj, sutra za 8 dana, brzo će to 👌

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična

• Hulala18
    13. Prosinac 2023. 19:15

Meni se desilo da sam naglo skočila iz kreveta i krenulo me nekako nosati. Nije baš sad vrtoglavica, ali nisam se osjećala stabilnom, zanosilo nekako i prepalo me. Pogotovo što sam imala anksioznost 2016-te sa umišljanjem da ću pasti u nesvijest dok čekam u redu, pa podsjeti i na to.
    Moram malo lakše ustajati. Držalo ne duze vrijeme. Joj Bože, 31 godina i 5 godina psihofizičke iscrpljenosti sa ovakvim djetetom, mora biti da ću teže iznijeti ovo nego sa njom..🤣😵‍💫

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična

M-P
    13. Prosinac 2023. 19:39

Hulala18

Meni se desilo da sam naglo skočila iz kreveta i krenulo me nekako nosati. Nije baš sad vrtoglavica, ali nisam se osjećala stabilnom, zanosilo nekako i prepalo me. Pogotovo što sam imala anksioznost 2016-te sa umišljanjem da ću pasti u nesvijest dok čekam u redu, pa podsjeti i na to.
    Moram malo lakše ustajati. Držalo ne duze vrijeme. Joj Bože, 31 godina i 5 godina psihofizičke iscrpljenosti sa ovakvim djetetom, mora biti da ću teže iznijeti ovo nego sa njom..🤣😵‍💫

I ja cestitam svima na pregledima ❤️❤️❤️
    Hulala bas si utjesna 🤭 ja isto ko ti.
    Imam uzasne zgaravice i inace mimo trudnoce i sad si sve mislim takve sam srece da ce me uhvatit i na porodu hahahahah … ja bas imam gastritis koji sam dobila kad sam radila kod prvog sefa koji nije bio normalan i otad bas muku mucim s time. Znala sam spavati sjedecki pa u noci leci i tako. Ali sam onda pocela jako pazit i na zacinjenu hranu i sve i bilo mi je bolje. Mislim da je to malo sad i potaklo jer su me kucnine tjerale da jedem puno glupih slanaca , a bijeli kruh mi posebno potice to .. sad kad nemam takve mucnine mogu malo vise paziti na to 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

• Hulala18
    13. Prosinac 2023. 19:47

M-P

Hulala18

Imam uzasne zgaravice i inace mimo trudnoce i sad si sve mislim takve sam srece da ce me uhvatit i na porodu hahahahah … ja bas imam gastritis koji sam dobila kad sam radila kod prvog sefa koji nije bio normalan i otad bas muku mucim s time. Znala sam spavati sjedecki pa u noci leci i tako. Ali sam onda pocela jako pazit i na zacinjenu hranu i sve i bilo mi je bolje. Mislim da je to malo sad i potaklo jer su me kucnine tjerale da jedem puno glupih slanaca , a bijeli kruh mi posebno potice to .. sad kad nemam takve mucnine mogu malo vise paziti na to

Ja nisam nikad otišla na provjeru, ali vjerujem da imam. Paradajz sos ne smijem pogledati, citruse takođe, nekad zna doći i od banane, zatim dosta slatkiša, bijelog hljeba, da (a sad mi isto paše protiv mučnina 🤣), bijelog luka, itd. A od svega izbjegavam samo paradajz sos i citruse 🤣 
    Zatim ne mogu mlijeko ni pogledati i kefir. Jogurt i sireve mogu. Dođe mi zlo u vidu nadutosti, podrigivanja, odvratnog osjećaja u želucu i čitavom tijelu. 
    Jesi dobila neku terapiju za to? Ili je to ono, izbjegavaj šta te muči, svake godine toga sve više i to je to. 

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična

Mareeeee3112
    13. Prosinac 2023. 19:53

M-P

Hulala18

Awwww kakva ljepota trudnoce🤣🤣🤣spavanje sjedecki😊🤣

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

M-P
    13. Prosinac 2023. 20:14

E znas sta dali su mi kontrol lock.. da ti budem iskrena imala sam tad 20 godina.. poslije nisam vise isla gutat to crijevo .. nit zelim ikad vise.. u biti moram kao pazit iako ja ne pazim ali to sto kazes.. tocno tako .. mlijeko, banana, cokolada, bijelo brasno, luk .. uzas .. ali sta cu ne mogu bas nista ne jesti hahaha nekad pojedem a znam da ce me bolit zudac. 😂 a kontrol lock nisam vise pila jer ja ne znam jel to samo meni tako al ja sam imala osjecaj da je meni od tog 10 000 puta jace..
    Dok mojoj mami to vrhunski pomogne .. i tako sam malo po malo prehranu si nasla.. najvise mi tako banana i cokolada smetaju. Ili npr mlijeko .. uff ..
    Cedevita mi pak kad ju popijem ubrzava rad srca nenormalno.. bas mi bude lose.. i to imam aritmiju, bas dosta nepravilno mi kuca srce, ali to sam isto davno isla gledati pa su mi rekli da me nece zamarat s time jer sam trenirala dva puta dnevno i bavila se kosarkom godinama i nikad me nije sputavalo pa su smatrali da me nece micat od toga ako mi je dobro. I eto ziva ja dan danas 😂

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.