mommyof3 na uzv se tek može nešto vidjeti kad je beta preko 1000.. Nadam se da ćeš nam sa idućeg uzv javiti dobre vijesti!
M-P bravoooo, čestitam na dečkiću 💙
Bebade ja sam na 12+0 radila prošireni paket Panorame, cijena mu je bila cca 660,00 eur.

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Ja sam se malo makla sa foruma jer mi je vise tesko uloviti nove curke, vise sam na fbu al evo i ovdje da napisem🙈
Dr nam je vidjela curku, iako ju mjeri na 14tjedana..malo je veca 😊 i sve je super i eto opet sam se raspekmezila 😂🩷
Supeeer, čestitam!! 🩷🩷
💙5/24💙
Bopsich da.. ja sam bila uvjerena da je curica.. bas me preveslo 😂 nema veze.. sve je dobro i to mi je najbitnije. Mozda da imam
Vec decka bi mi bilo malo zao ali ovako svakako ni jedno jos nemam 🤭🤭🤭
Hvalaaa vam 🤍

Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Martina1931 čestitam na curki ❤️ pozdravi nam cure na fb 🙈

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Cure, trebam jedan savjet. Ugl, malo mi se smeđkasto(svijetlo smeđe) pojavilo na gacicama. Inace od početka trudnoce koristim vaginalete Utrogestan 3*2. Mislila sam otici kod svoje ginice sad popodne. Ima li netko iskustva? Moze li mi to biti od vece aktivnosti? Hvala

It's a girl 💕
Martina cestitke 😍💓💓💓 Rita je u trbuhu znaci 😜
Ja sam maloprije premjestala vrece peleta koje su slozene visoko na istu visinu u pec, mislila sam da je ok jer doslovno ne podizem nista nego samo uzmem na rame i premjestim ali vrece su od 15kg i malo me boluckao stomak poslije toga 😟 sad je prestalo, ali j sam sama sebi sve po spisku jer sam to uradila ... eto samo mala napomena da se ne zezate sa dizanjem iceg teskog 💕
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Cure, trebam jedan savjet. Ugl, malo mi se smeđkasto(svijetlo smeđe) pojavilo na gacicama. Inace od početka trudnoce koristim vaginalete Utrogestan 3*2. Mislila sam otici kod svoje ginice sad popodne. Ima li netko iskustva? Moze li mi to biti od vece aktivnosti? Hvala
Ne bi trebalo biti nista strasno, ja sam juce bila u goroj situaciji cure su mi savetovale pravac ginekologu da potvrdi da je sve ok.
Ne brini verovatno je sve ok.

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Hvala cure, ali što je najgore tu u Njemackoj ne rade ni privatne prakse ni nista do iduće srijede, isla bih svaki drugi dan privatno raditi betu do srijede da se umirim ali nisam od toga nažalost.
Kao šlag na tortu saznam sa me je partner lagao, možda i varao i završim i sa njim. 🙈
Ne može ljepši dan.

Laura imala sam i smedjarenje i krvarenje u obe prethodne trudnoće sa sretnim ishodom. Kod svakoga može biti različit razlog najbolje je da odeš i provjeriš ako možeš, ali nadam se da zaista nije ništa opasno. 🙏

Hvala cure, ali što je najgore tu u Njemackoj ne rade ni privatne prakse ni nista do iduće srijede, isla bih svaki drugi dan privatno raditi betu do srijede da se umirim ali nisam od toga nažalost.
Kao šlag na tortu saznam sa me je partner lagao, možda i varao i završim i sa njim. 🙈
Ne može ljepši dan.
Mislim da možeš otići u bolnicu, odnosno na hitnu i tražiti da ti izvade krv i naprave ultrazvuk na teret zdravstvenog osiguranja, možda da nazoveš i pitaš.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji