Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ElisaDay
    13. Prosinac 2023. 21:46

purple13 čestitam! Nadam se da ćeš imati što ugodniju trudnoću i da se dugo družimo tu 🖤

28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸

M-P
    13. Prosinac 2023. 21:57

Lela odlicno ❤️❤️❤️❤️
    Purple dobrodosla.. ovaj put ce sve biti super sigurno 💗

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

korni
    13. Prosinac 2023. 22:01

Lela bravoo, čestitam ❤️
    ElisaDay nadam se da će ti brzo proći 🤗
    Purple dobrodošla i čestitam na dečkiću 🥳❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Martina1931
    13. Prosinac 2023. 22:10

purple13

Bok cure, da vam se i ja pridružim.
    Nisam bila aktivna na forumu nakon dva missed aba sve mi je dopizdilo. 🤣😅
    Uglaaavnom, 14 tjedana sam trudna, sve je super, stiže dečko! Svaki dan uzimam heparin zbog trudničke trombofilije. 😊
    Svima želim urednu trudnoću! 🥰

Dobro dosla , sestro po Heparinu🤍😊 
    Razumijem sve, sad smo u sigurnijem periodu..sve ce biti sada dobro🙏🤍

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

neverland
    13. Prosinac 2023. 22:31

Purple, dobrodošla i sretno!
    Ja sam jučer maznula 2 lupoceta, juzina me ubila

Perpetua
    14. Prosinac 2023. 00:07

purple13

Bok cure, da vam se i ja pridružim.
    Nisam bila aktivna na forumu nakon dva missed aba sve mi je dopizdilo. 🤣😅
    Uglaaavnom, 14 tjedana sam trudna, sve je super, stiže dečko! Svaki dan uzimam heparin zbog trudničke trombofilije. 😊
    Svima želim urednu trudnoću! 🥰

Dobrodošla! 🤗 Pratimo se onda skoro u dan, a i u spol 🤗 

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

• Hulala18
    14. Prosinac 2023. 05:54

Dobrodošla ❤️
    Želim ti školsku trudnoću ☺️ 
    I ja sam se ostvarila kao mama iz treće trudnoće (moja treća sreća) i isto sam tad koristila Clexane 0,4. 
    Evo i sad u 4. trudnoći opet ga koristim. 
    Već sam lijepo popunila jednu butinu modricama 🤣🤣🤣 a naučiće se bolje, ima do ljeta vježbati 🤣

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična
    3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)

Mareeeee3112
    14. Prosinac 2023. 05:56

Jutro cure ja sam totalno bolesna...glava mi puca jucer sam se malo inhalirala imam osjecaj ko da mi na sinusima sjedi slon .... 
    Imam inace kronican sinusitis...svi smo bili bolesni evo redom ...jako jako mi je lose razmisljam dal da idem na posao i kako cu danas ...temperature mislim da nemam ali taj pritisak u ocima me ubija cijelu noc nisam spavala... otisla u dnevni boravak ... osjecam se pretrgano...

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Hulala18
    14. Prosinac 2023. 06:00

M-P

E znas sta dali su mi kontrol lock.. da ti budem iskrena imala sam tad 20 godina.. poslije nisam vise isla gutat to crijevo .. nit zelim ikad vise.. u biti moram kao pazit iako ja ne pazim ali to sto kazes.. tocno tako .. mlijeko, banana, cokolada, bijelo brasno, luk .. uzas .. ali sta cu ne mogu bas nista ne jesti hahaha nekad pojedem a znam da ce me bolit zudac. 😂 a kontrol lock nisam vise pila jer ja ne znam jel to samo meni tako al ja sam imala osjecaj da je meni od tog 10 000 puta jace..
    Dok mojoj mami to vrhunski pomogne .. i tako sam malo po malo prehranu si nasla.. najvise mi tako banana i cokolada smetaju. Ili npr mlijeko .. uff ..
    Cedevita mi pak kad ju popijem ubrzava rad srca nenormalno.. bas mi bude lose.. i to imam aritmiju, bas dosta nepravilno mi kuca srce, ali to sam isto davno isla gledati pa su mi rekli da me nece zamarat s time jer sam trenirala dva puta dnevno i bavila se kosarkom godinama i nikad me nije sputavalo pa su smatrali da me nece micat od toga ako mi je dobro. I eto ziva ja dan danas 😂

Baš smo slične 🤣 
    I ja sam jednom dobili Control taj od porodične i meni se vrtilo u glavi od toga i tačno ima među nuspojavama. 
    A ista sam, soda je kod mene uvijek u kući, kad znam da jedem šta ne smijemo, nalijem se sa njom 🤣
    A jedno vrijeme sam pila Digestal, tad je više bio problem sa varenjem i on se super pokazao. 
    I meni je tata imao čir na želucu, čak je imao transfuziju krvi zbog toga, ignorirao simptome dok nije polu iskrvario. 
    A što se tiče srce, ja imam ovu sreću, kad se jako prejedem, ponekad, udari mi da mi preskoči srce i onda mi udari podrigivanje i izbacim taj višak vazduha što se nakupi sa jelom (brzo jedem) i bude bolje. Nisam nikad otišla nikome za to, ali sam istražila sve moguće naučne članke haha I stvarno se može dešavati od toga. Moguće da mi je i želudac u nekom položaju drugačijem, pa to dodatno utiče. 

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična
    3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)

korni
    14. Prosinac 2023. 06:01

Jutro cure 🙂
    Mareee ako možeš, ostani doma da ti to što prije prode 🍀
    Ja sam isto probdjela pola noci, i nos naravno konstantno zacepljen 🙄 

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.