Da jos napomenem ja u obitelji imam dosta tih zelucanih problema.. tata mi je imao cir na zelucu par puta na kraju su mu rezali zeludac da ostane zdrav dio, mama isto ima problema. A meni je isto krenulo bas od kad sam kod njega radila ( ne kazem da inace ne bi al to je stvarno bilo ludo ).. mozda bi krenulo nekad kasnije ..
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
E znas sta dali su mi kontrol lock.. da ti budem iskrena imala sam tad 20 godina.. poslije nisam vise isla gutat to crijevo .. nit zelim ikad vise.. u biti moram kao pazit iako ja ne pazim ali to sto kazes.. tocno tako .. mlijeko, banana, cokolada, bijelo brasno, luk .. uzas .. ali sta cu ne mogu bas nista ne jesti hahaha nekad pojedem a znam da ce me bolit zudac. 😂 a kontrol lock nisam vise pila jer ja ne znam jel to samo meni tako al ja sam imala osjecaj da je meni od tog 10 000 puta jace..
Dok mojoj mami to vrhunski pomogne .. i tako sam malo po malo prehranu si nasla.. najvise mi tako banana i cokolada smetaju. Ili npr mlijeko .. uff ..
Cedevita mi pak kad ju popijem ubrzava rad srca nenormalno.. bas mi bude lose.. i to imam aritmiju, bas dosta nepravilno mi kuca srce, ali to sam isto davno isla gledati pa su mi rekli da me nece zamarat s time jer sam trenirala dva puta dnevno i bavila se kosarkom godinama i nikad me nije sputavalo pa su smatrali da me nece micat od toga ako mi je dobro. I eto ziva ja dan danas 😂
Banana inace smiruje zeludac ali zna i boljet ako je se jede na taste i ako je zelena a ja takve najvise volim🤣
Joj jadna ti s tim crijevom to sam trebala i ja al sam odbila🤣🤣🤣uzassss...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
E znas sta dali su mi kontrol lock.. da ti budem iskrena imala sam tad 20 godina.. poslije nisam vise isla gutat to crijevo .. nit zelim ikad vise.. u biti moram kao pazit iako ja ne pazim ali to sto kazes.. tocno tako .. mlijeko, banana, cokolada, bijelo brasno, luk .. uzas .. ali sta cu ne mogu bas nista ne jesti hahaha nekad pojedem a znam da ce me bolit zudac. 😂 a kontrol lock nisam vise pila jer ja ne znam jel to samo meni tako al ja sam imala osjecaj da je meni od tog 10 000 puta jace..
Dok mojoj mami to vrhunski pomogne .. i tako sam malo po malo prehranu si nasla.. najvise mi tako banana i cokolada smetaju. Ili npr mlijeko .. uff ..
Cedevita mi pak kad ju popijem ubrzava rad srca nenormalno.. bas mi bude lose.. i to imam aritmiju, bas dosta nepravilno mi kuca srce, ali to sam isto davno isla gledati pa su mi rekli da me nece zamarat s time jer sam trenirala dva puta dnevno i bavila se kosarkom godinama i nikad me nije sputavalo pa su smatrali da me nece micat od toga ako mi je dobro. I eto ziva ja dan danas 😂
Banana inace smiruje zeludac ali zna i boljet ako je se jede na taste i ako je zelena a ja takve najvise volim🤣
Joj jadna ti s tim crijevom to sam trebala i ja al sam odbila🤣🤣🤣uzassss…
Da, kad pojedem popodne je okej. Al nikako prvo nju ujutro.
Pa pametno.. trebala sam i ja odbit. Sad bi sigurno odbila 😂
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Evo i mene s pregleda, imamo srceko!! 🥰
Sad mogu i trakicu staviti. 😅
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Evo i mene s pregleda, imamo srceko!! 🥰
Sad mogu i trakicu staviti. 😅
🤍🤍🤍🤍
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Mene je skrpala takva prehlada da samo ležim, glava mi puca, mjerila temp, 37. Sad se mislim oću li popit Lekadol da mi bude lakše zaspati jer me baš jako boli u sinusima. Nije mi svejedno piti nikakve tablete ali baš me izmorilo sve ovo...
28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸
E da, iduci pregled 28.12. 🤞🏻
.
ElisaDay, ja sam imala strasne glavobolje u trudnoci s malom i rekla mi je da paracetamol mogu bez problema jer se ne izlucuje u posteljicu. Cak da mogu onog od 1000 zveknut.
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Mene je skrpala takva prehlada da samo ležim, glava mi puca, mjerila temp, 37. Sad se mislim oću li popit Lekadol da mi bude lakše zaspati jer me baš jako boli u sinusima. Nije mi svejedno piti nikakve tablete ali baš me izmorilo sve ovo…
Lela cestitam
Elisa i ja isto glava mi puca cijeli dan sinusi me ubijaju🤮🤮🤮🤢a sutra moram na posao ...znaci oci me bole najrade bi ih iscupala ma uzas
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Lela cestitam
Elisa i ja isto glava mi puca cijeli dan sinusi me ubijaju🤮🤮🤮🤢a sutra moram na posao …znaci oci me bole najrade bi ih iscupala ma uzas
Isto, nema me tko mijenjati i moram ići na posao. Sad sam popila lekadol, nadam se da ćemo sutra biti malo bolje 🙄
Već mi je muka od pustih čajeva što sam popila 🤦🏼♀️
28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸
Bok cure, da vam se i ja pridružim.
Nisam bila aktivna na forumu nakon dva missed aba sve mi je dopizdilo. 🤣😅
Uglaaavnom, 14 tjedana sam trudna, sve je super, stiže dečko! Svaki dan uzimam heparin zbog trudničke trombofilije. 😊
Svima želim urednu trudnoću! 🥰
💙5/24💙
Sortiraj odgovore
Najstariji