Bokic curke, javljam se i ja s pregleda, sve je super i bebica je malo veca 🥰 imam samo pojacan iscjedak ali kaze doktorica to je klasicna leurokhea ☺️
Bravooo! 🥰🥰
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Lela haha okej :D Finderlea svi hvale, ali nisam nikad kod njega bila. frendici je vodio trudnoću, i bio joj je na porodu, i ona je baš bila oduševljena njime :D
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Lela91 ja sam isto sve te pretrage radila privatno jer je moja socijalna ginekologica smatrala da ne treba a privatni ginekolog da bi trebalo napraviti pretrage zbog 2 uzastopna spontana. Jedan dio sam radila u Puli u medicu a ostatak u Zg jer smo ja i muž radili i kariogram.
Ja toplo preporučam dr Puneka koji radi u medico Pula. Kod njega vidim trudnoću 🙂 ili prof Mišković Medifem Zg.
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Bokic curke, javljam se i ja s pregleda, sve je super i bebica je malo veca 🥰 imam samo pojacan iscjedak ali kaze doktorica to je klasicna leurokhea ☺️
Čestitam 🥰
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
https://ibb.co/JKnNmQb
https://ibb.co/cQ8PCqz
Lela, evo ti sve sto sam ja izvadila...ne znam, sto se tice tih spontanih i ovako blagih mutacija...ja sam razgovala sa hematologom koji je rekao da postoje istrazivanja za rane gubitke i ovakve mutacije (msm vise na Pai mutaciju , ne ovu za folnu) da je stv povecan broj spontanih kod zena s takvim mutacijama, a trudnocu iznesu dalje samo uz pomoc terapije. Nitko ti ne moze dokazati radi cega je bilo, al cemu riskiranja..evo Hulala primjer. Uzasno uzasno...jako mi je zao sto si to prosla❤️ da si na vrijeme znala da imas tako nesto, ne bi doslo do toga . A to naravno i nisi mogla znati prije
Mozda i uspiju zene iznijeti trudnocu bez terapije, al vjerujem da puno zena kao i ja je bi uopce riskirale takve stvari...
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
https://ibb.co/JKnNmQb
https://ibb.co/cQ8PCqz
Lela, evo ti sve sto sam ja izvadila…ne znam, sto se tice tih spontanih i ovako blagih mutacija…ja sam razgovala sa hematologom koji je rekao da postoje istrazivanja za rane gubitke i ovakve mutacije (msm vise na Pai mutaciju , ne ovu za folnu) da je stv povecan broj spontanih kod zena s takvim mutacijama, a trudnocu iznesu dalje samo uz pomoc terapije. Nitko ti ne moze dokazati radi cega je bilo, al cemu riskiranja..evo Hulalaprimjer. Uzasno uzasno…jako mi je zao sto si to prosla❤️ da si na vrijeme znala da imas tako nesto, ne bi doslo do toga . A to naravno i nisi mogla znati prije
Mozda i uspiju zene iznijeti trudnocu bez terapije, al vjerujem da puno zena kao i ja je bi uopce riskirale takve stvari…
Bas si divlji tip Martina.😂
Hvala ti puno. Pol toga mi nisu rekli da napravim, naravno. Popizdit cu, da prostite. 🤬
Evo ja sam iznijela jednu do kraja, pa sad cemo vidjeti jel to bila sreca ili je stvarno sve ok kako oni kazu.
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Lela91 ja sam isto sve te pretrage radila privatno jer je moja socijalna ginekologica smatrala da ne treba a privatni ginekolog da bi trebalo napraviti pretrage zbog 2 uzastopna spontana. Jedan dio sam radila u Puli u medicu a ostatak u Zg jer smo ja i muž radili i kariogram.
Ja toplo preporučam dr Puneka koji radi u medico Pula. Kod njega vidim trudnoću 🙂 ili prof Mišković Medifem Zg.
I sto se na kraju pokazalo kod tebe? Jesu nasli razlog za spontane?
Hvala na preporuci, pogledat cu malo. I Pula i Zg su mi na sat, sat i pol pa nije problem. Iako bi naravno bolje bilo da mi je netko tu blize.
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Lela haha okej :D Finderlea svi hvale, ali nisam nikad kod njega bila. frendici je vodio trudnoću, i bio joj je na porodu, i ona je baš bila oduševljena njime :D
Da bi ti rekla sto mislim o Finderleu, morala bi ti napisat pricu s poroda. Ali to cu kad sve ovdje rodimo. 😂😂
Ali u principu je ok, da. Mozda cak i najbolji od svih koje sam prosla. 😊
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Hvala curke 🥰 i samo da napomenem, dosla sam na pregled punog mjehura i doktorica je rekla uh ti bas moras piskiti 😂 rekoh mislila sam da bolje vidite pa sam zato vise pila vode sad, kaze to je prije bilo sa starijim aparatima i u ranijoj trudnoci a sad ovako kad je maternica vec izasla mi samo smeta, pa da znate ako je neka mislila kao ja da treba doci punog mjehura 😅
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Sortiraj odgovore
Najstariji