Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lela91
    12. Prosinac 2023. 21:33

Bok curke, satrale me mucnine danas, nisam bila za nista. 😵‍💫
    Vidim da spominjete izdajalicu, to je bas individualno, ali meni je super doslo sto sam je imala doma spremnu. Mala mi je napravila velike rane na bradavicama nekih tjedan dana od poroda i nisam je nikako mogla namjestit da me ne boli, tako da sam se nekih desetak dana samo izdajala i davala joj moje mlijeko na bocicu, nakon toga sam je vratila na cicu. I kasnije mi je dobro dosla, kad bi isla nesto obavit bi se izdojila i ostavila joj obrok. Skupila sam i dosta zaleđenog pa mi je i to dobro doslo. Dojila sam 15 mjeseci i stvarno sam je svih 15 mjeseci koristila. Dobra mi je bila i kad bi se zacepio kanalic pa je brze i jace povukla. Tako da od mene ide glas za kupnju. 😁

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

mamadrama22
    13. Prosinac 2023. 00:17

Jaooo cure, spadam li u ove ljetne beboline
    5+1, idemo sutra na pregled jer ne mogu čekati više 🤣🤣
    Ima li vas još?

• Hulala18
    13. Prosinac 2023. 04:38

mamadrama22

Jaooo cure, spadam li u ove ljetne beboline
    5+1, idemo sutra na pregled jer ne mogu čekati više 🤣🤣
    Ima li vas još?

Da, kako da ne :))) Pa to znači da je termin negdje u avgustu, a avgust je ljeto 🤭🤣🌊🌊
    Dobrodošla :))) I ja sam išla rano na pregled prvi put, čak prije 5 nedelja i nije se vidjelo ništa i opet došla sa isto 5+1 i vidjela se lijepa gestacijska vrećica :))) Možda kod tebe bude još toga, zavisi od ovulacije, ali je normalno da se ne vidi puno toga. Meni čak sa prošlom trudnoćom se nije ništa vidjelo, zbog kasne ovulacije. 

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična
    3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)

• Hulala18
    13. Prosinac 2023. 04:48

Moja omiljena tema - kupovina 🤭😍
    Koje sile mene drže da ja ne uzmem pregledati njene stvari, još kao samoj sebi govorim, pa hajde nije to zbog trudnoće, malo ih pregledaš, podsjetiš se 🤣 samu sebe lažem. 
    Slažem se za Ikeu, postoji opcija da ću ići tamo na proljeće u opremanje. Tačno 2h sam udaljena. 
    Meni treba komoda sa prematalicom, kolica, odjeće ću imati i za jedno i drugo, žensko imam ja, muško dvojicu zaova, jedan je još beba. Ali svakako bih u oba slučaja dokupila novog. 
    Flasicu, dude I to kupujem, imam problem sa dojenjem i ne znam hoću uspjeti. 
    Sterilizator ne, otkuvavam u šerpi. 
    I imam problem sa jajetom, izgleda da sam pogubila umetke za novorođenče, ako nema zaova da mi prebaci, uzeću novo. Mislim da ima od ove zadnje bebe. 
    Krevetac imam 🥳 
    Ljulju ne znam hoću kupovati. 
    Jedva čekam kao da mi je prvo hahahahaha, ali znam kako tad brže i zanimljivije prolazi vrijeme :))) i kako je sve to slatko.

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična

• Hulala18
    13. Prosinac 2023. 04:51

I dobra stvar, što sam opet vidjela od zaove, ona ima onaj baby monitor. Sa L nisam imala. Pogotovo sad kad imaš više djece, pa moraš oko drugog nešto, dok beba spava u sobi. Možda i to naslijedim hahahaha. Ajde, znate da smo mi ovdje naspram njih tamo, golaći 🤣🤣🤣🤣

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična

• Hulala18
    13. Prosinac 2023. 04:52

Mislim mi - iz moje države. Ne petljam ja vas, veći standard je kod vas 🤭 

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična

• Dalmatinka_u_zg
    13. Prosinac 2023. 04:57

Joj kod mene teska noc,nema spavanja pa citam vase postove.. glava me rastura,a nista mi ne pomaze,jos i prije nego sam isla spavat me ulovila glavobolja,a i jucer mi je dan bio koma,samo sam lezala i spavala. Vec se i tesko namjestam u krevetu,nikako mi ne paše,naručila sam onaj jastuk prije više od 2 tj,još mi nije stigao😫😫

• Hulala18
    13. Prosinac 2023. 05:12

Dalmatinka_u_zg

Joj kod mene teska noc,nema spavanja pa citam vase postove.. glava me rastura,a nista mi ne pomaze,jos i prije nego sam isla spavat me ulovila glavobolja,a i jucer mi je dan bio koma,samo sam lezala i spavala. Vec se i tesko namjestam u krevetu,nikako mi ne paše,naručila sam onaj jastuk prije više od 2 tj,još mi nije stigao😫😫

Baš mi je žao :(( 6 nedelja si ispred mene, vjerujem da će i meni tad već krenuti teže namještanje i živo se sjećam insomnije sa L u kasnoj trudnoći. 
    Držim fige da brzo dođe jastuk 👌
    Ja sam sinoć krenula spavati od 20h negdje, i ranije hahaha, čim je muž došao iz dnevne smjene, samo sam predala L, štafetu dosadnjikavu i kunjala. Naspavala sam se i ne mogu više 🤭 
    A evo i jutros, po buđenju pola sata krene mi biti muka lagano. I opet sam uzela 3 badema i pogrickala i zaustavilo se. Ako kome može još pomoći. 

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična

• Dalmatinka_u_zg
    13. Prosinac 2023. 05:23

Hulala18

Dalmatinka_u_zg

Baš mi je žao :(( 6 nedelja si ispred mene, vjerujem da će i meni tad već krenuti teže namještanje i živo se sjećam insomnije sa L u kasnoj trudnoći.
    Držim fige da brzo dođe jastuk 👌
    Ja sam sinoć krenula spavati od 20h negdje, i ranije hahaha, čim je muž došao iz dnevne smjene, samo sam predala L, štafetu dosadnjikavu i kunjala. Naspavala sam se i ne mogu više 🤭
    A evo i jutros, po buđenju pola sata krene mi biti muka lagano. I opet sam uzela 3 badema i pogrickala i zaustavilo se. Ako kome može još pomoći.

Hvala ti Hulala 🙂 joj da, od dosta cura sam cula to o nesanici pogotovo u kasnijoj trudnoci,ali sam se nekako nadala da ce me to zaobici jer sam cijeli zivot velika spavalica,ali eto ocito se sve moze promijeniti😄🫢
    Sreca mi je da ne radim,pa mogu opet tijekom dana odspavat kad mi dođe

korni
    13. Prosinac 2023. 06:15

Jutro cure 🙂
    Joj ja ne spavam kako treba prakticki od pozitivnog testa. Svi mi kazu da mi je to dobra priprema za nespavanje kad dodje beba 😅 u neko doba baš jedva zadržim koncentraciju na poslu. Čitam sve ovo šta pišete šta je dobro za kupiti, veličinu robice i to, ali bojim se da ću sve zaboraviti dok to dodje na red, i sigurno cu opet sve to pitati, pa se ispricavam unaprijed 😅 
    Narucila sam neki bw preko top shopa za 20 eur, i jedva cekam da dodje da vidim da li će raditi, ili je koliko para toliko muzike 😂
    Sretno ako koja ima pregled danas 🍀🤞

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.