Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tejkili
    13. Prosinac 2023. 07:08

Jutro! Evo ja na vadenju krvi i samo cekam to obaviti koliko me neka mucnina ulovila da ne mogu reci niti rijec ako me netko nesto pita. Sinoc sam imala uzasnu zgaravicu, a prije trudnoce nikad s tim nisam imala problema. Jucer me par puta ulovio onaj grc u desnoj strani trbuha i danas primjetim da mi je ta strana oko desnog jajnika osjetljivija na dodir ili pomak noge, cucanj..ne javi se neka jaka bol nego kao neko peckanje, zatezanje. Da li se jos kome to desi nakon tih jacih grceva?

ElisaDay
    13. Prosinac 2023. 07:21

Evo još jedna koja ne spava, pogotovo noćas, probudila se u 1 ujutro s grloboljom, još mi je gore nego sinoć jer valjda kad se grlo osuši krene baš brutalno peći. Pa sam se dizala cijediti limun i piti ga s medom. Evo sada se probudila za na posao, sve se mislim kako ću izdržati današnji dan, a ne mogu na bolovanje jer nam je pola firme bolesno i nema tko raditi 🤦🏼‍♀️

28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸

Hellobaby
    13. Prosinac 2023. 07:29

Lista pregleda:

Freya1 - 13.12.
    Hellobaby - 13.12.
    Haru - 13.12.
    Lela91 - 13.12.
    Mushi - 14.12.
    manu - 14.12.
    mamadrama22 - 14.12. 
    Ka_Kate - 15.12.
    Melian - 15.12.
    mima95 - 15.12.
    mala6 - 18.12.
    bebade - 18.12.
    marta96 -19.12. 
    Mareeeee - 19.12.
    plave_okice - 19.12.
    dijana22 - 19.12.
    katy_kaya - 20.12.
    bopsich - 20.12.
    betames12345 - 20.12.
    Martina1931 - 20.12.
    ITM - 21.12.
    Hulala18 - 22.12.
    ElisaDay - 28.12.
    NPelica - 29.12.
    Perpetua - 4.1.
    pistacija13 - 5.1.
    Dalmatinka_u_zg - 8.1.
    bebade - 8.1.
    M-P - 8.1.
    korni - 8.1.
    Eonaria - 8.1.
    neverland - 12.1.
    malaBubamara123 - 16.1.
    Dalmatinka_u_zg - 19.1. 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

pistacija13
    13. Prosinac 2023. 07:37

Dobro jutro i sretno svima na pregledu! Javite nam kako je prošlo 😊
    I ja se pridružujem klubu lošeg spavanja, zapravo sam od prvog dana trudnoće u njemu haha ne znam kada će krenuti onaj svakodnevni i višednevni spavanac 😂
    Također prijavljujem povraćanje drugi dan zaredom i to taman navečer pred spavanje. Fuj... 
    Tejkili ma sve je to okej. Peckanje, zatezanje, grčići. Ja ih nisam imala 10ak dana i sad opet osjetim. Vjerujem da ćemo to do kraja trudnoće osjetiti, na ovaj ili onaj način. Meni pomaže leći i skvrčiti se, a neugodu osjetim i prilikom kihanja ili kašnjanja, a ni istezanje u krevetu mi nije ugodno.
    .
    PS

Hellobaby
    13. Prosinac 2023. 07:38

Dobro jutro cure! 
    mamadrama22 dobrodošla i sretno sutra! 
    Cure žao mi je zbog nesanica i neprospavanih noći. Sad je trudnoća u pitanju, kasnije bebe, pa djeca.. 🥱 
    Tejkili previše sve osluškuješ. Uživaj u trudnoći i sve će biti ok 🙂  
    ElisaDay nadam se da će grlobolja proći što prije
    Hulala18 super ja ako možeš posuditi veće stvari od nekog..i da taj baby monitor je odlična stvar! 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

pistacija13
    13. Prosinac 2023. 07:41

e jebiga, ošla poruka a ne napisah PS 😂😂
    Uglavnom, konačno sam vidjela nalaz krvi i mokraće i iskreno sam se iznenadila koliko je dobar s obzirom na to kako živim zadnjih tjedana, ne krećem se i jedem golo sranje od hrane... Glukoza 4.9, željezo 24 (najveće pozitivno iznenađenje), TSH 1.27...
    I jel vama dani super sporo prolaze? Znači sporije nego onih 2 tjedna između ovulacije i menge kad sam očekivala oću dobit-neću dobit, hoće bit plusić ili ne... Ovo je triput gore i sporije 🙈

M-P
    13. Prosinac 2023. 08:03

Jutro cure. Ja se probudila u 4 i otad bas ne mogu zaspat. A moram na posao. Opet ce me umor sasit u 12.. 
    od jutros me isto mucnina neka lovi ali nije strasno. Idem odma pojest nesto da prestane. Skuzila sam da mi jako smeta kalodont ujutro pa onda navecer bas detaljno operem sonicnom cetkicom a ujutro obicnom cetkicom minutu operem zube i pazim da mi ne ide u grlo pa malo samo vodicom. 🤣 
    Tejkili i mene zgaravica bas muci. Dok god nesto ne stavim u usta.. a bolove i sad znam imat malo s desne strane al nije strasno. Npr kad se naglo ustanem ili kihnem.. 
    sretno na pregledima danas ❤️❤️

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Lela91
    13. Prosinac 2023. 08:11

Jutro cure, pitanje za vas s mucninama, kako uspijete pojest nesto? Znaci ovo ujutro mi je kaos, ne mogu nista u usta stavit koliko mi je mucno. Znam da pomogne kad se nesto pojede, ali ne mogu se natjerati nikako. U grlu mi sve stoji. Jedino sto mogu je hladna voda ili cedevita. 🤢

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

M-P
    13. Prosinac 2023. 08:13

Lela ja pojedem slanac .. ili par stapica.. i onda sacekam malo dok mi se slegne to .. ja sam se tjerala jer sam isla tramvajem i gora mi je vjerojatnost bila da se ispovracam u njemu 😅 da sam bila doma vjerojatno bi lezala i cekala 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Lela91
    13. Prosinac 2023. 08:24

M-P

Lela ja pojedem slanac .. ili par stapica.. i onda sacekam malo dok mi se slegne to .. ja sam se tjerala jer sam isla tramvajem i gora mi je vjerojatnost bila da se ispovracam u njemu 😅 da sam bila doma vjerojatno bi lezala i cekala

A morat cu se i ja nekako natjerat, ali bas ne ide. 😵‍💫
    Samo da mi ne traju dugo kao i s malom jer nece bit dobro. Iako su mi s njom malo kasnije i pocele. 😅

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.