Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • malaBubamara123
    12. Prosinac 2023. 10:51

E super, hvala na info. U Vinogradskoj može bit pratnja? Ne na anomaly nego na porodu 

M-P
    12. Prosinac 2023. 11:32

Cestitam na super pregledu 💗💗💗

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

• Dalmatinka_u_zg
    12. Prosinac 2023. 12:09

malaBubamara123

E super, hvala na info. U Vinogradskoj može bit pratnja? Ne na anomaly nego na porodu

To ne znam,nadam se da da jer i ja planiram tamo imati porod,a muž svakako ide u pratnji.

Mareeeee3112
    12. Prosinac 2023. 12:51

malaBubamara123

Moze...od kad udes u box muz koze bit s tobom cijelo vrijeme

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Eonaria
    12. Prosinac 2023. 13:34

Cure, trbuščići su vam divni 🥰 Kod mene se zadnjih dana nešto više vidi, ali ništa pretjerano.

Jučer smo odradili pregled, sve je ok, usput i kombinirani probir koji je uredan. Ali mi opet krenulo krvarenje dok sam čekala, izgleda da to neće tako skoro stati. Idući 8.1. 

Što se progesterona tiče, uzimam Cyclogest vaginalno i prije mirovanja sam odležala barem 20 minuta, rekli su mi da je to dovoljno da dođe do upijanja. A Utrogestan uzimam oralno, 3x2.

• Tejkili
    12. Prosinac 2023. 14:13

Hej, sutra idem vadit krv te moram dat urin na analizu pa me zanimaju neki trikovi kako to sto efikasnije odraditi bez da se pritom skupe neke nezeljene bakterijice? Da li odradite to kod kuce ili u bolnici?

neverland
    12. Prosinac 2023. 14:26

malaBubamara123

Pregled je prošao super, beba je velika tocno u dan prema ultrazvuku, iduci pregled je 16.1.
    .
    Ja sam na 13+6, ali smo danas i dalje vaginalno odradili taj ultrazvuk. Između 18. i 21.tt moram na anomaly, savjetovala mi je da odem u onu bolnicu di mislim i rodit, e sad, koju iskusne mame preporucaju? Čitala sam da Petrova trenutno ne dopušta pratnju pa to ne bi, znači Sv.Duh ili Vinogradska.

Meni je u 12+5 rekla da je već mogla preko trbuha tako da će ti sigurno sve sljedeće raditi tako 😄
    Ja sam već kupila par stvari, više za poklon, ali sam sebi ostavila kad sam saznala spol, nisam mogla odoljeti. Ali poslije pregleda ću baš početi kupovati jer sam od prve male sve podijelila, imam samo neke veće stvari (skafandere i sl.), tad ću biti 18+6.
    Imam par neutralnih bodija na preklop (kao benkice) u 56 i 62, običnih bodija u 56 i 62 (u H&M-u imate one s podešavanje veličine- dvostruko kopčanje dolje i zavrnuti rukavici), 4 pidzame (na zid su mi super!) I 6 hlacica, 3 s nogicama i 3 bez. Vjerojatno ću uzeti još par kompletica u 56 i najviše 62. Po izlasku iz bolnice mi je mogla 56, 62 je nosila nešto duže, a 74 tek sa 6 mjeseci. Tako da računajte da imate ovih manjih velicina do 74 max. Rekli su mi svi tada da je nepotrebno jer brzo prerastu što se kod nas nije pokazalo točnim, jako je slabo napredovala iako se rodila kao tenk + je bljuckala da smo ju presvlacili po 5x dnevno. Savjetujem i ulaganje u partikle 😅

neverland
    12. Prosinac 2023. 14:27

Pidzame na zip*

korni
    12. Prosinac 2023. 14:53

Eonaria čestitke na dobrom pregledu!  nadam se da će ti to krvarenje stati i da se više neće ponavljati!

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

M-P
    12. Prosinac 2023. 15:04

neverland

malaBubamara123

Pregled je prošao super, beba je velika tocno u dan prema ultrazvuku, iduci pregled je 16.1.
    .
    Ja sam na 13+6, ali smo danas i dalje vaginalno odradili taj ultrazvuk. Između 18. i 21.tt moram na anomaly, savjetovala mi je da odem u onu bolnicu di mislim i rodit, e sad, koju iskusne mame preporucaju? Čitala sam da Petrova trenutno ne dopušta pratnju pa to ne bi, znači Sv.Duh ili Vinogradska.

Meni je u 12+5 rekla da je već mogla preko trbuha tako da će ti sigurno sve sljedeće raditi tako 😄
    Ja sam već kupila par stvari, više za poklon, ali sam sebi ostavila kad sam saznala spol, nisam mogla odoljeti. Ali poslije pregleda ću baš početi kupovati jer sam od prve male sve podijelila, imam samo neke veće stvari (skafandere i sl.), tad ću biti 18+6.
    Imam par neutralnih bodija na preklop (kao benkice) u 56 i 62, običnih bodija u 56 i 62 (u H&M-u imate one s podešavanje veličine- dvostruko kopčanje dolje i zavrnuti rukavici), 4 pidzame (na zid su mi super!) I 6 hlacica, 3 s nogicama i 3 bez. Vjerojatno ću uzeti još par kompletica u 56 i najviše 62. Po izlasku iz bolnice mi je mogla 56, 62 je nosila nešto duže, a 74 tek sa 6 mjeseci. Tako da računajte da imate ovih manjih velicina do 74 max. Rekli su mi svi tada da je nepotrebno jer brzo prerastu što se kod nas nije pokazalo točnim, jako je slabo napredovala iako se rodila kao tenk + je bljuckala da smo ju presvlacili po 5x dnevno. Savjetujem i ulaganje u partikle 😅

Neverland ja imam 3 necaka i 2 necakinje. Imam i za zensko i za musko hrpetinu dolsovno nove robe. To me nece naravno sprijecit da kupujem i jedva cekam. Kad dode nifty nalaz i mad saznam sto je, ja ne znam tko ce mene zaustavit 😅

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.