Korni ne mozes se ti naspavat koliko te poslije ceka nespavanja...nema pripreme kako kazu naspavaj se sad trebat ce ti poslije🤣🤣🤣
Ugl... ja nesto isto smrkava.. glava me boli...i moram na policiju sad a neda mi se....
Monitor svakako .... preporucam.... mi ga imamo i super je sto sam mogla tipa pit kavu na terasi a mali spavao u sobi... u kindacu... tako da svakako plus
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Korni ne mozes se ti naspavat koliko te poslije ceka nespavanja…nema pripreme kako kazu naspavaj se sad trebat ce ti poslije🤣🤣🤣
Ugl… ja nesto isto smrkava.. glava me boli…i moram na policiju sad a neda mi se….
Monitor svakako …. preporucam…. mi ga imamo i super je sto sam mogla tipa pit kavu na terasi a mali spavao u sobi… u kindacu… tako da svakako plus
Za ono te ništa ne može spremiti hahahahahah. A onda poslije se prekališ i funkcionišeš bez problema na par sati sna hahahah. Sad sam se opet odvikla, iako se ja često budim, ne budi se ona.
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)
Jutro cure, pitanje za vas s mucninama, kako uspijete pojest nesto? Znaci ovo ujutro mi je kaos, ne mogu nista u usta stavit koliko mi je mucno. Znam da pomogne kad se nesto pojede, ali ne mogu se natjerati nikako. U grlu mi sve stoji. Jedino sto mogu je hladna voda ili cedevita. 🤢
I ja sam izgleda našla taktiku. Pojedem par badema u više navrata do doručka i onda pojedem suvo nešto bez mliječnih proizvoda ni pod razno. I evo, ne ponavlja se prekjučer, od kad pametno pazim. 🤣
Znači bitno je da nađeš sebi da bilo šta prebaciš do doručka, jer ako pregledniš, muka bude od praznog želuca dodatno.
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
Srećno svima na pregledima danas ❤️
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
Jutro curke, i sretno svima na pregledima 🤗
Žao mi je što ne spavate, ne želim niti zamisliti, ja spavam kao beba 🤭 samo sam razdrazljiva, i umorna, to je ono što mene muči. 🙈
Pričale ste o kupovini, ja jedva čekam krenut 🤗 isto kao i korni tada ću krenut ispitivat😅
Dobila sam stokke prematalicu, kadicu za kupanje, i ono nešto za stavit bebu unutra pa ju to ljulja onako.. neznam kako se zove 😅 i dosta robice mi čuvaju i za dečkica i za curicu. Znam koji mi se krevet sviđa, onaj cloud 4u1 do 10-e godine je kao, raste sa djetetom.. ali to ćemo još vidjet dok skupim iskustva😅 baby monitor sigurno, da mogu bit dole u kuhinji dok je beba na katu u sobi.. i još milion stvari će mi trebat 🤣
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Maree, Hulala vjerujem da
Npelice ooo pa ti već i imaš nešto, super :) ja sam planirala (nakon šta dođu nalazi Panorame) pokušati napraviti neki popis šta bi sve trebalo sve za bebu, i onda lagano krenuti redom kupovati.
Vezano za popis, vjerojatno ću ovdje gnjaviti vas mame koje već imate bebu/e :)
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Jutro curke, i sretno svima na pregledima 🤗
Žao mi je što ne spavate, ne želim niti zamisliti, ja spavam kao beba 🤭 samo sam razdrazljiva, i umorna, to je ono što mene muči. 🙈
Pričale ste o kupovini, ja jedva čekam krenut 🤗 isto kao i korni tada ću krenut ispitivat😅
Dobila sam stokke prematalicu, kadicu za kupanje, i ono nešto za stavit bebu unutra pa ju to ljulja onako.. neznam kako se zove 😅 i dosta robice mi čuvaju i za dečkica i za curicu. Znam koji mi se krevet sviđa, onaj cloud 4u1 do 10-e godine je kao, raste sa djetetom.. ali to ćemo još vidjet dok skupim iskustva😅 baby monitor sigurno, da mogu bit dole u kuhinji dok je beba na katu u sobi.. i još milion stvari će mi trebat 🤣
Ja ti imam taj krevetic i jako sam zadovoljna. Super je! I presladak je. 🥰
Jedino taj zadnji dio za najvece prosirenje se kupuje posebno. Ne dobijes odmah sve u paketu. Ali evo moja ce sad 3 godine i mogla bi komotno jos koju godinu u ovom srednjem spavati, ali selimo je u njenu sobu napokon pa ce dobiti novi krevet, a ovaj ce biti za novu bebu. Kvalitetan je, imamo ga znaci vec 3 godine, kao nov je i dalje. Tako da preporuke i za to. 😁
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Korni ne mozes se ti naspavat koliko te poslije ceka nespavanja…nema pripreme kako kazu naspavaj se sad trebat ce ti poslije🤣🤣🤣
Ugl… ja nesto isto smrkava.. glava me boli…i moram na policiju sad a neda mi se….
Monitor svakako …. preporucam…. mi ga imamo i super je sto sam mogla tipa pit kavu na terasi a mali spavao u sobi… u kindacu… tako da svakako plus
🤣🤣 jao to kad mi kazu spavaj sada kasnije nećeš moć 😅 kao da mogu spavat unaprjed, pa skupljam sate spavanja, i kasnije kad mi zafali si uzmem malo 🤣🤣 eh kad bi barem tako bilo 🤣🤣
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
E da, a sto se tice ljuljacke, to je bila jedina stvar koju je moj muz baaaas htio i navalio da uzmemo jer je vidio od kumova dijete da uziva u tome, kad ono prc. Ova nasa kako bi je stavili u to, tako bi krenula vriska. 😂😂
Tako da to ovisi od bebe do bebe. Ali ako si dobila onda nije veliki trosak, mi smo pljunuli tadasnjih skoro 2000 kuna pa eto stoji u sobi i skuplja prasinu. Mozda drugo dijete bude htjelo. 😅
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
išla sam odmah pogledati krevetić koji spominjete, taj cloud 4 u 1, pa ću pitati možda bedasto pitanje, ove ogradice nisu opasne za bebu?
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji