Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mareeeee3112
    12. Prosinac 2023. 15:18

neverland

malaBubamara123

Pregled je prošao super, beba je velika tocno u dan prema ultrazvuku, iduci pregled je 16.1.
    .
    Ja sam na 13+6, ali smo danas i dalje vaginalno odradili taj ultrazvuk. Između 18. i 21.tt moram na anomaly, savjetovala mi je da odem u onu bolnicu di mislim i rodit, e sad, koju iskusne mame preporucaju? Čitala sam da Petrova trenutno ne dopušta pratnju pa to ne bi, znači Sv.Duh ili Vinogradska.

Meni je u 12+5 rekla da je već mogla preko trbuha tako da će ti sigurno sve sljedeće raditi tako 😄
    Ja sam već kupila par stvari, više za poklon, ali sam sebi ostavila kad sam saznala spol, nisam mogla odoljeti. Ali poslije pregleda ću baš početi kupovati jer sam od prve male sve podijelila, imam samo neke veće stvari (skafandere i sl.), tad ću biti 18+6.
    Imam par neutralnih bodija na preklop (kao benkice) u 56 i 62, običnih bodija u 56 i 62 (u H&M-u imate one s podešavanje veličine- dvostruko kopčanje dolje i zavrnuti rukavici), 4 pidzame (na zid su mi super!) I 6 hlacica, 3 s nogicama i 3 bez. Vjerojatno ću uzeti još par kompletica u 56 i najviše 62. Po izlasku iz bolnice mi je mogla 56, 62 je nosila nešto duže, a 74 tek sa 6 mjeseci. Tako da računajte da imate ovih manjih velicina do 74 max. Rekli su mi svi tada da je nepotrebno jer brzo prerastu što se kod nas nije pokazalo točnim, jako je slabo napredovala iako se rodila kao tenk + je bljuckala da smo ju presvlacili po 5x dnevno. Savjetujem i ulaganje u partikle 😅

Meni moj sd nosi 74/80 vise 80 a ima godinu dana tak da nezanm kak tvoja je nosila sa 6mj 74 ajme prava je bila ...pise mi 80 1-2 god.... 62 mi je mosio sa 6 mj... a rodio se 46 cm i 2, 600 kg..i 3 pune sobe su bile max do 50 cm ... rodene bebe... moj kad se rodio je nosio 50... i to mu je visilo🤣🤣🤣a nakupovala robice 54 na dalje tonu meni je to sve bilo kao "malo" a nakrju neznas kolika ce ti bit beba... voljela sam te kako kazes hlacjce s nogavicama i bodije na bocno kopcanje top💛

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    12. Prosinac 2023. 15:22

A jako puno sam dobila isto nove robe od kumova jer oni imaju deckice... tako da smo moralibsamo kupit prematalicu tj komodu i kinderbet sve drugo smo dobili 😆i sad mi je sve to opet ostalo...tako da jedino sto moram uzet je kimbac posto mi je mali i dalje naravno u kinbacu ima 1 god😆😆😂... et... i on ima svoja kisobran kolica to sam uzela joolz a na njih mogu i kupit kosaru za bebz a imam i kolica s jajetom posebno... tak da evo neznam osim robice i flasice kaj bi mogla jos kupovat... 
    Savjetujem izdajalice ako nemate.

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Eonaria
    12. Prosinac 2023. 16:46

Tejkili uvijek to obavim doma jer mu djeluje higijenskije, a i ne bi izdržala prvi jutarnji urin zadržati tako dugo 😂
    Tako da u ljekarni kupim čašicu, istuširam se, uhvatim srednji mlaz i nosim u labos. 

korni hvala ❣️

M-P
    12. Prosinac 2023. 16:49

Mareeeee3112

A jako puno sam dobila isto nove robe od kumova jer oni imaju deckice… tako da smo moralibsamo kupit prematalicu tj komodu i kinderbet sve drugo smo dobili 😆i sad mi je sve to opet ostalo…tako da jedino sto moram uzet je kimbac posto mi je mali i dalje naravno u kinbacu ima 1 god😆😆😂… et… i on ima svoja kisobran kolica to sam uzela joolz a na njih mogu i kupit kosaru za bebz a imam i kolica s jajetom posebno… tak da evo neznam osim robice i flasice kaj bi mogla jos kupovat…
    Savjetujem izdajalice ako nemate.

Ja cu si svakako izdajalicu uzeti.. gledala sam onu medela, i cula sam od par njih da su bas zadovoljni s njom.. 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

ElisaDay
    12. Prosinac 2023. 17:37

Cure, čini mi se da je netko napisao da se Isla pastile mogu koristiti u trudnoći? Za grlobolju? Prehladila sam se i počelo me grebati grlo danas 🤦🏼‍♀️

28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸

Haru
    12. Prosinac 2023. 18:12

ElisaDay

Cure, čini mi se da je netko napisao da se Isla pastile mogu koristiti u trudnoći? Za grlobolju? Prehladila sam se i počelo me grebati grlo danas 🤦🏼‍♀️

Mogu Isla pastile da 🙂
    .
    Što se tiče stvari ako bude curica kupujemo svu garderobu po redu, a za dečka novih bodija i možda koju pidžamu. Ostalo imamo. 
    Od opreme ovaj puta uzimam kadu sa stalkom, nove bočice, kišobran kolica i nekakav ladičar za odjeću. Drugo mi ne pada na pamet nešto veće. 
    .
    Imam električnu Medela izdajalicu i stvarno je dobra. 

'21. 💙
    '24. 💛

Perpetua
    12. Prosinac 2023. 19:01

Ja recimo izdajalicu ne bih kupovala unaprijed. Tj ovisno o lokaciji i dostupnosti stvari, ali tipa u ZG ili nekom većem gradu gdje možeš manje vise uvijek kupiti, kupila bih tek kad i ako bi mi se pokazala potrebnom.

Meni s kćeri nije uopće trebala, ni to ni nikakvi sterilizatori, nije imala dudu, isključivo je sisala. I da sam kupila sve te neke razne stvari unaprijed, kupila bih skroz bezveze 🤣 Tako da to je nezgodna stvar sa svim tim savjetima sa strane (mislim, i ja ih i dajem i čitam i dalje 😄) - svatko govori iz svog iskustva, a toliko je različitih iskustava 😄

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

Mareeeee3112
    12. Prosinac 2023. 19:47

Imam kadicu sa stalkom odlicna stvar... imamo sterilizator ali onaj zamikrovalnu i mene je spasio stanu mi 4 bocice odjednom ...dude ...ma sve ... jeo je od pocetka ad i cicu ...poslije samo ad i sterilizator jos uvijek koristimo ne tako cesto ko na pocetku ali svaki tj bar 2 puta....
    Izdajalica mi je bila potrebna al ju stignes kupit jer vidjet ces kakve ces bradavice imat i mlijeka itd....sta se tice komode sve smo kupili u ikei tamo mi je bilo super kaj imas sve u 15 metara od kinderbeta...komode...madraca...spuzve za prematanje...jastucnica za spuzvu...plahte..ma sve... 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

M-P
    12. Prosinac 2023. 20:10

Da , ma i mislila sam ak bude uopce sisalo dijete .. nikad ne znas.. a stignem ju uvijek kupit .. 
    dto se tice ladicara i prematalice i svega, to sve trebam 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

marta96
    12. Prosinac 2023. 21:27

Ajme vec se priča o kupnji stvari, ja o tome uopće ne razmišljam, a zapravo sve imam, jedino robica kad saznamo spol 🙈 ja isto nisam kupovala unaprijed bočice ni izdajalice, na kraju je bila curica na AD i na cici, ali zbog ragada sam se morala izdajati i ona je kao beba npr spavala bolje nego sad tipa zaspala u 22 i prvo buđenje u 4 ili 5 ujutro,pa sam se ja oko 2 svakak izdajala i to mi je bila top investicija naručila sam iz nekog dućana no name nemam pojma, platila 400kn dobila sve i svasta top top. Imam i haaku za skupljanje na drugoj dojci (ako koja mama ne zna kad na jednoj se otpusti mlijeko ili beba doji ili se izdaja onda na drugoj jako kaplje mlijeko, e ja to nisam znala) s tom hakom sam skupila i po 50ml nekad, iako sam i nju platila 300kn, ugl sve imam meni je plan dojiti i davati dohranu prije spavanja 🤣 to mi se pokazalo dobro i ovako bolje je spavala npr, e sad vidjet ćemo.. Jos imam i nove bočice koje sam i dobila i sve, ali nisam koristila jer eto nije nam sve trebalo.. 

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.