Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mareeeee3112
    12. Prosinac 2023. 07:02

korni

Mareeeee3112

Jutroooi svimaaa mi ne soavamo cijelu noc mali mi je bubini a ja se osjecam ko da me netko prebio uzas… svima zelim lijepe preglede danas 💛

Nadam se da će maleni brzo ozdraviti 🍀🥰

Bome i ja ... a jedva dise kak mu je nosic zastopan spava i vice mama...mis mali

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Hulala18
    12. Prosinac 2023. 07:08

Mareeeee3112

korni

Mareeeee3112

Jutroooi svimaaa mi ne soavamo cijelu noc mali mi je bubini a ja se osjecam ko da me netko prebio uzas… svima zelim lijepe preglede danas 💛

Nadam se da će maleni brzo ozdraviti 🍀🥰

Bome i ja … a jedva dise kak mu je nosic zastopan spava i vice mama…mis mali

:(( Držite se 🙏 Nadam se da će biti bolje što prije. 

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična
    3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)

Hellobaby
    12. Prosinac 2023. 07:32

Lista pregleda:

malaBubamara123 - 12.12. 
    Freya1 - 13.12.
    Hellobaby - 13.12.
    Haru - 13.12.
    Lela91 - 13.12.
    Mushi - 14.12.
    manu - 14.12.
    Ka_Kate - 15.12.
    Melian - 15.12.
    mima95 - 15.12.
    mala6 - 18.12.
    bebade - 18.12.
    marta96 -19.12. 
    Mareeeee - 19.12.
    plave_okice - 19.12.
    dijana22 - 19.12.
    katy_kaya - 20.12.
    bopsich - 20.12.
    betames12345 - 20.12.
    Martina1931 - 20.12.
    ITM - 21.12.
    Hulala18 - 22.12.
    ElisaDay - 28.12.
    NPelica - 29.12.
    Perpetua - 4.1.
    pistacija13 - 5.1.
    Dalmatinka_u_zg - 8.1.
    bebade - 8.1.
    M-P - 8.1.
    korni - 8.1.
    neverland - 12.1.

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

Hellobaby
    12. Prosinac 2023. 07:39

Jutro cure! 
    malaBubamara123 sretno danas!! 
    Čestitam svim curama na dobrim pregledima. 
    Ja vas kroz dan slabo pratim. Dobila sam temp jučer, muž također, djeca kišu i kašlju..prava idila 😅 
    Mareeeee žao mi je zbog sina i nek što prije ozdravi! 
    Vidim da ste pisale za suživot. Moji su 10km od nas, a muževi 8km za sada. Uskoro će moji biti 20km, a njegovi 500m. Samo što svekrva nije tip da ide po kućama i u goste, tako da ne bude baš dolazila. 
    korni ti si iz Rijeke..baš u subotu idem sa malom u Rijeku kod ortodonta 
    Nadam se da ste dobro i da ćete ostati zdravi 🙂

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

neverland
    12. Prosinac 2023. 08:22

Hulala18

neverland

Ma dajte molim vas, pa ja ću vas sad sve šokirati i utješiti. Dobila sam 7 kg!!!!S tim da sam izgubila kilu/dvije od mučnina i to nisam uračunala u ovih 7kg, već od svoje kilaze s kojom sam ostala trudna.
    U prvoj trudnoći san izgubila zbog mučnina dosta, a onda sam odmah počela vjezbati, radila sam, selili smo, renovirali i stalno sam bila u pokretu i na nogama. Još je došla ona šugava korona pa smo i išli u beskonacne setnje od dosade.
    A sadaaaaa sam pravi tuljan na kauču, užas!! Sutra krecem vježbati opet i to se vraćam u teretanu nakon 3 mjeseca, kod kuće znam da ću brljaviti. Držite mi fige!!
    7 kg 😭😭😭😭😭

Ovo sam ja sa L. Identično. 7kg u prva tri mjeseca 😂 Na kraju sam dobila sveukupno 22kg. Meni je uticalo manjak mučnina plus prestanak pušenja poslije 12 godina aktivnog pušenja, nisam znala šta ću od sebe.
    Ali tad sam startala sa 65, a sad sa 80. Nikad se nisam vratila na svoju kilažu više, ali vi da mene vidite dale biste mi 70kg. Mislim vidi se da sam krupna u rukama, to mi je mana, popunjena sam, ali nekako nabijena, bez sala, sve zategnuto, stomak mi bude normalan, sarmica sa strana nemam, celulita nemam, ništa ne ljulja 🤣 Ali dobro, tad kad najbolje izgledam imam oko 73-75kg, ne baš ovoliko. Iako i sad u određenoj odjeći ja se utrpam i ne vidi se pretilost.
    Još se nisam vagala kod doktora i kad čovjek ugleda kilažu, pašće sa stolice 😂 jer znam da mu je bitno to, ne radi izgleda već zbog gestacijskog i pritiska, kao i meni što je bitno zbog toga. Zato ni pod razno da sebi dozvolim kao sa L. Manje prostora imam. Isključivo zbog zdravlja.

E ma točno to me brine, svi problemi koji znam da dolaze uz nagli porast kg, eto, samo da mi je to sve izbjeći. Doručkujem, popijem kavicu i odoh na trening!
    .
    Bopsich,  pa valjda misliš podijeliti s nama robicu? Znaš da i mi volimo kupovati pa kad već ne možemo, barem da gledamo 🙈
    .
    Korni, ovo prvi put čujem za otkucaje, kakav sluh mora imati da čuje razliku? I aparate? Ajde baš me zanima hoće biti u pravu 😄

• Tejkili
    12. Prosinac 2023. 08:38

Jutro cure! Sretno svima na pregledu🥰
    Ja sam spavala cijelu noc, ali me toliko bole trbusni misici, sve nesto oko pupka, iznad pupka, ma svugdje me zateze kao da sam radila 1000 trbusnjaka nocas. Nadam se da ce proci i da nije nista opasno😊

ITM
    12. Prosinac 2023. 08:45

Jutro, cure! 
    malaBubamara123, sretno na pregledu danas! 🤞

Ja sam se jutros probudila s popriličnim trudničkim stomakom 😅
    Što se tiče kupovanja robice za bebu... Kad je pravo vrijeme za počet? 🙈 Oči sam napasla po raznim webshopovima, al još me strah počet kupovat. Većinu robice ću uzeti od nećakinja, al bi svejedno htjela nešto i sama kupit.

38 👩🏼‍❤️‍👨🏻 44
    8./2023. biokemijska
    17. 2. 2024. M 🩷🪽
    10./2024. Missed ab
    Kariogram ➡️ PGT - A 🧬
    UZ Brussel⌛
    1712itm@gmail.com

pistacija13
    12. Prosinac 2023. 08:49

Tejkili

Jutro cure! Sretno svima na pregledu🥰
    Ja sam spavala cijelu noc, ali me toliko bole trbusni misici, sve nesto oko pupka, iznad pupka, ma svugdje me zateze kao da sam radila 1000 trbusnjaka nocas. Nadam se da ce proci i da nije nista opasno😊

Hej! I ja imam upalu trbušnjaka i skužila sam od čega je - od naprezanja kod povraćanja i pokušaja povraćanja. Povraćam inače samo sluz i slinu, bez obzira koliko hrane i tekućine imala u želucu i sinoć sam imala jedan takav napad i točno osjetim da je od toga. Pa ako povraćaš ili imaš te nagone gdje se onako stisneš i kao da će krenuti povraćanje... od toga je! 🙈

korni
    12. Prosinac 2023. 08:59

Hellobaby nadam se da Vam neće biti kiša u subotu, pa da možete malo i prošetati i pogledati advent, iako je ove god baš minimalno sve po gradu 
    Neverland normalno je radio uzv (preko trbuha) i onda kliknuo nešto, i na ekranu se pokazale crte kao npr.na ekg-u, ali punoo gušće i čuli se otkucaji. pa se valjda po tom broju otkucaja može malo nagađati, iako naravno nije ni to sigurno, pogotovo ovako rano :D ali fora je bilo za igrati se 
    i moram priznati da je super pregled preko trbuha, divota 

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Mareeeee3112
    12. Prosinac 2023. 09:07

ITM

Jutro, cure!
    malaBubamara123, sretno na pregledu danas! 🤞

Ja sam se jutros probudila s popriličnim trudničkim stomakom 😅
    Što se tiče kupovanja robice za bebu… Kad je pravo vrijeme za počet? 🙈 Oči sam napasla po raznim webshopovima, al još me strah počet kupovat. Većinu robice ću uzeti od nećakinja, al bi svejedno htjela nešto i sama kupit.

Neznam nisam ti pametna jer moja beba je bas bila mala da mu je broj 50 bilo veliko tak da moje misljenje mozes kupit nest za 2 il 3 mj al za prvu ruku sad ne mozes kad neznas kolika ce ti bit beba ..

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.