Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Perpetua
    11. Prosinac 2023. 19:50

Martina1931

Joj ja vam se bas divim tko tako zivi u zajednici, iako jako volim svoju svekrvu i njegove opcenito i super su prema meni…ja sam bas tip osobe da bi ispizdila na zivce, mrzim bilo kakva mijesanja i ne znam sutit i ne zelim sutit na kraju krajeva😅
    Vjerujem da sve nosi svoje pluseve i minuse, ali meni osobno su puno veci minusi..a to naravno ovisi od osobe do osobe i karaktera…ja jako cijenim nasu samostalnost i potpunu slobodu🙃

Ja sam točno ovakva isto. 😄
    To mi je bio na kraju jedan od problema u zadnjoj vezi prije braka, činjenica da je njegova mama imala stan na istom katu zgrade, dvoja vrata dalje 😂 Mislim, nije to toliko samo po sebi problem (i opet je puno slobodnija situacija nego kad je zajednički ulaz kuće ili dijeljena kuća generalno), više je stvar u tome koliko tko poštuje granice (a ja sam za njegovu mamu znala da nema baš isto poimanje granica kao ja 😂).

A opet, znam da ima hrpa raznih situacija i okolnosti i da često to nažalost ni nije baš neki svjesni izbor (ili financije stvarno ne dopuštaju ništa drugačije). Pa želim svima u takvim situacijama da im funkcioniraju najbolje moguće. 🤗

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

Perpetua
    11. Prosinac 2023. 19:50

I e da, meni je sljedeći pregled 4.1. :)

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

Mareeeee3112
    11. Prosinac 2023. 20:05

Dalmatinka_u_zg

Evo i mog trbuscica 😀
    https://ibb.co/ykc8Nfk

Cestitam svima na lijepim pregledima😍😍😍
    Bome tebi se bas vec lijepo vidi 😍a ti i ja smo tu negdje dan dva razlike😊😊😊..vjerujem da ce se meni bas vidjet kroz nekih 2 i pol tj

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Dalmatinka_u_zg
    11. Prosinac 2023. 20:08

Mareeeee

Dalmatinka_u_zg

Evo i mog trbuscica 😀
    https://ibb.co/ykc8Nfk

Cestitam svima na lijepim pregledima😍😍😍
    Bome tebi se bas vec lijepo vidi 😍a ti i ja smo tu negdje dan dva razlike😊😊😊..vjerujem da ce se meni bas vidjet kroz nekih 2 i pol tj

Da u zadnjih par dana mi je baš nekako nabujao 😃 

• manu11
    11. Prosinac 2023. 20:43

Dalmatinka presladak trbuscic ☺️
    Cestitke svima na dobrim pregledima 😍
    Moj je u cetvrtak, i to ce biti 24 dana izmedju pregleda sto je moj rekord 😂 
    Moja svekrva je na katu, odvojen ulaz, zene kao da i nema... mislim da cu imati iz tog samo benefite tj cuvanje bebaca kad god zatreba..slicne su nam granice, bas sam imala srece s njom jer znam kakve znaju biti pa vas posve razumijem🫣

09.09.2023 ➕❤️
    03.05.2024 👶🏻🥳💞

neverland
    11. Prosinac 2023. 20:59

Ma dajte molim vas, pa ja ću vas sad sve šokirati i utješiti. Dobila sam 7 kg!!!! S tim da sam izgubila kilu/dvije od mučnina i to nisam uračunala u ovih 7kg, već od svoje kilaze s kojom sam ostala trudna. 
    U prvoj trudnoći san izgubila zbog mučnina dosta, a onda sam odmah počela vjezbati, radila sam, selili smo, renovirali i stalno sam bila u pokretu i na nogama. Još je došla ona šugava korona pa smo i išli u beskonacne setnje od dosade. 
    A sadaaaaa sam pravi tuljan na kauču, užas!! Sutra krecem vježbati opet i to se vraćam u teretanu nakon 3 mjeseca, kod kuće znam da ću brljaviti. Držite mi fige!!
    7 kg 😭😭😭😭😭

M-P
    11. Prosinac 2023. 21:35

Ja isto mislim da ima i prednosti i mana. Iako sam ja tip osobe koja stvarno ne suti i u ovih 6 godina nikad nisam imala problema. Pomoc cu sta treba ali nedam da mi se itko mijesa. Dobro meni tu jako puno znaci sto i decko uzasno uvijek drzi moju stranu pa ono. Nije bilo nekih velikih mijesanja, cak bas neke gluposti banalne ali svejedno.. on sam kaze ajd vi gledajte svoje i to je to .. tu sve zavrsi .. meni to iskreno jako puno znaci.. sto se tice toga mi imamo odvojen ulaz .. ona je dolje ali ne zivi tamo. Samo je sredila trenutno kada dode nekad da ima di prespavat i da smo odvojeni, nitko nikom ne rusi privatnost. inace decko tamo ima rodbinu tak da smo mi svi stalno zajedno. Meni ne smetaju ali oni jako jako dobro znaju moje stajaliste za vecinu. Cak i kad pitaju nesto nemam onaj osjecaj zastanka kao kak cu sad nes odbit. Ja to bez problema ak mi se ne svida.. isto ona je sama pa smo mi i ovak cesto u zg s njom. I moji nitko ne zive ti tako da doslovno mi ak ce nam netko moc pomoc imamo nju .. 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Mareeeee3112
    11. Prosinac 2023. 21:50

neverland

Ma dajte molim vas, pa ja ću vas sad sve šokirati i utješiti. Dobila sam 7 kg!!!!S tim da sam izgubila kilu/dvije od mučnina i to nisam uračunala u ovih 7kg, već od svoje kilaze s kojom sam ostala trudna.
    U prvoj trudnoći san izgubila zbog mučnina dosta, a onda sam odmah počela vjezbati, radila sam, selili smo, renovirali i stalno sam bila u pokretu i na nogama. Još je došla ona šugava korona pa smo i išli u beskonacne setnje od dosade.
    A sadaaaaa sam pravi tuljan na kauču, užas!! Sutra krecem vježbati opet i to se vraćam u teretanu nakon 3 mjeseca, kod kuće znam da ću brljaviti. Držite mi fige!!
    7 kg 😭😭😭😭😭

Nemoj da te more kile jer vjerojatno i imas opstipaciju i jako si rijetko na wc ... isto tako ja sam fitness trener pa sam dobila 33 kg u prvoj trudnoci nakon godinu dana ostalo mi je evo 6 i opet sam ostala trudna ... moje tijelo je bilo koma prvo su me tovili u bolnici i u zadnja dva tj gore dobila 9 kg🤣uzas... a noge poslat cu vam sliku bila sam puna vode katastrofa... smanji voce navecer vjeruj mi😂😂

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    11. Prosinac 2023. 22:00

Mene bebica lupka s lijeve strane 😁😁😁i ne dole nisko vec kod pupka lijevo ..i tu je osjetim barem jednom dnevno...evo sad kad sam sw smirila💛 awww bas jako jako njezno leptiric moj

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

neverland
    11. Prosinac 2023. 22:37

Mareeeee

neverland

Ma dajte molim vas, pa ja ću vas sad sve šokirati i utješiti. Dobila sam 7 kg!!!!S tim da sam izgubila kilu/dvije od mučnina i to nisam uračunala u ovih 7kg, već od svoje kilaze s kojom sam ostala trudna.
    7 kg 😭😭😭😭😭

Nemoj da te more kile jer vjerojatno i imas opstipaciju i jako si rijetko na wc … isto tako ja sam fitness trener pa sam dobila 33 kg u prvoj trudnoci nakon godinu dana ostalo mi je evo 6 i opet sam ostala trudna … moje tijelo je bilo koma prvo su me tovili u bolnici i u zadnja dva tj gore dobila 9 kg🤣uzas… a noge poslat cu vam sliku bila sam puna vode katastrofa… smanji voce navecer vjeruj mi😂😂

Da barem. Tu jedino nemam problem, idem bar 2x dnevno, metabolizam mi je odličan. Inače puno i često jedem, ali kako sam se dosta kretala i vježbala, sve je to bilo ok. Mislim da je problem kad nastavis jednako ili više jesti, a promijeniš ritam i ležiš. Ma bit će ok, znam ja da će to sve ići dolje, ali me muči porod i onaj dio pred porod ako dobijem više nego prije. Tad sam dobila 15kg. Sad si predviđam 25 😅😅😅😅
    Jooj, uzivaj, sad će ti biti lakše između pregleda 😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.