Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • malaBubamara123
    11. Prosinac 2023. 16:31

Čestitam svima na super pregledima, baš mi je drago da bebice rastu 
    .
    Meni su mucnine prestale oko 12.tjedna, sad mi je muka samo od gladi ako predugo ne pojedem, jedem opet sve normalno, bez gađenja i averzija 
    .
    Joj za te nalaze, u koju god dođem ustanovu kažu mi drugacije, jedini odgovor koji se ponovio je da se nalazi učitaju na eGradani 24 sata nakon sto ih je ustanova koja izdaje nalaz postavila gore, ko će ga znati.
    .
    Cure koje sta išle na pregled s 14tt, jel ultrazvuk napokon krece preko trbuha? Hladno mi je tamo u ordinaciji kad se skinem 

• Hulala18
    11. Prosinac 2023. 17:13

Tejkili

Hulala18

Bravo, vidiš da si dobro prošla 🤭🤭🥳🥳
    Nemoj ovo željeti, bacam se u depresiju lagano, jer ne znam gdje ću sa sobom.
    Ne bih ulazila u kuću, samo mi tu prija, svjež vazduh. Svekrva stalno nešto kuva, meni zlo od toga. Bježim kod mame danas, njoj mogu reći da ne kuva.
    Mislim spomenula sam i svekrvi da mi je jako teško od mirisa i da sve ide gore, mogla bi malo prilagoditi mom stanju, ali eto, njoj na želju.

Od rijeci do rijeci- ko da sam ja pisala. I ja sam na katu i svaki miris dolazi gore, tako da radije otvorim prozor i smrzavam se, samo da mirise sto manje osjetim. Muka mi dode samo kad zamislim neku hranu, napisem, vidim na slici, a kamo li kad ju nanjusim.
    Tako da NPelica toliko mi je drago da je sve proslo u redu, ali 1% mene je mrvicu ljubomoran sto nemas ni mucnine ni bolove🙈
    Ali ajde, sve se to da izdrzati dok je s bebom sve u redu pa pokusavam ne kukat previse☺️

Pun mi TikTok recepata raznih, nema šanse da se zadržim na hrani. Jedino na slatkom mogu i to ugledam neki tiramisu, što nikad ne jedem i razmišljam o njemu 🤣 Iako mi se ne jede slatko. Kao da sam poremećena, sa Lenom mi je sve nešto to blaže bilo, pa sad mislim ovo mora da je dječak 🤣
    A i kod tebe su unutrašnje stepenice? Izvini, ako si ti pisala na Facebooku, spominjala sam i tamo zajednicu, ali nisam pohvatala još sve nadimke ovdje i tamo.
    Mislim, ne mogu sad biti bezobrazna, ljudi su stvarno u redu i tu su za nas kad treba i za dijete. Ali uprkos tome svemu, ja mislim da to nije baš zdrava okolina ni za nas kao porodicu ni za dijete. Nemamo samostalnost, privatnost, slobodu u donošenju nekih odluka, dijete je sigurno dodatno maznije zbog toga, ugađaju joj sve, itd. 
    Ali eto, tako je, kako je. Iskorištavam dobre stvari, loše nastojim progutati.

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična
    3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)

Martina1931
    11. Prosinac 2023. 17:19

Joj ja vam se bas divim tko tako zivi u zajednici, iako jako volim svoju svekrvu i njegove opcenito i super su prema meni...ja sam bas tip osobe da bi ispizdila na zivce, mrzim bilo kakva mijesanja i ne znam sutit i ne zelim sutit na kraju krajeva😅
    Vjerujem da sve nosi svoje pluseve i minuse, ali meni osobno su puno veci minusi..a to naravno ovisi od osobe do osobe i karaktera...ja jako cijenim nasu samostalnost i potpunu slobodu🙃

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Hulala18
    11. Prosinac 2023. 17:25

Martina1931

Joj ja vam se bas divim tko tako zivi u zajednici, iako jako volim svoju svekrvu i njegove opcenito i super su prema meni…ja sam bas tip osobe da bi ispizdila na zivce, mrzim bilo kakva mijesanja i ne znam sutit i ne zelim sutit na kraju krajeva😅
    Vjerujem da sve nosi svoje pluseve i minuse, ali meni osobno su puno veci minusi..a to naravno ovisi od osobe do osobe i karaktera…ja jako cijenim nasu samostalnost i potpunu slobodu🙃

Sve se slažem sa tobom, ali nažalost nisam imala nekog izbora, jedini sin kojem je planiran sprat kuće. Plus, nije mi toliko smetalo sa nepunih 20 🤣 Iako sam se udala 2012, tek 2015 sam prešla na sprat. Krivo mi je samo što je tad bila priča o vanjskim stepenicama i što smo odgovoreni, težak prilaz, veliki ulog, ovo ono. Ipak bi bilo, po mome, dosta drugačije. 
    Možda se nekad i urade, sad mi stižu vrata koje će zatvoriti između i bar malo pomoći. 
    A to je ono baš kroz kuću prolaziš, kućni hodnik, nije neko stepenište po strani, da bi došao do mojih septenica za sprat. 

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična

• Hulala18
    11. Prosinac 2023. 17:29

Najgore kad se sjetim, L se teško uspavljivala. Tipa uspavljuješ 40 minuta da spava 20 minuta. Na kraju je izbacila dnevno spavanje sa nepune 2 godine, jer smo se toliko patili. Međutim, to kad smo se borili da zaspi, taman zaspi, svekru zazvoni telefon i na sav glas se krene derati, a ja umirem hoće li se probuditi. Ili pojača televizor ili neko im dođe u goste i galame. 
    Znači, ako ova vrsta ne naprave neku vrstu izolacije, ne znam, neko će izaći iz kuće kad se rodi drugo hahahahahahah.

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična

Martina1931
    11. Prosinac 2023. 17:34

Hulala18

Martina1931

Joj ja vam se bas divim tko tako zivi u zajednici, iako jako volim svoju svekrvu i njegove opcenito i super su prema meni…ja sam bas tip osobe da bi ispizdila na zivce, mrzim bilo kakva mijesanja i ne znam sutit i ne zelim sutit na kraju krajeva😅
    Vjerujem da sve nosi svoje pluseve i minuse, ali meni osobno su puno veci minusi..a to naravno ovisi od osobe do osobe i karaktera…ja jako cijenim nasu samostalnost i potpunu slobodu🙃

Sve se slažem sa tobom, ali nažalost nisam imala nekog izbora, jedini sin kojem je planiran sprat kuće. Plus, nije mi toliko smetalo sa nepunih 20 🤣 Iako sam se udala 2012, tek 2015 sam prešla na sprat. Krivo mi je samo što je tad bila priča o vanjskim stepenicama i što smo odgovoreni, težak prilaz, veliki ulog, ovo ono. Ipak bi bilo, po mome, dosta drugačije.
    Možda se nekad i urade, sad mi stižu vrata koje će zatvoriti između i bar malo pomoći.
    A to je ono baš kroz kuću prolaziš, kućni hodnik, nije neko stepenište po strani, da bi došao do mojih septenica za sprat.

Svaka ti cast stvarno...jel to kao neki obicaj tu gdje zivite da se podrazumijeva ako je sin jedinac , da njemu ide kat kuce ili?
    Nas smo dvije sestre i brat koji ce se brzo zeniti, i kod nas uopce nije dolazilo u obzir da njemu ide kat kuce....niti je on to htio, niti moji roditelji.Msm ja i sestra zivimo u Hr svakako, on je ostao  u Hercegovini al si planiraju stan uzeti ili kucu sto vec.
    Najveci mi je plus takvog zivota sto puno uskacu oko unucadi😂 msm to je ogroman plus

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Hulala18
    11. Prosinac 2023. 17:42

Martina1931

Hulala18

Martina1931

Svaka ti cast stvarno…jel to kao neki obicaj tu gdje zivite da se podrazumijeva ako je sin jedinac , da njemu ide kat kuce ili?
    Nas smo dvije sestre i brat koji ce se brzo zeniti, i kod nas uopce nije dolazilo u obzir da njemu ide kat kuce….niti je on to htio, niti moji roditelji.Msm ja i sestra zivimo u Hr svakako, on je ostao u Hercegovini al si planiraju stan uzeti ili kucu sto vec.
    Najveci mi je plus takvog zivota sto puno uskacu oko unucadi😂 msm to je ogroman plus

Pa ne mogu sad reći da svi ovako rade, dosta ih takođe znam i u svojim stanovima, ali vjeruj da je većina što je u svome su tu, jer su bila prinuđeni (nisu imali uslove za sprat kuće, dosta braće, itd).
    Ali uglavnom, bilo bi neobično da sad mi odemo na stan negdje, a čitav sprat prazan. Pogotovo ovako srednja stalež naša. Oni što imaju više novca, to je vjerujem druga priča. Svi grade svoje 🤣 

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična

• Hulala18
    11. Prosinac 2023. 17:51

A da, zadnji dio poruke, uskaču, svakako, sad je ona i velika, sama želi da se druži sa njima, itd. 
    Aliii, isto tako svekar nekad uskače previše. Ne može podnijeti da plače gore, zna je odmah krenuti zvati dole ili ispitivati šta je bilo. 
    Kad je imala grčiće, upadao da je vozimo na hitnu, dok ga nisam istjerala bučno iz sobe, nije prestajao. 
    Zadirkuje je, njemu je to šala, igra, a ona sva ljuta, galami, skače, znači za veliki dio je odgovoran zašto je dijete ovakvo bučno i naglo. 
    Miješa se šta jede ili ne jede. Ili tipa da ja moram biti strožija, a ja odmah se nakostriješim, rekoh ja je godinama čekala i znači vi da se igrate i zezate i sve joj dopuštate, a ja da budem dežurni policajac koji to ispravlja za vama. Nema od toga ništa. 
    Pa eto, tako se borim sa njim oko nje.
    A svekrva se ne petlja u ništa, samo je služi i sve što poželi daje, što znači previše slatkiša nekad i gluposti.
    A vjerujte, priča se sa njima, upozorava, nekad sam znala i malo jačim tonom 🤣 ali na kraju to opet se svede na isto, jer živiš sa njima. 

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična

Martina1931
    11. Prosinac 2023. 18:00

Meni i zivot na odvojenom katu kuce znaci zivot u zajednici haha, ne mgu ni zamislit kako to izgleda da dijelimo neki dio prostora, ulaz isl🙈 
    Svaka cast na zivcima ...Nemam sta drugo rec😂 

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Reserved123
    11. Prosinac 2023. 18:04

I mi isto zivimo na katu s sekrvom j svekrom. Imamo svaki svoj ulaz ali smo ostavili da se moze i kroz kucu ulazit. Meni iskreno ne smeta i uopcetku sam mislila da ce bit puno gore ali stvarno zasad nemam nikakvih problema. Kad zelim mir i tisinu jednostavno zaklopim vrata i to je to. 
    Ovako mali ide gore dole bez problema 

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.