Bokić buduće mame,pozitivan test 12.11. na očekivani dan M.Prvi pregled bio.1.12. po ZM ispada 6+5tt,ultrazvuk pokazao 6+0 tt plod 0.33mm,nismo culi otkucaje.Naručeni sada 15.12 opet,pijemo folnu i duphaston 3×1,nadamo se da je bila kasnija ovulacija i da čemo sada čuti otkucaje.
Cestitke i drzim 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 da sve bude ok! ❤️
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Curke, nikako stic napisat 🤗
Pregled je prošao super.. srce kuca, sve je uredu. Kamen sa srca mi je pao.
Rekao je da budem sretna da nemam mučnina, i da još stignu i one doći.. bebica napreduje dobro, I sve je kako treba biti🤗
Pocastila sam se trakicom 🤗❤️
Odlicno😍😍😍sad opusteno
Mima95 taman sam htjela te pitat kad imas pregled jer sam te pratila .. nadam se da ce sve biti ok... smo strpljivo i pokusaj bit opustena❣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Rekao je da budem sretna da nemam mučnina, i da još stignu i one doći.. bebica napreduje dobro, I sve je kako treba biti🤗
Bravo, vidiš da si dobro prošla 🤭🤭🥳🥳
Nemoj ovo željeti, bacam se u depresiju lagano, jer ne znam gdje ću sa sobom.
Ne bih ulazila u kuću, samo mi tu prija, svjež vazduh. Svekrva stalno nešto kuva, meni zlo od toga. Bježim kod mame danas, njoj mogu reći da ne kuva.
Mislim spomenula sam i svekrvi da mi je jako teško od mirisa i da sve ide gore, mogla bi malo prilagoditi mom stanju, ali eto, njoj na želju.
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)
Baš mi je drago! 🤗🥳❤️
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Ja sam s kilama i odjećom zasad ok, oko 1 kg u plusu evo na kraju prvog tromjesečja. Malo me strah kako će biti s Božićem 😄 I voljela bih početi vježbati, ali stalno odgađam 🙈
Nama je doma trenutno zeznuto, kći je već tjedan dana doma iz vrtića, a i muž i ja pokušavamo raditi svoje uz nju, lagano smo već svi ludi 🙈🙈🙈 Nadam se da još najviše dan-dva, baš nam je ovo jako intenzivno razdoblje čak i da je ona u vrtiću, a ovako je još puno teže. Tako da drž'te nam fige za skori povratak u normalu 😄
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Do zadnje kontrole sam bila na +2.5 kg... Ja se nadam da ću dobit nešto i do sljedeće s obzirom da sam izrazito mršava 😂
Npelic, bravo! Baš mi je drago ❤️
Mima, dobrodošla! ☺️
38 👩🏼❤️👨🏻 44
8./2023. biokemijska
17. 2. 2024. M 🩷🪽
10./2024. Missed ab
Kariogram ➡️ PGT - A 🧬
UZ Brussel⌛
1712itm@gmail.com
Odlicno, cestitam.. da i dalje nemas mucnina … ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Mima dobrodosla :) 🌸
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Hvala vam curke, da ne nabrajam svaku, divne ste❤️ mislim ne želim ja mučnine, nego kao da je mojoj glavi lakše ako se nešto događa 😅
Ali ajde, barem me nešto zaobislo, pa ću uzivat❤️
Ja nisam dobila ni kilu, od prošle godine u 12 mj sam u plusu 2 kg 😅 , iako izgledam kao puno više, ali previše hormona, injekcija i svega je u meni u ovoj godini, tako da proći će i to 😅 jedva čekam se skinuti sa ovog progesterona, ko bova sam si 🙈
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Bravo, vidiš da si dobro prošla 🤭🤭🥳🥳
Nemoj ovo željeti, bacam se u depresiju lagano, jer ne znam gdje ću sa sobom.
Ne bih ulazila u kuću, samo mi tu prija, svjež vazduh. Svekrva stalno nešto kuva, meni zlo od toga. Bježim kod mame danas, njoj mogu reći da ne kuva.
Mislim spomenula sam i svekrvi da mi je jako teško od mirisa i da sve ide gore, mogla bi malo prilagoditi mom stanju, ali eto, njoj na želju.
Od rijeci do rijeci- ko da sam ja pisala. I ja sam na katu i svaki miris dolazi gore, tako da radije otvorim prozor i smrzavam se, samo da mirise sto manje osjetim. Muka mi dode samo kad zamislim neku hranu, napisem, vidim na slici, a kamo li kad ju nanjusim.
Tako da NPelica toliko mi je drago da je sve proslo u redu, ali 1% mene je mrvicu ljubomoran sto nemas ni mucnine ni bolove🙈
Ali ajde, sve se to da izdrzati dok je s bebom sve u redu pa pokusavam ne kukat previse☺️
Hvala vam curke, da ne nabrajam svaku, divne ste❤️ mislim ne želim ja mučnine, nego kao da je mojoj glavi lakše ako se nešto događa 😅
Ali ajde, barem me nešto zaobislo, pa ću uzivat❤️
Ja nisam dobila ni kilu, od prošle godine u 12 mj sam u plusu 2 kg 😅 , iako izgledam kao puno više, ali previše hormona, injekcija i svega je u meni u ovoj godini, tako da proći će i to 😅 jedva čekam se skinuti sa ovog progesterona, ko bova sam si 🙈
Supeeer,čestitam 🤩🤩🤩
Sortiraj odgovore
Najstariji