E da jutros pregled.
Sve je uredu bebac velik 1.35cm i srceko lijepo kuca ♥️
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
A i kod tebe su unutrašnje stepenice? Izvini, ako si ti pisala na Facebooku, spominjala sam i tamo zajednicu, ali nisam pohvatala još sve nadimke ovdje i tamo.
Mislim, ne mogu sad biti bezobrazna, ljudi su stvarno u redu i tu su za nas kad treba i za dijete. Ali uprkos tome svemu, ja mislim da to nije baš zdrava okolina ni za nas kao porodicu ni za dijete. Nemamo samostalnost, privatnost, slobodu u donošenju nekih odluka, dijete je sigurno dodatno maznije zbog toga, ugađaju joj sve, itd.
Ali eto, tako je, kako je. Iskorištavam dobre stvari, loše nastojim progutati.
Ne zivim u klasicnoj zajednici, jer smo muz i ja jos uvijek na dvije lokacije radi posla, ja radim ljeti a on zimi pomaze tati pa smo malo u mom mjestu, malo u njegovom. Ali nakon nove godine se selimo u moje i u nas stan pa ce sve biti nekako lakse. Ali do sad smo bili u takvoj situaciji na katu s unutrasnjim stepenicama tako da skroz razumijem sta pises. Ljudi su super i nije mi tesko, ali nekad bas fali samostalnosti i privatnosti. Jos ja jedem kod njih posto smo na dvije lokacije pa kao da nas malo vide i da im posvetimo paznje i mozes mislit koliko mi uz ove mucnine to tesko pada, jer ne zelim da se uvrijede, ali u ovom stanju mi stvarno jako malo stvari pase i najradije bi prelezala i ne pojela nista nekad.
I ja isto svaku hranu preskacem i vec su sad svi poceli s onim: jedes vise slanog- musko je; imas mucnine- zensko je..svako svoju politiku vodi🤦🏻♀️ tako da znam kako ti je i nadam se sa ce bar mucnine uskoro popustit da pojedemo nesto s gustom❤️
E da jutros pregled.
Super, bas mi je drago🥰🥰🥰🥰
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Cure imate tako lijepe trbuščiće 🥰 meni se u 12. tjednu mislim počeo nazirat, ali sad tak i tak nosim pulovere pa nije previdljivo. Navečer skužim da se malo više vidi. Još za po doma odjenem užu majicu jer muž blista kad vidi trbuščić 🤣
E da jutros pregled.
Super za pregled ❤️
A sa tobom sam pisala na Facebook-u?? 🤭
To je jer su vanjske stepenice, ja nemam vrata da zatvorim hahahahaha.
Martina,
Da, opet sam za totalno odvajanje, jedino eto, lijepo je biti u istom mjestu, ja sam od svojih 4 kilometra udaljena i sasvim okej mi je. Evo me upravo kod njih, mama nas tetoši 🤣
Bila sam kod zaove u Njemačkoj na ljeto, išli prvi put sve troje i vidjela sam kako joj je samoj sa dvoje male djece i mužem što radi po čitav dan. Ja sam se umorila kao nikad u životu hahahahah. Još je ona baš sama bukvalno, on nema porodice osim sestre, koja živi neki svoj život, a mi svi ovamo. Nije ni to lako svakako.
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)
A i kod tebe su unutrašnje stepenice? Izvini, ako si ti pisala na Facebooku, spominjala sam i tamo zajednicu, ali nisam pohvatala još sve nadimke ovdje i tamo.
Mislim, ne mogu sad biti bezobrazna, ljudi su stvarno u redu i tu su za nas kad treba i za dijete. Ali uprkos tome svemu, ja mislim da to nije baš zdrava okolina ni za nas kao porodicu ni za dijete. Nemamo samostalnost, privatnost, slobodu u donošenju nekih odluka, dijete je sigurno dodatno maznije zbog toga, ugađaju joj sve, itd.
Ali eto, tako je, kako je. Iskorištavam dobre stvari, loše nastojim progutati.
Ne zivim u klasicnoj zajednici, jer smo muz i ja jos uvijek na dvije lokacije radi posla, ja radim ljeti a on zimi pomaze tati pa smo malo u mom mjestu, malo u njegovom. Ali nakon nove godine se selimo u moje i u nas stan pa ce sve biti nekako lakse. Ali do sad smo bili u takvoj situaciji na katu s unutrasnjim stepenicama tako da skroz razumijem sta pises. Ljudi su super i nije mi tesko, ali nekad bas fali samostalnosti i privatnosti. Jos ja jedem kod njih posto smo na dvije lokacije pa kao da nas malo vide i da im posvetimo paznje i mozes mislit koliko mi uz ove mucnine to tesko pada, jer ne zelim da se uvrijede, ali u ovom stanju mi stvarno jako malo stvari pase i najradije bi prelezala i ne pojela nista nekad.
I ja isto svaku hranu preskacem i vec su sad svi poceli s onim: jedes vise slanog- musko je; imas mucnine- zensko je..svako svoju politiku vodi🤦🏻♀️ tako da znam kako ti je i nadam se sa ce bar mucnine uskoro popustit da pojedemo nesto s gustom❤️
A to je privremeno, sve se može izdržati onda :)))) Brzo ćeš u svoj mir. Jedino što su sad mučnine i sad smetaju mirisi, pa se nadam da ćete uspjeti nekako se dogovoriti.
I mi se dosta hranimo zajedno, a to je opet jedna dugačka priča za neki drugi put hahaha. Opet neka olakšica u životu, ali i poteškoća istovremeno 😂
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)
Čestitke na dobrim pregledima 🥳
I mi obavili uzv (preko trbuha), sve je kako treba, napredniji smo za dva dana 🥰 beba je bila živahna i nije bila baš za slikanje 🤭 odradili mini anomaly, pregledali urin, mjerili tlak, vaganje, i vadila krv za (prošireni paket) Panorame i sad nas čeka odbrojavanje do nalaza 🤞🍀 idući pregled 8.1. 🥰
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Bravo curice za dobre preglediće ❤️😊 ja tek sad došla doma, kupovala poklonice za rođendane. I naravno da sam sebe pocastila🙈 Pa mislim ovaj 12 mjesec, i kraj 11 najbitnije osobe u životu imaju rođendane..
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Čestitke na dobrim pregledima 🥳
I mi obavili uzv (preko trbuha), sve je kako treba, napredniji smo za dva dana 🥰 beba je bila živahna i nije bila baš za slikanje 🤭 odradili mini anomaly, pregledali urin, mjerili tlak, vaganje, i vadila krv za (prošireni paket) Panorame i sad nas čeka odbrojavanje do nalaza 🤞🍀 idući pregled 8.1. 🥰
Juuuj😊😊 dragi mi je da je sve dobro 😊
Veselimo se saznati sto nosis 😊
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Sortiraj odgovore
Najstariji