Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala6
    11. Prosinac 2023. 10:29

Mareeeee

neverland

Hellobaby

Lista pregleda: korni - 11.12. Bbebach - 11.12. Reserved123 - 11.12. NPelica - 11.12. malaBubamara123 - 12.12. Freya1 - 13.12. Hellobaby - 13.12. Haru - 13.12. Lela91 - 13.12. Mushi - 14.12. Ka_Kate - 15.12.Melian - 15.12. mala6 - 18.12. bebade - 18.12.marta96 -19.12. Mareeeee - 19.12. plave_okice - 19.12. dijana22 - 19.12. katy_kaya - 20.12. bopsich - 20.12. betames12345 - 20.12. Martina1931 - 20.12.ITM - 21.12. Hulala18 - 22.12.NPelica - 29.12. pistacija13 - 5.1. Dalmatinka_u_zg - 8.1. bebade - 8.1.M-P - 8.1.

Ja sam 12. 1.
    Evo moj, na slici mi izgleda manje, ali tek je jutro. Puno veći nego prvi put. Ovako mi je bilo možda u 20tt
    https://ibb.co/48Zmcm1

Neznam kojom to logikom ide meni s prvom bebom se puno vise vidlo nego sada i brzo sam nakupila kile … jel koja u plusu s kilazom osim ovih zenica kaj povracaju one su u minusu za sad

Ja povracam ali kile su mi na istom,ni gori ni doli 😆
    Vidila san da je neko spomenia da je jedva traperica zakopcala,ja sam svoje spremila u ormar i vidimo se tamo drugu zimu 🤭
    Meni je jednak drob i ujutro,ali drago mi je viti vase trbuscice,znaci da je to sve normalno 🥰🥰🥰
    Samo ja san vec pocela puvati i nesvjesno se gegati se dok setan,tako mi je lakse jer me kukovi bole. Tocno me strah kakva cu biti na lito

Haru
    11. Prosinac 2023. 10:38

Ja se još nisam suočila s vagom. 🙈 Traperice još mogu zakopčati bez problema, ali navečer mi bude malo teže i jedva čekam da ih skinem. Uglavnom čim dođem kući oblačim tajice, trenirke ili pidžamu. 🙂 Sada imam 3kg više nego na početku prethodne trudnoće i više mi je trbuh salo 🤣🤭. Stalno imam u podsvijesti da bih mogla početi raditi neke vježbe sigurne za trudnicu jer si zamjeram što nisam u prošloj trudnoći. Čekam pregled u srijedu pa da čujem na čemu sam. 🙂  

'21. 💙
    '24. 💛

• Hulala18
    11. Prosinac 2023. 10:58

Jedno pitanje i ovdje,
    Baš mi bila mučnina i odem povraćati i to baš silovito (egzorcizam) sa jakim naprezanjem i dosta puta. 
    Kad sam završila, jedva, pogledam u ogledalo, ono limfe ispod uha, vilične otekle, zateže me sve ono, zadebljanje. Znači automatski nakon toga naprezanja. 
    Odmah se krenulo smirivati, spada sve više, neću puno da diram. Naravno, istražujem zašto se to desilo, pa naletim da je moguće od naprezanja. 
    Sad pored traume od povraćanja samog od sebe i mučnine, treba i na ovo da mislim. 
    I bilo mi je super 15 minuta, sad opet kreće pomalo. 

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična
    3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)

• Tejkili
    11. Prosinac 2023. 11:35

Hej hej cure! Sretno svima koje imate pregled danas🥰
    Imate tako lijepe okrugle trbuscice😍 meni navecer bude napuhan, a ujutro i dalje ravan. Simptomi variraju iz dana u dan, par dana mucnina i to uzasnih, a par dana bolova i tako u krug. Sad je ocito dosao red na bolove iako ih par dana nije bilo i ponadala sam se da je s time gotovo pa me zanima da li vam se desi da ti bolovi, pritisak, grcevi odu i ponovno dodu nakon nekog vremena, jel to normalno?

Lela91
    11. Prosinac 2023. 11:39

Tejkili

Hej hej cure! Sretno svima koje imate pregled danas🥰
    Imate tako lijepe okrugle trbuscice😍 meni navecer bude napuhan, a ujutro i dalje ravan. Simptomi variraju iz dana u dan, par dana mucnina i to uzasnih, a par dana bolova i tako u krug. Sad je ocito dosao red na bolove iako ih par dana nije bilo i ponadala sam se da je s time gotovo pa me zanima da li vam se desi da ti bolovi, pritisak, grcevi odu i ponovno dodu nakon nekog vremena, jel to normalno?

Meni stalno dolaze i odlaze. Sinoc me dosta uhvatilo, isla sam odmah lec i spavat, a jutros kao da nista nije bilo. 🤷‍♀️

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

• mala6
    11. Prosinac 2023. 11:41

Hulala18

Jedno pitanje i ovdje,
    Baš mi bila mučnina i odem povraćati i to baš silovito (egzorcizam) sa jakim naprezanjem i dosta puta.
    Kad sam završila, jedva, pogledam u ogledalo, ono limfe ispod uha, vilične otekle, zateže me sve ono, zadebljanje. Znači automatski nakon toga naprezanja.
    Odmah se krenulo smirivati, spada sve više, neću puno da diram. Naravno, istražujem zašto se to desilo, pa naletim da je moguće od naprezanja.
    Sad pored traume od povraćanja samog od sebe i mučnine, treba i na ovo da mislim.
    I bilo mi je super 15 minuta, sad opet kreće pomalo.

Koliko god se natezala nikad mi nije tako bilo,ne znam stvarno

Tejkili,skroz normalno,tri dana sva happy nema mucnina evo ih nazad. Vise me ne boli toliko ka i prije ali jos uvik strecne i grc uvati cisto tek toliko da ne zaboravim i da ne mislim da su bolovi prosli 🤭

NPelica
    11. Prosinac 2023. 12:02

Curke, nikako stic napisat 🤗 
    Pregled je prošao super.. srce kuca, sve je uredu. Kamen sa srca mi je pao. 
    Rekao je da budem sretna da nemam mučnina, i da još stignu i one doći.. bebica napreduje dobro, I sve je kako treba biti🤗 
    Pocastila sam se trakicom 🤗❤️

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

Martina1931
    11. Prosinac 2023. 12:04

NPelica

Rekao je da budem sretna da nemam mučnina, i da još stignu i one doći.. bebica napreduje dobro, I sve je kako treba biti🤗

Bravoooooo!!!!✨️✨️🥰🥰🥰🥰

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• mima95
    11. Prosinac 2023. 12:05

Bokić buduće mame,pozitivan test 12.11. na očekivani dan M.Prvi pregled bio.1.12. po ZM ispada 6+5tt,ultrazvuk pokazao 6+0 tt plod 0.33mm,nismo culi otkucaje.Naručeni sada 15.12 opet,pijemo folnu i duphaston 3×1,nadamo se da je bila kasnija ovulacija i da čemo sada čuti otkucaje.

Lela91
    11. Prosinac 2023. 12:08

NPelica

Bravo!! 🥰🥰

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.