Jutro svima,
Danas nam je okruglo 9 nedelja i zvanično je proletio oko 5 nedelja od kad znam da sam trudna. Iskreno, kao da je 5 dana, kad skontam, pa se nadam da će sve tako brzo da proleti, jer je meni i dalje koma kad skontam gdje jul 🤣
Pozdrav novim članicama, uredne trudnoće želim.
Meni su se mučnine malo smanjile, to jest kontrolisem ih tako što ne jedem ništa jako, mesno i mliječno. I skontala sam da mi slatko pomaže, a nije mi se tražilo i nisam ga jela, a veliki slatkoljubac inače. Sad kad sebi navučem gestacijski sa ovim 😵💫🤣
Da.. meni vrijeme sporo bas prolazi jer znam da ima jos jako puno do 6. Mj.. a opet nekad kad stanem si pomislim, ajme vec je proslo 10 dana od zadnjeg pregleda al trebam cekat jos 14 i onda mi se cini daleko . sve ovisi kak gledam 😵💫🤣🤣 al proci ce i to sve brzo
M-P mi je promaknulo ili ti nisu još stigli nalazi nifty-a?

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Mushi čestitam na dobrom pregledu 🙂
Hulala odbrojavamo dan po dan i prođe na kraju vrijeme brzo 😁nadam se da će ti se mučnine skroz smanjiti, kao i ostalim curama 🤗
Ja sam jučer stavila zadnji progesteron ☺️ uživajte u danu cure 🫠
Korni,verujrm da je dobar osećaj( što se tice progesterona) , da i dalje sve bude dobro.
Jutro svima! Ja sam primetila da se ujutro osecam najbolje.
Korni,kada su i da li su ti pocele mucnine uopste?
Ja nemam nista, na vece samo malo muka ali nista strasno.

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Sreca hvala ti 🤗 krenule su rano, ali su bile slabe, odnosno podnošljive, i ni jednom nisam povratila. U 9tt su se nekako povukle, i od tada mi npr.budu dva dana, pa dan dva ništa i tako. S tim da kad se baš najedem kao prasica, onda mi je baš muka 🙈😅
Kad vidim kako se ovdje neke cure muče s mučninama i povracanjem, moram priznati da mi je drago da su meni ovakve 🙈

10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Sreca hvala ti 🤗 krenule su rano, ali su bile slabe, odnosno podnošljive, i ni jednom nisam povratila. U 9tt su se nekako povukle, i od tada mi npr.budu dva dana, pa dan dva ništa i tako. S tim da kad se baš najedem kao prasica, onda mi je baš muka 🙈😅
Kad vidim kako se ovdje neke cure muče s mučninama i povracanjem, moram priznati da mi je drago da su meni ovakve 🙈
Korni,naravno da je bolje , super.

09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Kad vidim kako se ovdje neke cure muče s mučninama i povracanjem, moram priznati da mi je drago da su meni ovakve 🙈Korni,naravno da je bolje , super.
Uglavnom, nemoj se brinuti jer ih nemaš ili zato jer su slabe. Sve smo drukcije i svaka trudnoća je za sebe. Opusti se i nek ti brzo prodje vrijeme do prvog uzv ❤️

Kad vidim kako se ovdje neke cure muče s mučninama i povracanjem, moram priznati da mi je drago da su meni ovakve 🙈Korni,naravno da je bolje , super.
Uglavnom, nemoj se brinuti jer ih nemaš ili zato jer su slabe. Sve smo drukcije i svaka trudnoća je za sebe. Opusti se i nek ti brzo prodje vrijeme do prvog uzv ❤️
Hvala ti, ja se nadam da cu izdrzati do Petka. Da necu ranije otici.

Volela bih sa znam koliko sam tacno i trudna jer ubacili su mi 5 dnevni embrij 26 dana ciklusa sto bi znacilo da je O bila 21 dana sto znaci da mi je razlika bar 5 dana- kasnim toliko i ne znam sta me ceka pa da resim tu dilemu.

Ja sam u ogromnom zaostatku, sve sam pročitala, ali neću se ni truditi sve komentirati jer ću više od pola zaboraviti 🤦♀️😅
Uglavnom, vidim da imamo puno novih trudnica ❤️ Dobro nam došle i da se lijepo družimo do kraja trudnoće 🥰
Bilo je i nekih dobrih pregleda, za to mi je posebno drago 🥰❤️🎉
Mi smo jučer proslavili kćerin rođendan, ali danas joj je zapravo 🥰 Tako da se odjavljujem i nadam se biti malo aktivnija na forumu od ponedjeljka 😅 U srijedu mi je pregled i nadam se možda da ćemo saznati spol druge bebe iako sam svjesna da su nam male šanse za to 😅
Uživajte u vikendu 🎉❤️

👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Ja sam u ogromnom zaostatku, sve sam pročitala, ali neću se ni truditi sve komentirati jer ću više od pola zaboraviti 🤦♀️😅
Uglavnom, vidim da imamo puno novih trudnica ❤️ Dobro nam došle i da se lijepo družimo do kraja trudnoće 🥰
Bilo je i nekih dobrih pregleda, za to mi je posebno drago 🥰❤️🎉
Mi smo jučer proslavili kćerin rođendan, ali danas joj je zapravo 🥰 Tako da se odjavljujem i nadam se biti malo aktivnija na forumu od ponedjeljka 😅 U srijedu mi je pregled i nadam se možda da ćemo saznati spol druge bebe iako sam svjesna da su nam male šanse za to 😅
Uživajte u vikendu 🎉❤️
Sretan ročkas kčerki 😊🥰🥳🥳🥳🥳
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Mame jel ovo pozitivan test ?
https://ibb.co/nzHZpk4
Kasni 3dana menga
Jutros uraden i ocitano u vremenskom roku
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji