Hvala vam curke, da ne nabrajam svaku, divne ste❤️ mislim ne želim ja mučnine, nego kao da je mojoj glavi lakše ako se nešto događa 😅
Ali ajde, barem me nešto zaobislo, pa ću uzivat❤️
Ja nisam dobila ni kilu, od prošle godine u 12 mj sam u plusu 2 kg 😅 , iako izgledam kao puno više, ali previše hormona, injekcija i svega je u meni u ovoj godini, tako da proći će i to 😅 jedva čekam se skinuti sa ovog progesterona, ko bova sam si 🙈
Uhh curee.. kad citam kak imate problema tako kad zivite u zajednici bas mi dode zao. Ja ne zivim tako sto ne znaci da jednom necu, ali ja imam samo svekrvu.. i odem i na kavu s njom i ono nemam probleme. A i ja sam nekako sve stavila na svoje mjesto od samog starta i znaju moje stavove jako dobro.. tako da ako vam smeta pa zamolis ju da mozda ima malo razumijevanja .. ili da kuha nesto mozda malo blazeg mirisa, ako su za dogovor
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Inace mislila sam na Hulala i tejkili sto se tice komentara , al je ispalo da odvovaram Npelici
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Curke, nikako stic napisat 🤗
Pregled je prošao super.. srce kuca, sve je uredu. Kamen sa srca mi je pao.
Rekao je da budem sretna da nemam mučnina, i da još stignu i one doći.. bebica napreduje dobro, I sve je kako treba biti🤗
Pocastila sam se trakicom 🤗❤️
Čestitam ! ♥️
.
mima95 dobrodošla i držim fige za pregled! 🙂
'21. 💙
'24. 💛
Hej cure, ako ce nekom pomoci ova info, meni su danas rekli, da se ne sekirate kad vam nalazi ne dolaze na e-gradjane. Isla izvadit krv i sad sjedim, sestra vadi i kaze poslat cemo nalaz doktorici poslije 13 sati. I ja reko ok, ali i ja cu ga vidjeti na e gradjanima jel tako? Kaze ona necete ga vidjeti sve dok doktrorica prvo ne otvori nalaz. Tek poslije toga vi mozete
Pa eto ako ce nekom pomoci informacija da se ne sekirate jer fakat nema jos nalaza na mom e gradjani. Javila sam doktorici da otvori pa eto, drzim fige da sve bude dobro, a pogotovo glukoza 🙈
Hej cure, ako ce nekom pomoci ova info, meni su danas rekli, da se ne sekirate kad vam nalazi ne dolaze na e-gradjane. Isla izvadit krv i sad sjedim, sestra vadi i kaze poslat cemo nalaz doktorici poslije 13 sati. I ja reko ok, ali i ja cu ga vidjeti na e gradjanima jel tako? Kaze ona necete ga vidjeti sve dok doktrorica prvo ne otvori nalaz. Tek poslije toga vi mozete
Pa eto ako ce nekom pomoci informacija da se ne sekirate jer fakat nema jos nalaza na mom e gradjani. Javila sam doktorici da otvori pa eto, drzim fige da sve bude dobro, a pogotovo glukoza 🙈
Ne znam bas koliko je to tocno buduci da moja gin vecinom o mojim nalazima bude obavjestena preko mene🤣
Dosl sam joj janpregledu rekla jeste vidjeli moj secer. Ona kao nisam. A ja ga na e gradjani vidjela tipa ima par dana
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ne znam bas koliko je to tocno buduci da moja gin vecinom o mojim nalazima bude obavjestena preko mene🤣
Dosl sam joj janpregledu rekla jeste vidjeli moj secer. Ona kao nisam. A ja ga na e gradjani vidjela tipa ima par dana
E da, to sam zaboravila napisati, ovisi vjerojatno o gradu, o vrstama ustanova i kak je ko gdje umrezen, ne mora nista biti 100%
Ali evo slucaj i info od jutros, mozda ce biti korisno nekom. Jos je meni dr. u petak rekla svakako nam javite kad izvadite krv sto mi je mal glupo al ajd
I evo sad mi je odgovorila nalaz je uredan. A ja ga ne vidim na e gradjanima bas me zanima taj secer
E da, to sam zaboravila napisati, ovisi vjerojatno o gradu, o vrstama ustanova i kak je ko gdje umrezen, ne mora nista biti 100%
Ali evo slucaj i info od jutros, mozda ce biti korisno nekom. Jos je meni dr. u petak rekla svakako nam javite kad izvadite krv sto mi je mal glupo al ajd
I evo sad mi je odgovorila nalaz je uredan. A ja ga ne vidim na e gradjanima bas me zanima taj secer
Evo u mom slucaju je Zagreb i ginekologinja u DZ.
Moja ima toliko puno pacijenata da jednoatavno ne stigne, sto ja stvarno razumijem pa mi je ok da ja vidim na e gradjani pa se njoj javim.. tipa ak sam u pon vadila krv, u utorak prijepodne ce mi se vidjeti na e gradjani
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
ja progesteron stavljam navečer prije spavanja, tako da sam mirna do prvog odlaska na pi-pi i skoro pa mi ništa ne iscuri. ja sam sigurno dobila dvije kile. danas ću vidjeti ako me na pregledu bude vagao
Npelice bravooo, jako mi je drago da je sve u redu ❤️ sad se opusti i uživaj ❤️
mima95 sretno! da na pregledu za koji dan bude sve u redu
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Mislim da ovo ne mora biti... Jer meni je jedan nalaz bio gotov i vidljiv u subotu kad doktor koji me uputio ne radi.
Očito pretraga krvne grupe još nije gotova pa zato ne vidim nalaz jer sam provjerila kod ginekologa, nema ga ni on.
38 👩🏼❤️👨🏻 44
8./2023. biokemijska
17. 2. 2024. M 🩷🪽
10./2024. Missed ab
Kariogram ➡️ PGT - A 🧬
UZ Brussel⌛
1712itm@gmail.com
Mislim da ovo ne mora biti… Jer meni je jedan nalaz bio gotov i vidljiv u subotu kad doktor koji me uputio ne radi.
Očito pretraga krvne grupe još nije gotova pa zato ne vidim nalaz jer sam provjerila kod ginekologa, nema ga ni on.
Za krvnu grupu ti treba duze da bude gotova, mislila sam da je rijec o obicnoj KKS
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji