Čestitam na dobrim pregledima! ♥️
Dobrodošle nove trudnice! Sve nas je više! 😄

'21. 💙
'24. 💛
Evo ja obavila mjerenje nuhalnog, 1,3 mm, sve je ok. Danas smo vidjeli i bebine pokrete 🥰

28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸
Čestitam na dobrim pregledima 😃
Nove curke dobrodošle 🙂
zeka123 ja u prošlim trudnoćama nisam imala mučnine ni nikakve simptome, ali zato me u ovoj ništa nije preskočilo

👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Cestitke na dobrim vijestima svima. 🥰
.
zeka123 kod mene za sad sve isto kao u iznesenoj trudnoci. 🤷♀️

👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Hvala svima na lijepoj dobrodošlici ❤ ! Mene bi zanimalo ako mogu mame koje imaju još djece reć dali imaju neke velike razlike u simptomima od ove i predhodne trudnoće ? Prve dvije su me uništile na početku. Stalno sam povračala , izgubila kile , bila na infuzijama.
Znam da je svaka trudnoća drukčija ali nekad se brinem ! Nebih povračala stalno i sve to ali sam u šoku da nije sve tako strašno.
Kod mene u prvoj nikakvih mučnina i povraćanja, a sada me zna uhvatiti mučnina.

'21. 💙
'24. 💛
Je li koja od vas koje ste radile prenatalni test istraživala sličnosti i razlike između Panorame, Veritasa i Niftya? Kako ste se odlučile?

'21. 💙
'24. 💛
Je li koja od vas koje ste radile prenatalni test istraživala sličnosti i razlike između Panorame, Veritasa i Niftya? Kako ste se odlučile?
Ja sam u prvoj trudnoći radila nifty,a sada sam po preporuci doktora radila Veritas.
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Haru testovi se razliku po opsegu testiranja tako da sam ja sam svaki test našla na netu i pogledala šta testira. Suzila sam izbor na Panoramu i Qualified360, i onda je odluka pala na (prošireni paket) Panorame, budući Qualified nitko ne radi u Ri. Htjela sam dobar i pouzdan test s obzirom na moje godine i da se radi o IVF trudnoći. 🙂

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Dobro jutro cure!
Haru moj doktor radi panoramu, pa sam evo zato nju odabrala u prošloj trudnoći, i sada ću
Nadam se da ste ozdravile 🙂 što imate u planu za vikend?

👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Jutro svima,
Haru,
Ja ću prvi put raditi. Odlučila sam se za Nifty poslije svih istraživanja, ne vidim zašto bih dala 200 eura više za isti test, a Nifty je sasvim provjeren, kao i Veritas.
Ovdje nema Panorame, čini mi se. (Iz BiH sam).
A tek sam napunila 31 godinu, da prelazim taj neki prag preporuke.
A mislim da su ti oni svi pouzdani, eto ta razlika samo koliko koji obuhvata pretraga.

1. Missed ab
2. Izvanmaterična
3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji