Marta, jel ti stalno krvarenje?
Samo jučer ujutro je to bio neli smeđe crveni iscjedak više nista ni jučer ni danas makar sam mislila da će krenuti. Pa ću vidjeti 🤷♀️
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Marta, jel ti stalno krvarenje?
Samo jučer ujutro je to bio neli smeđe crveni iscjedak više nista ni jučer ni danas makar sam mislila da će krenuti. Pa ću vidjeti 🤷♀️
Ajme super, Bogu hvala. Nadam se da je to to🙏 malo se bebac smjestio samo pa pukla neka zilica :)
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Jutro cure meni jaka mucnina jutros a jucer navecee bradavice i dalje sam samo napuhana i to je to...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
I pada mi glava od umora....znaci djete gledam jednim okom kad sam kuci a drugim spavam ...dusa mi spava
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jutro curke.. buduci da ja ne radim, spavam po 12h hahha
Stalno se izlezavam, i iskreno briga me. Tu i tamo rucak napravim i tjt. Nemam djece pa si mogu to priustit sad :)
Sto se simptoma tice isto dost slabo, cice, cesto na wc, tu i tamo neka mucnina al ako je prazan zeludac ili sam se najela bas.
Nemam se na sta pozalit sto se toga tice🙏
Superrr...samo uzivaj i iskoristi to na max jer kasnije nebu bilO spavanja 😁👍🤗
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Hej cure... Evo da se ja javim da ja i dalje nemam nikakvih simptoma, osim da nemam M i nekoliko pozitivnih testova.. ako će tak bit do kraja, stvarno ću ovu treću trudnoću pretrčati 🙂 komtrola mi je tek 9.11.. i ne mogu dočekati.. još dva tjednaaaaaa ajmeee
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Hej cure… Evo da se ja javim da ja i dalje nemam nikakvih simptoma, osim da nemam M i nekoliko pozitivnih testova.. ako će tak bit do kraja, stvarno ću ovu treću trudnoću pretrčati 🙂 komtrola mi je tek 9.11.. i ne mogu dočekati.. još dva tjednaaaaaa ajmeee
Joj znam,najgore je to iščekivanje. Dani nikad sporije prolaze😅
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Imam mučnine 0-24, stvarno mi nije dobro, u glavi sam već koma kao i prvi put, samo želim da ovo prođe ☹️☹️☹️☹️ prvi put kad je sve prošlo i sve je bilo ok i kad sam konačno mogla uživati - došla je korona pa sam bila zatvorena u kući i rodila sama bez ikoga. Psihički me ubija da sad ne mogu ništa, ni igrati se s djetetom.
Tako da se ne brinem toliko kao vi, ali samo trenutno, inače sam panicar. Neki dan sam sanjala da krvarim i da sam izgubila bebu. Danas vidim najavu za Provjereno i stvarno me to potresle, užas jedan.
Pozdrav curke,još nisam bila kod ginića,naručena sam za 4 tj,ali imam relativno jake bolove koji traju pola minute-minuta,kao da trebam dobiti...eh sad mene zanima jeste li uzimale tipa magneziji ili nešto slično za opuštanje mišića,ne želim gnjaviti doktoricu jer ono traje najviše minutu,ali opet htjela bi da me to prestane 🤷♀️
Pozdrav curke,još nisam bila kod ginića,naručena sam za 4 tj,ali imam relativno jake bolove koji traju pola minute-minuta,kao da trebam dobiti…eh sad mene zanima jeste li uzimale tipa magneziji ili nešto slično za opuštanje mišića,ne želim gnjaviti doktoricu jer ono traje najviše minutu,ali opet htjela bi da me to prestane 🤷♀️
Mg se uzima u cijeloj trudnoci pomaze pri razvoju djeteta a naravno pomaze i nama kako za misice tako i za nas sustav tj tjelo.... ja koristim od natural weltha od 375 i super mi je ...ugl sve je to normalno odmaraj
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji