Marta prije ce biti da je implantacijsko, a taj tvoj stav da je sad 4.-5.tjedan i da je jednostavno biti ili ne biti je predivan! S tim razmisljanjem i neopterecavanjem samo dobro donosis sebi. I plus ti imas i malu djevojcicu pa te i ona sigurno puno okupira. Mi smo svakako ovdje uz tebe i navijamo da ostajes tu 🩷
Znaci nisam jedina lijencina 😂 pa dobro kad cemo uzet stvari laganini ako ne sad 🤷🏼♀️
Nisam kuhala 14 dana 🙈
Aha, a gle miruj i javi se gin mozda zbog terapije. Mozda je implatacija? Bas mi je zao
Vidjet ću ove dane, ma ovo 4-5tt je stvarno rano ono kako kaže ili bude ili ne bude. Sad je proziran iscjedak ostatak dana, vidjet ćemo 🤷♀️
Slazem se s manu11. Istog sam stava (ne zato sto mi je uspjelo u prvom ciklusi pa sad da ne bi bilo lako meni rec), ali radim u zdravstvu i ne bas na ginekologiji, ali dosta sam istrazivala i ako se pogledaju neke statistike ispada kao da je svaka zena u zivotu jednom imala neodrzivu trudnocu ( naravno nekome je odmah uspjelo netko je imao vise puta probleme), Samo je problem sto mislim da se sa zenama o tom jako slabo prica ili uopce ne prica i onda ih zatekne. Pogotovo prva tri mj kad tijelo samo odbaci nesto sto nije dobro. I samo ako si tako poslozis spremna si na sve i nema straha i stresa. Opusteniji si.
Tebi svakako zelim da je to to i da je u pitaju impl. ♥️♥️♥️♥️🙏
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Ja preko dana umorna jedva gledam.. onda zaspem i probudim se u noci i ne mogu zaspat iducih sat dva 🙈
Pocelo mi je biti dosta mucno ujutro, zasad jos ublazi kad jedem nesto.. nadam se da ce ostat tako.
Kako ste vi?
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Ja sam okej... Simptomi su mi jos uvijek isti, ubijaju me cice, moram često piskit i tu i tamo me zaboli kao da trebam dobit.
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Jutro curke.. buduci da ja ne radim, spavam po 12h hahha
Stalno se izlezavam, i iskreno briga me. Tu i tamo rucak napravim i tjt. Nemam djece pa si mogu to priustit sad :)
Sto se simptoma tice isto dost slabo, cice, cesto na wc, tu i tamo neka mucnina al ako je prazan zeludac ili sam se najela bas.
Nemam se na sta pozalit sto se toga tice🙏
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Jutro curke.. buduci da ja ne radim, spavam po 12h hahha
Stalno se izlezavam, i iskreno briga me. Tu i tamo rucak napravim i tjt. Nemam djece pa si mogu to priustit sad :)
Sto se simptoma tice isto dost slabo, cice, cesto na wc, tu i tamo neka mucnina al ako je prazan zeludac ili sam se najela bas.
Nemam se na sta pozalit sto se toga tice🙏
Uh zavidim ti. Ja bi mogla lezat cijeli dan 🤭 i ja nocu sto puta idem na wc 😂
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Hej cure 🙂
Ja sam jucer imala pregled, sve je uredu, hematoma nema vise, za stitnjacu mi je rekla izvaditi detaljnije nalaze ali tek za 3 tjedna, i moram samo urinokulturu odraditi 🙂 jucer je bilo 10+0tt i termin poroda je 22.5.2024 🤗
Sto se tice spavanja, ajme ja sam pola trudnoce prve prespavala, i totalno mi je pasalo, tako da uzivajteee samo🥰
Sad spavam kad mi i curica spava, imam samo srece sto i ona inace dobro spava 🥰
Nadam se da ste mi sve dobro🫶
👩 28
👨🦰33
2022 girl ❤️
15.09.2023 +
Hej cure 🙂
Ja sam jucer imala pregled, sve je uredu, hematoma nema vise, za stitnjacu mi je rekla izvaditi detaljnije nalaze ali tek za 3 tjedna, i moram samo urinokulturu odraditi 🙂 jucer je bilo 10+0tt i termin poroda je 22.5.2024 🤗
Sto se tice spavanja, ajme ja sam pola trudnoce prve prespavala, i totalno mi je pasalo, tako da uzivajteee samo🥰
Sad spavam kad mi i curica spava, imam samo srece sto i ona inace dobro spava 🥰
Nadam se da ste mi sve dobro🫶
Joooj vec 10tt🤭❤️ predobro!
Ja bih voljela prespavati iducih 5,6tjedana i probudit se u 12tt i da ovaj period prodje haha
Trudim se ne razmisljat o pregledu, cak kao pokusavam ignorirati informaciju da sam trudna da sto manje razmisljam o tome jer me onda krene panika loviti. Sta ako opet ne bude ok, sta ako opet srce samo stane kucati, jel moguce da mi se to opet dogodi itd itd.
Moram malo ovdje strahove izbaciti 😂 ne zna nitko za trudnocu pa nemam gdje hahaha
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Marta prije ce biti da je implantacijsko, a taj tvoj stav da je sad 4.-5.tjedan i da je jednostavno biti ili ne biti je predivan! S tim razmisljanjem i neopterecavanjem samo dobro donosis sebi. I plus ti imas i malu djevojcicu pa te i ona sigurno puno okupira. Mi smo svakako ovdje uz tebe i navijamo da ostajes tu 🩷
Znaci nisam jedina lijencina 😂 pa dobro kad cemo uzet stvari laganini ako ne sad 🤷🏼♀️
Iskreno uvijek se previše zamaram sa svim i imala sam do sad dvije izgubljene trudnoće i jednu urednu u kojoj sam od straha dobila i tlak i probleme sa srcem i dio vučem i sad. Nekak si mislim da stvarno nema smisla sad odma skakati dr i opet se razočarati u sve, meni je oba puta sve samo izaslo bez kiretaže tak da vidjet ćemo, daj Bože da bude sve dobro 🙏 i da lakše mi je uz moju curicu prvi put mi je bilo jako jako jako teško nisam mogla pronaći utjehu u ničem.. Drugi put mi je sve bilo srušeno, ali sam imala njuu i to toliko daje snage jednostavno moras ići dalje ❤️
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji