Ja sam isto puna pristica, s obzirom na mucnine i povracanje ..trebala bi curicu nositi😂
I imam osuecaj da je curka :)
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Za te prenatalne testove, ne znam.. ima raznih misljenja. Ja poznajem cure i koje su radile nifty i panoramu i veritas
I svima je sve okej i tocno.. tako da ima svakakvih iskustava. Ja osobno nekako mislim da su to ipak jakooo skupi testovi i da bi takvu anomaliju svaki trebao pokazat ako postoji mogucnost za nju.
Ja cu raditi nifty jer to ima moja gin.
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Hej cure! Ja se dugo nisam javila, pratim Vas svaki dan, ali nekako nas je sad puno i dok ja vidim neko pitanje/objavu već je odgovoreno pa da ne trpam bezveze onda dupliće poruka. Za sve cure sa pregleda unazad par tjedana, baš mi je drago da se sve bebice super razvijaju i da ekipa raste, bit će to plodna godina.Svima koje ulaze polako u 2.tromjesecje zelim nestanak mucnina, a vama koje ste friske drzim palceve da vas ne muci toliko.🤞
Ja sam odradila nifty prije tjedan dana, i obzirom na rezultate prikljucujem se ekipi curica
Cestitam na curiciiii ♥️♥️♥️♥️
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Malabubamara, i ja cestitam na curkiiiii❤️🤗
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
I ja imam pristice po licu i bradi... ko ce docekat jos 2 tj😊🤣do pregleda...
Mala bubamara cestitam na curki😅❣
Evo ja cijeli dan u shopingu dosli smo doma sinek i ja i sad uzivamo ... iskreno sam premorena idu mu petice van i to je koma😱😱😱treba mi sna i odmora
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Za te prenatalne testove, ne znam.. ima raznih misljenja. Ja poznajem cure i koje su radile nifty i panoramu i veritas
I svima je sve okej i tocno.. tako da ima svakakvih iskustava. Ja osobno nekako mislim da su to ipak jakooo skupi testovi i da bi takvu anomaliju svaki trebao pokazat ako postoji mogucnost za nju.
Ja cu raditi nifty jer to ima moja gin.
Razlika izmedju testova je što ne testiraju svi na isto, odnosno čak i sam nifty ima 3 paketa (ako se ne varam). One "uobičajene" trisomije (down, edwards i patau) testiraju svi, a onda neki imaju još dodatne trisomije, aneuploidije i mikrodelacije kromosoma, itd. Zato im se cijena i razlikuje. Npr.qualified 360 je najskuplji i najopširiniji glede testiranja. Ginekolozi preporučuju one s kojima rade naravno. Ne bih htjela da mislite da pametujem, nego samo prenosim ono šta sam iskopala kroz svoje istraživanje 😅 ako koja zna koju dodatnu info, pucajte 😁
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
MalaBubamara čestitam na urednom nalazu i na curici 💖🎉🩷
Hulala ja sam se odlučila za Veritas jer je jedini pokrivao sve za blizance, ali mislim da je inače svejedno kad je jedno dijete.
.
Kad smo kod testova, meni su maloprije stigli nalazi Veritasa. Sve je uredno, nema nikakvih anomalija, i pokazuje nam Y kromosom što znači da nam stiže barem jedan dječak 🩵😅 Sad navijamo da se druga beba što prije pokaže i da bude ipak jedna curica 😅
Ali neka je meni nalaz uredan, lako ćemo za spolove 😊❤️
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Bopsich bravoo za uredan nalaz i čestitam na dečkiću 🥳💙 baš me zanima jel stiže jos braco ili seka 🤗
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Do kad su vama trajali oni lagani grcici u maternici, vise nisu onako jaki kao u pocetku, ali povremeno i dalje osjetim bockanje, bolove, grcenje i zatezanje. Bas jucer me nista nije bolilo, a sad opet lagano pocinje pa sam vec luda od tog mozganja da li sve stima i hocu li radi toga prokrvarit.
Sortiraj odgovore
Najstariji