Eonaria, dobrodošla! ☺️
M-P, čisto da se ne prepadneš i pripremiš... Meni je Nifty nalaz stigao 12.dan od vađenja krvi. 😬
Jel netko imao problem da ne vidi nalaz krvne grupe u sustavu e-građani? Svi ostali nalazi su mi vidljivi 😏
38 👩🏼❤️👨🏻 44
8./2023. biokemijska
17. 2. 2024. M 🩷🪽
10./2024. Missed ab
Kariogram ➡️ PGT - A 🧬
UZ Brussel
12/2025 Gonal-F, Ganirelix, Decapeptyl ➡️3🥚➡️3🐧➡️🧬
Eonaria, dobrodošla! ☺️
M-P, čisto da se ne prepadneš i pripremiš… Meni je Nifty nalaz stigao 12.dan od vađenja krvi. 😬
Jel netko imao problem da ne vidi nalaz krvne grupe u sustavu e-građani? Svi ostali nalazi su mi vidljivi 😏
E meni su ti dosli prvo nalazi oni za toksoolazmu i to , a iduci dan tek kg. Kad si bila?

Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Znam i sve si mislim garant cu cekati dugo. Rekla mi je kad mi je izvadila krv, brzo to bude. Ali kak ne shvacaju da je meni brzo jedino iduci dan 😂

Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Eonaria, dobrodošla! ☺️
M-P, čisto da se ne prepadneš i pripremiš… Meni je Nifty nalaz stigao 12.dan od vađenja krvi. 😬
E meni su ti dosli prvo nalazi oni za toksoolazmu i to , a iduci dan tek kg. Kad si bila?
30.11.
Svi nalazi koje sam radila poslije su vidljivi kao i pretraga koju sam radila istog dana. Samo mi taj nalaz fali
38 👩🏼❤️👨🏻 44
8./2023. biokemijska
17. 2. 2024. M 🩷🪽
10./2024. Missed ab
Kariogram ➡️ PGT - A 🧬
UZ Brussel
Znam i sve si mislim garant cu cekati dugo. Rekla mi je kad mi je izvadila krv, brzo to bude. Ali kak ne shvacaju da je meni brzo jedino iduci dan 😂
Mislim da ne razume oni ovaj trudnički mozak kojem ne treba puno da počne izmišljat svašta 😂
Meni je prvih 8 dana prošlo brzo, a ona zadnja 4 nikako... Nadam se da ćeš ti manje čekat. Samo ne guglaj ništa 😂😂😂
38 👩🏼❤️👨🏻 44
8./2023. biokemijska
17. 2. 2024. M 🩷🪽
10./2024. Missed ab
Kariogram ➡️ PGT - A 🧬
UZ Brussel
A sve si te nalaze radila na istom mjestu ? Zato sto je meni rekla odma da se krvna grupa ceka tj dana, ja sam iz zg. Moja prijateljica je iz osijeka i ona je cekala 2 tj .. ne znam zasto tako dugo. Ja mislim da se sve salje za zg pa zato.. nemoj me drzat za rijec. Nadam se da ce brzo doci ili ih sutra nazovi. 🤍
Necu guglat vise sigurno. samo cu cekat 😬

Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
A sve si te nalaze radila na istom mjestu ? Zato sto je meni rekla odma da se krvna grupa ceka tj dana, ja sam iz zg. Moja prijateljica je iz osijeka i ona je cekala 2 tj .. ne znam zasto tako dugo. Ja mislim da se sve salje za zg pa zato.. nemoj me drzat za rijec. Nadam se da ce brzo doci ili ih sutra nazovi. 🤍
Necu guglat vise sigurno. samo cu cekat 😬
A bome onda ću ja u Splitu čekat 3 tjedna 😂
Mi svaku pretragu radimo na drugoj lokaciji.. nije moguće sve obavit na istom mjestu.
Bar sam na vrime izvadila... Do pregleda će stić 😅
38 👩🏼❤️👨🏻 44
8./2023. biokemijska
17. 2. 2024. M 🩷🪽
10./2024. Missed ab
Kariogram ➡️ PGT - A 🧬
UZ Brussel
Hoce, ja znam da je prijateljica njih zvala jer joj je bilo bitno dal je neg. Krvna grupa i odma su joj rekli i prije nego su joj stigli nalazi. Mozes probati ih zvati. Ali mislim da tj dana cekas svakako

Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Helloo curke 👋👋
ITM meni su nalazi svi bili vidljivi. U utorak san vadila urin, KG, torch i toksikoplazmu. Do petka su mi svi nalazi bili na e građani. U Rijeci sam radila.
Hellobaby vjerujem da ti je muka od selidbe, svatko tko se selio zna kako je to, bit će to sve super, i vjerujem da će se sve rjesit i prije nego se uselite. A kada dođete, možete samo još više ❤️
Ja se danas probudila, i skroz drukčija osoba od jucer 🤣 nikakve brige me ne more, veselim se sutrašnjeg UZV, I znam da će sve biti dobro ❤️ ako potvrde moje divne misli, počastit cu se trakicom 🤗 upamtila sam da i korni ti imaš uzv, pa sretno i tebi ❤️ ako još netko ima pregledić, sretno ❤️
Curke zao mi je za mučnine, vjerujem da je teško, ponekad si ih priželjkujem, ali znam da bi plakala da ih imam. Nadam se da ce vam se uskoro smiriti ❤️ hvala vam puno na podrsci jučer ❤️ divne ste.
Nove curke dobrodošle, nisam upamtila nick. Mozak mi je baj baj 😅 ugodna nedjelja svima, bez stresa i velike muke ❤️

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Dobrodošle nove cure!
Moram priznati i ja da su mucnine definitivno najgori dio trudnoće, ravne porodu. Mislim da sam se zato i dvoumila za drugu trudnoću, a bome i treće mislim da neće biti upravo tog toga. Samo ležati i plakati, eto takvo stanje mene uhvati. Prvu sam trudnoću radila i čak mi je brže prošlo, a sada koma... od testa sam strahovala kad će se pojaviti i iscrpila sam se s tim strahom. Ugl, užas, želim vam svima da dođete u ove tjedne i da vam prestane!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji