Npelicatako je da, sve čekamo taj 12tt da malo predahnemoBopsichima da. baš mi neki dan frendica govori da joj je najljepši period trudnoće bio nakon šta je prošla 12tt :)
Freya1žao mije zbog GUK-a, nadam se da će se brzo unormalit :)
M-Pkad si uzimala tajice i to, jesi uzela svoj broj ili broj veće? ja bih si isto nešto uzela, po doma mi baš smeta trenerka, stišće me
Ja sam po zadnjem vaganju (prošli tjedan), bila u plusu nekih kg i pol, ali ne zamaram se još s time jer sam krenula s 46kg :D baš ću se sutra opet izvagati da vidim stanje.
Uzimala sam svoju velicinu.. s i uzela sam si za kasnije nekad dvoje m .. ne znam koliki ce mi bit stomak al ja imam jako tanke noge a kukove i guzicu skoro uopce nemam 🙈 ali ove s mi se cine da imaju lufta dosta.
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Negdje sam citala da je netko pisao da su carriwell tajice providne, meni moje nisu i baaaas su top, vrijede svaki cent 😍
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Oprostite sto upadam sam sam htjela rec da sam opljackala lidl s tajicama za trudnice neki dan.. netko je napisao da ce biti pa sam otisla. inace nosim s pa sam si kupila i s i m .. znaci predobre su mi. Traperice su mi postale nepodnosljive. Bas me nerviraju. cak ne da ih nemogu zakopcat nego mi sve nekak smeta. Kad opet budu preporucujem.. meni su bas divne .. s tim da sam vidjela kolko inace dodu pa za 5 eura nisam ocekivala bog zna sta ali zadovoljna sam :)
Je li danas bilo tajica? Ja sam kreten, uzela sam termo hulahopke, a na tajice sam zaboravila. Imam od prije par godina i dobre su, ove imaju sivi gornji dio oko trbuha, jesu li i sad takav model?
Nisu, imaju cijele crne ili cijele sive.
Ne znam sal ih ima danas ja sam bila u vetvrtak ak se je varam 🤪
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Hej cure! Ja se dugo nisam javila, pratim Vas svaki dan, ali nekako nas je sad puno i dok ja vidim neko pitanje/objavu već je odgovoreno pa da ne trpam bezveze onda dupliće poruka. Za sve cure sa pregleda unazad par tjedana, baš mi je drago da se sve bebice super razvijaju i da ekipa raste, bit će to plodna godina. Svima koje ulaze polako u 2.tromjesecje zelim nestanak mucnina, a vama koje ste friske drzim palceve da vas ne muci toliko. 🤞
Ja sam odradila nifty prije tjedan dana, i obzirom na rezultate prikljucujem se ekipi curica
M-P hvala ti :)
malaBubamara123 čestitam na curki
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Hej cure! Ja se dugo nisam javila, pratim Vas svaki dan, ali nekako nas je sad puno i dok ja vidim neko pitanje/objavu već je odgovoreno pa da ne trpam bezveze onda dupliće poruka. Za sve cure sa pregleda unazad par tjedana, baš mi je drago da se sve bebice super razvijaju i da ekipa raste, bit će to plodna godina.Svima koje ulaze polako u 2.tromjesecje zelim nestanak mucnina, a vama koje ste friske drzim palceve da vas ne muci toliko.🤞
Ja sam odradila nifty prije tjedan dana, i obzirom na rezultate prikljucujem se ekipi curica
Čestitke na curki 🥰
Imam sive tajice u veličini M i dosta pušu, al bar ne stišću kao sva ostala roba koju imam 😅
S obzirom da sam do sad dobila 2.5 kila, virujem da ću ih ja popunit do kraja trudnoće 😂
MalaBubamara čestitam na curici 🩷
38 👩🏼❤️👨🏻 44
8./2023. biokemijska
17. 2. 2024. M 🩷🪽
10./2024. Missed ab
Kariogram ➡️ PGT - A 🧬
UZ Brussel⌛
1712itm@gmail.com
Hej cure! Ja se dugo nisam javila, pratim Vas svaki dan, ali nekako nas je sad puno i dok ja vidim neko pitanje/objavu već je odgovoreno pa da ne trpam bezveze onda dupliće poruka. Za sve cure sa pregleda unazad par tjedana, baš mi je drago da se sve bebice super razvijaju i da ekipa raste, bit će to plodna godina.Svima koje ulaze polako u 2.tromjesecje zelim nestanak mucnina, a vama koje ste friske drzim palceve da vas ne muci toliko.🤞
🥳🥳 Čestitke na curici. Mislim da su curice u vodstvu, ako se ne varam :)))
A kad smo kod prenatalnog testa, koji ste vi radile? Ovdje svi izdvajaju Veritas, a on je za 100 eura skuplji od npr Nifty by Gene Planet. Mislim ako to nema neke razlike, zašto bih davala toliko više. Znate da kod nas u BiH standard, nije mi baš 100 eura malo 🤣 ne treba gledati kad je u pitanju ovakva stvar, sve znam, ali ukoliko ne čini razliku. 🫣
Iako, ugledala sam brošuru u čekaonici kod ginekologa za Veritas, taj će vjerovatno reći, idi tu 🤣
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)
Ps, da li je još kojoj buknulo lice?
Izlazi mi bubuljica na bubuljica na bradi i sa strane ispod brade. 😵💫😵💫😵💫
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)
Sortiraj odgovore
Najstariji