Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    korni
    05. Prosinac 2023. 19:53

M-P

korni

Hulala ma neće te sigurno nagovarati na drugi test. Samo je bitno da ima ugovor s njima, tako da možeš kod nje krv izvaditi i da ona moze poslati na testiranje (barem je tako tu kod nas). Na kraju krajeva, mi ga plaćamo i naša je odluka. Kod mog ginekol.se može npr samo nifty i panorama, sve drugo moram drugdje.
    Šta god odlučile, nalazi će biti uredni i moći ćemo se malo opustiti 🤗

Slazem se s ovim.. vec se i ja osjecam lose jer tak ljudi me ispituju kak to da si se za to odlucila, pa ne bi valjda pobacila, s tim samo izazivas losu srecu.. itd … odma me neka nervoza uhvati .. bas se osjecam lose 😵‍💫

Nemoj se osjećati loše jer nemaš razloga za to. Ne ulazeći u to, da li biš pobacila ili ne ovisno o rezultatu, imaš pravo odraditi test i vidjeti da li je sve u redu. Ljudi će uvijek pričati i ulaziti u nečije odluke iako ih se ne tiču. Da ga ne radiš, bilo bi zašto ne radiš, a kad ga radiš, onda je, zašto ga radiš. Nek ti na jedno udje, a na drugo izadje. Radiš ga radi sebe odnosno vas, i u tome nema ništa loše 🤗

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Martina1931
    05. Prosinac 2023. 20:14

Ja isto nisam fan takvih komentiranja, msm to je prenatalni test..zelis znati jel sve ok, uopce ne vidim problem u tome. Tim testom ne riskiras nista za zdravlje djeteta, niti svoje zdravlje 🤷‍♀️
    ja koja ne idem na te testove sam takvog stava, ne vidim zasto bi itko imao potrebu davati takve retardirane komentare da "privlacis sudbinu" ili sto god..pa nije ono da smrces kokain pa da slusas komentare zasto to radis trudna 🤣

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

bopsich
    05. Prosinac 2023. 20:19

Ma na takve komentare se uopće ne treba obazirati. Svatko radi za svoje novce što želi, ti što komentiraju takve gluposti nisu ni bitni, kao ni njihovo mišljenje. 
    Ja nisam imala niti jedan negativan komentar srećom. Ja sam mišljenja da svakako treba iskoristiti svaku mogućnost koju imamo da saznamo da li je sa bebom sve u redu. Ukoliko to želimo naravno. Postoje ljudi koje uopće ne zanimaju takvi testovi i to je sasvim u redu i normalno, kao što je u redu i normalno i odlučiti se za test.. 

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

Lela91
    05. Prosinac 2023. 20:30

bopsich cestitke na urednom nalazu i na barem jednom deckicu, vibramo onda da bude i jedna curka! 🤞🏻❤️
    .
    Sta se tice komentara na prenatalne, sta vas briga, svi imaju misljenje, a ovo je tek pocetak. Tek kad rodite ce krenut misljenja i savjeti. Preporucam sto ranije se stavit u off mode i kroz jedno uho unutra kroz drugo van. 😅
    Ili kako ja svojoj svekrvi stalno govorim: vi ste svoju djecu odgojili, ovo je sad moja prilika. 😁

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

neverland
    05. Prosinac 2023. 21:05

Pa ne rade se testovi samo kako bi se eventualno izvršio abortus ili saznao spol. Valjda želiš znati je li sve u redu, kako će teći trudnoca, drugačije ćeš preglede imati ako ipak nije baš sve ok, drugačije će ti i porod voditi, stigneš se i educirati i pripremiti... mislim da ljudima to treba naglašavati jer smo mi još na ovim područjima kao na jednom velikom brdu 🙈 (bez uvrede svima, moji su također "s brda" 😅)
    .
    Imam 4 potkosulje za dojenje, uzela M, ali su imale gumu točno ispod sisa, ona me znala malo stezati i urezivati mislim da ću ju ovaj put ako budem koristila malo capnuti. Grudnjake sam vidjela, ne čine mi se dobri, tj samo jako tanka tkanina, nikakva podstava, ona vam je bolje uzeti potkosulju jer ionako ako ćeš dojiti, moraš skinuti majicu da bi skinuo nastavak za dojenje na grudnjaku, dođe na isto. Gledala sam neke lijepe čipkaste na sinsayu za 10e, sasvim nosivi i sada i nakon dojenja. ZNAM da ću požaliti sada jer neće biti velicina, ostavite mi nešto 

neverland
    05. Prosinac 2023. 21:06

Btw nikakve testove ni probir nisam radila i moj izbor, nikome se ne pravdam 

• manu11
    05. Prosinac 2023. 21:08

Bopsich ma bravo za rezultate i cestitam na deckicu 🥳🥳💙

09.09.2023 ➕❤️
    03.05.2024 👶🏻🥳💞

NPelica
    05. Prosinac 2023. 21:21

Imala sam previše zaostataka, ništa upamtila nisam 😅🙈 
    Boopsic bravo za dečkića 🩵 držim 🤞 da bude i jedna curka 🩷😊 i drago mi je da je sve u redu 🥰 
    Netko je napisao da čeka curku, čestitam 🩷 
    Imam pitanjce, dali trudnice smiju jest bakalar na bijelo? 🥲 već sad mi sline cure na samu pomisao na njega (isprike onima kojima će se dignuti želudac 😅) .. ne vidim zašto nebi smjele. Ali opet da pitam 🥲

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

bopsich
    05. Prosinac 2023. 21:35

Hvala svima na čestitkama, još se privikavam na to da ću biti mama dječaka 💙🥰
    NPelice sad se i meni jede bakalar na bijelo, onako lijepo s krumpirima i češnjakom mmm 🤤🤤 
    Ne vidim razlog zašto ne bi mogle, ali možda će netko drugi bolje znati 😀

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

NPelica
    05. Prosinac 2023. 21:40

bopsich

Hvala svima na čestitkama, još se privikavam na to da ću biti mama dječaka 💙🥰
    NPelice sad se i meni jede bakalar na bijelo, onako lijepo s krumpirima i češnjakom mmm 🤤🤤
    Ne vidim razlog zašto ne bi mogle, ali možda će netko drugi bolje znati 😀

Jelda 🥲 gorim od želje 😅 i onako na namaz, pastetu kako tko zove 🥲

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.