Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lela91
    05. Prosinac 2023. 10:33

M-P

Oprostite sto upadam sam sam htjela rec da sam opljackala lidl s tajicama za trudnice neki dan.. netko je napisao da ce biti pa sam otisla. inace nosim s pa sam si kupila i s i m .. znaci predobre su mi. Traperice su mi postale nepodnosljive. Bas me nerviraju. cak ne da ih nemogu zakopcat nego mi sve nekak smeta. Kad opet budu preporucujem.. meni su bas divne .. s tim da sam vidjela kolko inace dodu pa za 5 eura nisam ocekivala bog zna sta ali zadovoljna sam :)

Trudnicke iz Lidla su top! Ja imam 5 komada jos iz trudnoce s malom. Nosim ih i ovako po kuci cijelo vrijeme jer su mi bas udobne. Peri deri su. 😅
    Jedino stramplice njihove za trudnice ne preporucam. Em nisu lijepe kad se obuku, em ne drze nista. 😅

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

ITM
    05. Prosinac 2023. 10:41

M-P

Oprostite sto upadam sam sam htjela rec da sam opljackala lidl s tajicama za trudnice neki dan.. netko je napisao da ce biti pa sam otisla. inace nosim s pa sam si kupila i s i m .. znaci predobre su mi. Traperice su mi postale nepodnosljive. Bas me nerviraju. cak ne da ih nemogu zakopcat nego mi sve nekak smeta. Kad opet budu preporucujem.. meni su bas divne .. s tim da sam vidjela kolko inace dodu pa za 5 eura nisam ocekivala bog zna sta ali zadovoljna sam :)

Poslala sam i ja majku da mi nađe u veličinama s i m... Jadna žena se satrala jer se po Splitu sve brzo rasproda😂
    Uzela mi je i dvije majice... Sad kad malo stomak krene rast ću njih nosit, za sad sam samo u tim Lidl tajicama i imam lufta s obzirom da sam inače xs 😅

38 👩🏼‍❤️‍👨🏻 44
    8./2023. biokemijska
    17. 2. 2024. M 🩷🪽
    10./2024. Missed ab
    Kariogram ➡️ PGT - A 🧬
    UZ Brussel⌛
    1712itm@gmail.com

M-P
    05. Prosinac 2023. 10:52

ITM

M-P

Poslala sam i ja majku da mi nađe u veličinama s i m… Jadna žena se satrala jer se po Splitu sve brzo rasproda😂
    Uzela mi je i dvije majice… Sad kad malo stomak krene rast ću njih nosit, za sad sam samo u tim Lidl tajicama i imam lufta s obzirom da sam inače xs 😅

Daa i ja sam majicu uzela ali jednu.. samo je jedna bila m a zbog sisa me strah s uzeti 😂

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

ITM
    05. Prosinac 2023. 10:57

M-P

ITM

M-P

Poslala sam i ja majku da mi nađe u veličinama s i m… Jadna žena se satrala jer se po Splitu sve brzo rasproda😂
    Uzela mi je i dvije majice… Sad kad malo stomak krene rast ću njih nosit, za sad sam samo u tim Lidl tajicama i imam lufta s obzirom da sam inače xs 😅

Daa i ja sam majicu uzela ali jednu.. samo je jedna bila m a zbog sisa me strah s uzeti 😂

S tim nemam problema jer sam tek sad jedinicu popunila kako triba 😂
    Preporučila mi je jedna trudnica kojoj je termin uskoro da uzmem topiće iz Lidla... Sad ih samo treba dočekat ☺️

38 👩🏼‍❤️‍👨🏻 44
    8./2023. biokemijska
    17. 2. 2024. M 🩷🪽
    10./2024. Missed ab
    Kariogram ➡️ PGT - A 🧬
    UZ Brussel⌛
    1712itm@gmail.com

M-P
    05. Prosinac 2023. 11:00

Ja sam vidjela tu da ima kao grudnjak bez zica, i one potkosulje za dojenje sto otkopcas naramenicu. Ali nisam sad uzimala. Samo tajice .. cekamo iducu turu 🤭🤭

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Perpetua
    05. Prosinac 2023. 11:00

Martina1931

korni

Jutro cure 🙂
    Ja sam napokon spavala kao top cijelu noć 🥳 rekli su mi da se ustvari u 12tt hormoni izbalansiraju kad posteljica počne preuzimati funkciju (ako sam ja dobro shvatila), pa je mozda to to 😁🤞
    Meni paše bilo koji način komunikacije zbog razmjene iskustva i sl., tako da ću se prilagoditi kako većina odluči, ali voljela bih da ostanemo sve na okupu 🤗
    Sretno ako koja danas ima pregled ❤️

Jee, da tako je bas i meni ginekologinja govorila jucer.
    Zato su meni i povracanja se smirila, isto bolje spavam..jos kako je meni beba veca za koji dan ja sam ocito zakoracila u 12tjedan.
    Ja sam tek svjesna da sam trudna, ono stv trudna tek jucer nakon pregleda. Bas sam u sedmom nebu :)

Baš mi je drago za obje, i spavanje i manje povraćanja 🥳 Da, posteljica krene raditi svoje pa se malo stabilizira stanje kod većine. Ja sam evo isto malo mirnija i s tim da mi više grudi nisu tako osjetljive/bolne, uzimam to kao novo normalno. 😄

I baš baš mi je drago za osjećaj sedmog neba, Martina! Zaslužila si stvarno. Mislim, svaka od nas je! :)

Moja kći je jučer s tatom čitala slikovnicu s Pinom gdje je mama trudna pa joj je to hit sad govoriti, unese mi se u lice i kaže "Dobra večer, trudnice!" i "Tata, mama je TRUDNA!" i "Mama, ti si TRUDNA! Kad ideš u trgovinu možeš ići prva na blagajnu" (jer je tako u slikovnici) 😂😂😂😂

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

• Dalmatinka_u_zg
    05. Prosinac 2023. 11:03

M-P

Ja baš sad idem u Lidl,nadam se da je ostalo tajica 😃 bogme vise nijedne hlače ne mogu zakopčat,samo rastezljivo dolazi u obzir🫢

Mareeeee3112
    05. Prosinac 2023. 11:09

Jutro svima..meni se trbuh vidi samo navecer🤣🤣🤣a evo danas sam 14+0...wooow kako vrijeme leti...dobila sam 1 kg i tako stoji...mislim da posto trcim za malim po kuci cijeli dan ne mogu vise ni dobit🤣🤣🤣
    Zelim vam lijep utorak i ako netko ide na pregled sretno😘

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Hulala18
    05. Prosinac 2023. 11:09

Martina1931

Hulala18

Ja odoh hematologu sa nalazima iz 2018-te da mi uključe Heparin, ali ne znam, nešto sam sumnjičava hoće li mi dati ovaj put, još kad ugledaju uredan D dimer, eto jedino na osnovu što sam dobijala sa prošlom trudnoćom koja je uspješno završena.
    Ako naletim na neku što će predložiti samo praćenje, odoh opet tražiti privatno onu iz 2018-te što je dozvolila.
    Martina1931,
    Jesi ti čula da ima doza 0,2? Da mi makar to odobre, iako sam sa L primala 0,4 kako vidim u nalazima.

Mene nitko nije trazio d dimer, samo na osnovu nalaza nasljedne trombofilije mi je odobren.
    Rekli su mi da se d dimer nece cak ni pratiti uopce, samo trombociti..
    Ne znam za 0,2. Ja sam msm na 5000IU..to je 0,5 onda il? Ne razumijem se bas u te doze heparina i kako to ide

Evo dobila sam 0,4 opet kao sa L. 

Idem kod rodice u dom zdravlja da pred njom dam prvu, kažu mi na hematologiji, pa davala si, znaš ti to, evo ti injekcije i to je to. A prošlo 5 godina od toga 😂 moram se malo podsjetiti. 
    Zovu se Inhixa 4000. 

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična
    3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)

ITM
    05. Prosinac 2023. 12:33

Dalmatinka_u_zg

M-P

Ja baš sad idem u Lidl,nadam se da je ostalo tajica 😃 bogme vise nijedne hlače ne mogu zakopčat,samo rastezljivo dolazi u obzir🫢

Sretno u potrazi 🤞

38 👩🏼‍❤️‍👨🏻 44
    8./2023. biokemijska
    17. 2. 2024. M 🩷🪽
    10./2024. Missed ab
    Kariogram ➡️ PGT - A 🧬
    UZ Brussel⌛
    1712itm@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.