Jutro svima..meni se trbuh vidi samo navecer🤣🤣🤣a evo danas sam 14+0…wooow kako vrijeme leti…dobila sam 1 kg i tako stoji…mislim da posto trcim za malim po kuci cijeli dan ne mogu vise ni dobit🤣🤣🤣
Zelim vam lijep utorak i ako netko ide na pregled sretno😘
Ja sam slično, 800g od početka do sad. Što sam ugodno iznenađena, jer mislim da sam u prvoj trudnoći već sad bila dobila dosta više, a nije mi ni kći tako mala da moram stalno za njom trčati, niti baš pazim što jedem. Pa će biti super ako tako se nastavi i ako uspijem i Božić koliko toliko normalno proći 😂
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Te tajice iz lidla i meni su super 😄😄 i te potkošulje za dojenje
A što se tiče kila nisam se ni vagala, ali vjerojatno sam ko i na početku ili u plusu 1 kg. Inače dobijem do 20-og tjedna neke 4kg i onda do 40-og još 4..tako da ne strahujem od vage 🙂 u 4 trudnoće sam sveukupno dobila 35kg 😄
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Te tajice iz lidla i meni su super 😄😄 i te potkošulje za dojenje
A što se tiče kila nisam se ni vagala, ali vjerojatno sam ko i na početku ili u plusu 1 kg. Inače dobijem do 20-og tjedna neke 4kg i onda do 40-og još 4..tako da ne strahujem od vage 🙂 u 4 trudnoće sam sveukupno dobila 35kg 😄
Ja sam do 35+1 dobila 22kg 😂 s tim da sam većinu dobila u prvoj polovici trudnoće zbog prestanka pušenja.
Sad se ne smijem igrati toliko, rekla sam da sebi dajem 10kg. 😂 Sva sreća nisam nešto ni gladna za sad, kao sa njom što sam bila, ali ima vremena...
Iako, zgadice mi hranu ovaj moj želudac, meni sve teško pada i sve me nadima. Evo sad sam naglo pojela u autu neki sendvič i slani štapić. Znači loše mi dođe, sva sreća kad sam već skoro kući stizala. Da li je želudac stao od naglo previše tijesta, šta li.
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)
I da, poslušala nečiji savjet za kefir, sad zaboravih ko je napisao, a znam da meni smeta mliječno, tj mlijeko npr. A kefir nisam odavno i popijem, ma kakav, intolerancija u vidu nadimanja i podrigivanja, znači kao baustelac neki, satima me mučilo. Eto, ode mi prirodni lijek za obnovu flore u zaborav 😂 đedovski želudac
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
Jutro svima..meni se trbuh vidi samo navecer🤣🤣🤣a evo danas sam 14+0…wooow kako vrijeme leti…dobila sam 1 kg i tako stoji…mislim da posto trcim za malim po kuci cijeli dan ne mogu vise ni dobit🤣🤣🤣
Ja sam slično, 800g od početka do sad. Što sam ugodno iznenađena, jer mislim da sam u prvoj trudnoći već sad bila dobila dosta više, a nije mi ni kći tako mala da moram stalno za njom trčati, niti baš pazim što jedem. Pa će biti super ako tako se nastavi i ako uspijem i Božić koliko toliko normalno proći 😂
A ja ne mogu tako precizno znati, baš dosta variram. Ne samo ujutru - veče kao svi, iako me nerviraju što će mi kilazu voditi noću, kad su kasno pregledi privatno, ja znam i 2kg razlike imati nekad, a pravilno je ujutru se vagati.
Imam varijacije i u raznim danima, opet zavisno jesam li bila gica, normalna ili nešto baš kao ptica jela. Tako da ću voditi svoju neku računicu jutarnju, mimo doktora.
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
A ja ne mogu tako precizno znati, baš dosta variram. Ne samo ujutru - veče kao svi, iako me nerviraju što će mi kilazu voditi noću, kad su kasno pregledi privatno, ja znam i 2kg razlike imati nekad, a pravilno je ujutru se vagati.
Imam varijacije i u raznim danima, opet zavisno jesam li bila gica, normalna ili nešto baš kao ptica jela. Tako da ću voditi svoju neku računicu jutarnju, mimo doktora.
Ja isto tako. Neka ona mene mjeri .. al npr isla sam u 7 navece jad sam vec popila 2 ipo litre vode i prosla sve obroke u danu. Tako da i meni to malo ide na zivce .. ali sto kazes i ja se pisem jer meni isto jako varira. Koliko sam slano jela, kolko vode , i ostalo. Ne zamaram se bas previse
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
U prosloj trudnoci 22 kg a cini mi se da nece ni ova nesto manje proc... 😂😅
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Ja sam za sad oko 3 kile u minusu 😅🙈 S obzirom na početnu kilažu nije ni loše da sam išla u minus.. Ali nastavim li se ovako hraniti, a moram, sigurno ću ići još koju u minus.. Od kad sam prilagodila prehranu imam problem s probavom, evo danas 3. dan, mislim da ću morati kupiti Portalak ili tako nešto 🤷♀️
U prošloj trudnoći dobila sam ukupno 5 kila, nadam se da će ovaj put biti ne više od 10-12 s obzirom da su blizanci 🤷♀️🙈
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Ja sam za sad oko 3 kile u minusu 😅🙈 S obzirom na početnu kilažu nije ni loše da sam išla u minus.. Ali nastavim li se ovako hraniti, a moram, sigurno ću ići još koju u minus.. Od kad sam prilagodila prehranu imam problem s probavom, evo danas 3. dan, mislim da ću morati kupiti Portalak ili tako nešto 🤷♀️
U prošloj trudnoći dobila sam ukupno 5 kila, nadam se da će ovaj put biti ne više od 10-12 s obzirom da su blizanci 🤷♀️🙈
Ja ne znam smijem li šta za varenje. Digestal neki...
Eto nemam mučnine, ali definitivno imam problem sa nadimanjem i varenjem pojačano, znači zbog trudnoće očito. Šta će biti kad stomak poraste, uništila sam ga 😵💫
Jao, 5kg, ti si mađioničar 🤣🤣 A da, sad ćeš morati malo više, duplo sve ☺️
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
Npelica tako je da, sve čekamo taj 12tt da malo predahnemo
Bopsich ima da. baš mi neki dan frendica govori da joj je najljepši period trudnoće bio nakon šta je prošla 12tt :)
Freya1 žao mije zbog GUK-a, nadam se da će se brzo unormalit :)
M-P kad si uzimala tajice i to, jesi uzela svoj broj ili broj veće? ja bih si isto nešto uzela, po doma mi baš smeta trenerka, stišće me
Ja sam po zadnjem vaganju (prošli tjedan), bila u plusu nekih kg i pol, ali ne zamaram se još s time jer sam krenula s 46kg :D baš ću se sutra opet izvagati da vidim stanje.
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji