Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala6
    11. Prosinac 2023. 11:41

Hulala18

Jedno pitanje i ovdje,
    Baš mi bila mučnina i odem povraćati i to baš silovito (egzorcizam) sa jakim naprezanjem i dosta puta.
    Kad sam završila, jedva, pogledam u ogledalo, ono limfe ispod uha, vilične otekle, zateže me sve ono, zadebljanje. Znači automatski nakon toga naprezanja.
    Odmah se krenulo smirivati, spada sve više, neću puno da diram. Naravno, istražujem zašto se to desilo, pa naletim da je moguće od naprezanja.
    Sad pored traume od povraćanja samog od sebe i mučnine, treba i na ovo da mislim.
    I bilo mi je super 15 minuta, sad opet kreće pomalo.

Koliko god se natezala nikad mi nije tako bilo,ne znam stvarno

Tejkili,skroz normalno,tri dana sva happy nema mucnina evo ih nazad. Vise me ne boli toliko ka i prije ali jos uvik strecne i grc uvati cisto tek toliko da ne zaboravim i da ne mislim da su bolovi prosli 🤭

NPelica
    11. Prosinac 2023. 12:02

Curke, nikako stic napisat 🤗 
    Pregled je prošao super.. srce kuca, sve je uredu. Kamen sa srca mi je pao. 
    Rekao je da budem sretna da nemam mučnina, i da još stignu i one doći.. bebica napreduje dobro, I sve je kako treba biti🤗 
    Pocastila sam se trakicom 🤗❤️

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

• mima95
    11. Prosinac 2023. 12:05

Bokić buduće mame,pozitivan test 12.11. na očekivani dan M.Prvi pregled bio.1.12. po ZM ispada 6+5tt,ultrazvuk pokazao 6+0 tt plod 0.33mm,nismo culi otkucaje.Naručeni sada 15.12 opet,pijemo folnu i duphaston 3×1,nadamo se da je bila kasnija ovulacija i da čemo sada čuti otkucaje.

Lela91
    11. Prosinac 2023. 12:08

NPelica

Rekao je da budem sretna da nemam mučnina, i da još stignu i one doći.. bebica napreduje dobro, I sve je kako treba biti🤗

Bravo!! 🥰🥰

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

Lela91
    11. Prosinac 2023. 12:09

mima95

Bokić buduće mame,pozitivan test 12.11. na očekivani dan M.Prvi pregled bio.1.12. po ZM ispada 6+5tt,ultrazvuk pokazao 6+0 tt plod 0.33mm,nismo culi otkucaje.Naručeni sada 15.12 opet,pijemo folnu i duphaston 3×1,nadamo se da je bila kasnija ovulacija i da čemo sada čuti otkucaje.

Cestitke i drzim 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 da sve bude ok! ❤️

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

Mareeeee3112
    11. Prosinac 2023. 12:23

NPelica

Odlicno😍😍😍sad opusteno
    Mima95 taman sam htjela te pitat kad imas pregled jer sam te pratila .. nadam se da ce sve biti ok... smo strpljivo i pokusaj bit opustena❣ 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Hulala18
    11. Prosinac 2023. 12:31

NPelica

Bravo, vidiš da si dobro prošla 🤭🤭🥳🥳 
    Nemoj ovo željeti, bacam se u depresiju lagano, jer ne znam gdje ću sa sobom. 
    Ne bih ulazila u kuću, samo mi tu prija, svjež vazduh. Svekrva stalno nešto kuva, meni zlo od toga. Bježim kod mame danas, njoj mogu reći da ne kuva. 
    Mislim spomenula sam i svekrvi da mi je jako teško od mirisa i da sve ide gore, mogla bi malo prilagoditi mom stanju, ali eto, njoj na želju. 

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična
    3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)

Perpetua
    11. Prosinac 2023. 12:45

NPelica

Baš mi je drago! 🤗🥳❤️

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

Perpetua
    11. Prosinac 2023. 12:48

Ja sam s kilama i odjećom zasad ok, oko 1 kg u plusu evo na kraju prvog tromjesečja. Malo me strah kako će biti s Božićem 😄 I voljela bih početi vježbati, ali stalno odgađam 🙈

Nama je doma trenutno zeznuto, kći je već tjedan dana doma iz vrtića, a i muž i ja pokušavamo raditi svoje uz nju, lagano smo već svi ludi 🙈🙈🙈 Nadam se da još najviše dan-dva, baš nam je ovo jako intenzivno razdoblje čak i da je ona u vrtiću, a ovako je još puno teže. Tako da drž'te nam fige za skori povratak u normalu 😄

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

ITM
    11. Prosinac 2023. 12:55

Do zadnje kontrole sam bila na +2.5 kg... Ja se nadam da ću dobit nešto i do sljedeće s obzirom da sam izrazito mršava 😂

Npelic, bravo! Baš mi je drago ❤️

Mima, dobrodošla! ☺️

38 👩🏼‍❤️‍👨🏻 44
    8./2023. biokemijska
    17. 2. 2024. M 🩷🪽
    10./2024. Missed ab
    Kariogram ➡️ PGT - A 🧬
    UZ Brussel
    12/2025 Gonal-F, Ganirelix, Decapeptyl ➡️3🥚➡️3🐧➡️🧬

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI