Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • malaBubamara123
    06. Prosinac 2023. 07:00

Hellobaby

Lista pregleda: deedee1405 - 6.12. Andrea995 - 7.12. lussy2025_ - 7.12. Lels91 - 7.12. pistacija13 - 8.12. mareo772 - 8.12. M-P - 8.12. korni - 11.12. Bbebach - 11.12. Reserved123 - 11.12. malaBubamara123 - 12.12. Freya1 - 13.12. Hellobaby - 13.12. Haru - 13.12. Mushi - 14.12. Ka_Kate - 15.12.Melian - 15.12. marta96 -18.12. mala6 - 18.12. Mareeeee - 19.12. plave_okice - 19.12. dijana22 - 19.12. katy_kaya - 20.12. bopsich - 20.12. betames12345 - 20.12. ITM - 21.12. Hulala18 - 22.12.NPelica - 29.12. Dalmatinka_u_zg - 8.1.

.
    malaBubamara123 čestitke na curki ❤ nemam upisan termin poroda?

Prema dosadašnjim pregledima 12.6. bi trebao biti 👣

• Tejkili
    06. Prosinac 2023. 07:01

Jutro cure! Ajme obozavam ove dozivljaje sa Sv.Nikolom.😍 
    Ja jucer legla s mucninom i jutros se probudila vec u 5 radi nje. Drzi cijeli dan i nista mi se ne jede. A ja bila uvjerena da cu u trudnoci s gustom jesti pizze i hamburgere jer ih inace izbjegavam, kad ono nista za sad🤷🏻‍♀️
    Imam pitanje- jedino sto mi malo olaksa sve je mineralna pa me zanima moze li se nju piti ili bi bilo bolje donat npr? Ili imate neki trik?😄

Reserved123
    06. Prosinac 2023. 07:24

Dobro jutro cure,
    Nadam se da su cizmice blistave i pune 🥰
    U prosloj trudnoci sam radila kombinirani probir preko hzzo
    Sad neznam s obzirom na nizak AMH. 
    Netko je spominjao migrenu imam frendicu koju u trudnoci ubije migrena. Doslovno joj je to simptom trudnoce i traje skoro do kraja i Bogu hvala uvijek je sve bilo uredu

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

pistacija13
    06. Prosinac 2023. 07:27

Dobro jutro svima! 
    Vidim da sve muku mučimo s nekim problemčićima, ali zato smo tu i imamo jedna drugu da se izjadamo. ❤️
    Jučer mi je bio najgori dan od početka trudnoće, zbog mučnina. Kad bi barem mogla povraćati, pa da mi barem malo lakše bude nakon povraćanja. Ovako samo ležim, slaba sam, ništa ne mogu. Onda sam plakala par sati. 🤷‍♀️ I mogu vam reć da tad mučnine nije bilo. Ako netko želi probati moju taktiku... 😂
    Našla sam neki trik s kiselim bombonima i mogu vam reć da isto nije loše. Uzela sam kisele skittlese. Možda je samo placebo, ali pomoglo mi je u tom trenutku. I čitala sam da može pomoći blago i ne često mirisanje medicinskog alkohola... to sam malo pokušala, ali onak, bezveze, nije mi nešto jak miris jedva osjetim pa mislim da ništa od tog

marta96
    06. Prosinac 2023. 07:28

Hej cure, jučer sam se taman poveselila da možda neće biti povraćanja više budući da nissm od petka i onda izbacim sve iz sebe taman prije spremanja na posao😵
    Inače tko je osnovao fb grupu? Ja više volim tamo pratiti npr preglednije je, mi smo znale pisati svaki dan post tipa datum i brbljaonica i tamo smo sve pisale komentirale stvarno je lakše i preglednije, ali ova grupa je vidljiva svima pa bi to bilo ok promijeniti, kasnije se može opet ovdje staviti link da uđe od cura ko hoće (s nadimkom dok se polovimo).. Moje mišljenje, mi smo iste osnovale grupu kad smo bile vec 5-6mj trudne i super je bilo makar ja uvijek pratim i forum, ali se svaki dan po gubim u svemu🙈
    Ugl jučer navečer su me ubile mučnine meni je tako zlo od svega da moja glupa anksioznost se pojačava sa strahom da mi to ne ostane zauvijek uzas 🥺

Hellobaby meni će ipak biti pregled 19.12 jer moram raditi briseve pa umjesto popodne doći ujutro onda sam promjenila termin da to vidimo, a termin poroda mi nije jos odredio budući da nisam imala M pa gleda po uzv mislim da će mi onda s 12 tt negdje upisati🥰

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

pistacija13
    06. Prosinac 2023. 07:49

Vezano uz prištiće i kožu, sad vidim da mi je to promaknulo. Evo nekoliko riječi od nekoga tko je nekoć imao JAKO problematičnu kožu i akne svih vrsta. 
    Ja sam inače redovno koristila retinol (najveći postatak od 1%) i salicilnu (BHA) kiselinu. Uz SPF to dvoje mi je doslovno okrenulo život naopačke jer mi je sredilo lice koje je bilo užas. E sad, u trudnoći ne smijete nijedno od tog dvoje. Bilo me jako strah da će mi sada lice buknuti, ali nije. Ne mogu reći da je isto (imam više teksture, manje ujednačenosti ali to nije samo do kozmetike već i do toga da sada lošije jedem, spavam i pijem manje tekućine, jbg). Što se tretmana tiče, možete ići ali pod pravilom da se ne koriste nikakvi retinoidi i salicilna - što je zapravo teško ako je riječ o čišćenju lica, pa treba provjeriti s kozmetičarkom. S druge strane, ne možeš ni znati što ona točno koristi i koji su točni sastojci osim ako se sama ne uvjeriš. Zato bi ja preskočila kozmetičarku u ovom periodu.
    Ako ste masnokošci, preporučam niacinamid, azaleičnu kiselinu, glikolnu kiselinu i enzimske pilinge - to su aktivni sastojci koji se smiju u trudnoći i mogu držati stvari po kontrolom. Tu su još hidratantne kreme i tonici, peptidi, ceramidi, bakuchiol, SPF, vitamin C - sve se to smije. 
    Sorry na dužem postu, ja sam praktički doktorirala na problematičnoj koži i znam šta znači da ti život pati. ali doslovno pati, zbog lošeg lica 😟 Također preporuka za Martinu Dear Skin na instagramu 

Martina1931
    06. Prosinac 2023. 08:06

Jutroo :) 
    Meni je pregled 20.12., taman pred Boziic🤍🤗
    Evo da utjesim curke sa mucninama i povracanjem, ja nisam povratila vec sigurno 4,5dana. Imam mucnine i dalje, vecinu dana. Ali nisu intenzivne kao prije, stvarno je popustilo i mogu funkcionirati normalnije puno.. Cure koje su tu par tjedana duzr znaju da sam se bas mucila i da sam povracala po 5,6puta dnevno. 
    Evo stvarno se smirilo 🤭 

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

M-P
    06. Prosinac 2023. 08:14

Jutrooo curice.. nemogu vam opisat koliko mi je danas bilo lijeno ustat se iz toplog kreveta 🤤🤤🤤
    Jucer sam pojela neki tip top od pizze i ubio me zeludac ujutro. A tocno sam znala da ne smijem to jest i eto ga.. 
    pojela dva mala integralna tosta sa abc sirom i sad sam ko nova 😂😂 odradim jos danas i sutra i malo odmor do ponedjeljka. Uzela sam si petak slobodno za pregled posto je u 14 da ne jurim … i strah me i jedva cekam .. 

Pistacija super je znat za te sve.. ja inace ne idem ni kod kozmeticarke nit ista.. cistim doma jer nisam nikad imala nikakvih problema, ali isto bi preskocila sve takve posjete za sada. Lice mi nije ni sad tak strasno .. nit ne vidi se.. samo me nervira 😵‍💫

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Mareeeee3112
    06. Prosinac 2023. 08:18

Jutro zenice ... evo meni opet mucnine uzas... ali cizmica mi je puna hvala muzu🤣😁😁😁
    Neko je pisao za ksele bonbone i meni su u proj trudnoci pomogli jako i jelo mi se samo kiselo bila sam sigurna da je decko😁😁😁i evo ga pored mene...
    Danas mi se jede burek i pojest cu ga sam tak🤣

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

NPelica
    06. Prosinac 2023. 08:20

Jutro curke 😊 
    Pistacija sve si rekla za pristiće.  I sama sam muku mučila sa kožom. I isto mi je retinol spasio lice, i sada se brinula kako će bit, ali za sada je okej. Dobijem koji oko brade, ali navikla sam 😅 
    Korni da, i ja sam guglala nisam ništa pametno našla. Jest ću ga 😊 
    Što se komentara tiče, uvijek ih ima, i bit će ih. Sreća. Imamo dva uha. Kroz jedno unutra, a drugo van. I kako je netko spomenuo, svatko troši svoje novce na što želi. 
    Ja sam u nekoj panici,  predugo mi je cekat do 29 na pregled. Svašta mi se vrti po glavi, jer nit nemam nikakve simptome. Nikakva mučnina. Malo neki umor. I bol u cicama.  Zadnja 2 dana me znaju toliko zapeć da bi izludila. 
    I tako. 😅 
    Sretno svima na pregledima 😊

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.