Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hulala18
    05. Prosinac 2023. 08:14

Ja odoh hematologu sa nalazima iz 2018-te da mi uključe Heparin, ali ne znam, nešto sam sumnjičava hoće li mi dati ovaj put, još kad ugledaju uredan D dimer, eto jedino na osnovu što sam dobijala sa prošlom trudnoćom koja je uspješno završena. 
    Ako naletim na neku što će predložiti samo praćenje, odoh opet tražiti privatno onu iz 2018-te što je dozvolila. 
    Martina1931,
    Jesi ti čula da ima doza 0,2? Da mi makar to odobre, iako sam sa L primala 0,4 kako vidim u nalazima.

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična
    3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)

Martina1931
    05. Prosinac 2023. 09:02

Hulala18

Ja odoh hematologu sa nalazima iz 2018-te da mi uključe Heparin, ali ne znam, nešto sam sumnjičava hoće li mi dati ovaj put, još kad ugledaju uredan D dimer, eto jedino na osnovu što sam dobijala sa prošlom trudnoćom koja je uspješno završena.
    Ako naletim na neku što će predložiti samo praćenje, odoh opet tražiti privatno onu iz 2018-te što je dozvolila.
    Martina1931,
    Jesi ti čula da ima doza 0,2? Da mi makar to odobre, iako sam sa L primala 0,4 kako vidim u nalazima.

Mene nitko nije trazio d dimer, samo na osnovu nalaza nasljedne trombofilije mi je odobren. 
    Rekli su mi da se d dimer nece cak ni pratiti uopce, samo trombociti..
    Ne znam za 0,2. Ja sam msm na 5000IU..to je 0,5 onda il? Ne razumijem se bas u te doze heparina i kako to ide

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

M-P
    05. Prosinac 2023. 09:19

Jutro cure. Meni je isto svejedno .. na fejsu ni nemam kojesta osim nekih grupa jer ga bas ni ne koristim. Mislim da cu svakako pratit i tu i tamo. 
    Uglavnom ja sam jucer zaspala u 10 i spavala sam sve do sad, a mogla bi i jos .. bas mi lijepo bilo spavat. Al moram na posao 😂 
    Meni je sto se tice nekih simptoma, osim poneke boli kad kihnem i ostalo lagano proslo. I mucnina i grcevi. Nisu tako svakodnevne, uhvati ponekad.. pa se malo i zabrinem al onda skuzim da sam vec usla u 12. Tj 🤪 samo da jos sve bude super na pregledu i top.
    Bas mi je proslo brzo, zato sto stalno nesto moras. Vadi ove nalaze pa idi tu pa tamo 😵‍💫 
    Hellobaby meni bas fale ti dani u djetinjstvu . Sv Nikola pa to obilazenje rodbine. Mi smo rastrkani bas svuda, drugi gradovi, drzave,  ali za Bozic nekako svi idemo kod mame 🥰 
    Ove godine ja necu moci biti jer zavrsavamo kuci ali to mi je tak divno sto svi dodemo doma za Bozic. 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

M-P
    05. Prosinac 2023. 09:19

M-P

Jutro cure. Meni je isto svejedno .. na fejsu ni nemam kojesta osim nekih grupa jer ga bas ni ne koristim. Mislim da cu svakako pratit i tu i tamo.
    Uglavnom ja sam jucer zaspala u 10 i spavala sam sve do sad, a mogla bi i jos .. bas mi lijepo bilo spavat. Al moram na posao 😂
    Meni je sto se tice nekih simptoma, osim poneke boli kad kihnem i ostalo lagano proslo. I mucnina i grcevi. Nisu tako svakodnevne, uhvati ponekad.. pa se malo i zabrinem al onda skuzim da sam vec usla u 12. Tj 🤪 samo da jos sve bude super na pregledu i top.
    Bas mi je proslo brzo, zato sto stalno nesto moras. Vadi ove nalaze pa idi tu pa tamo 😵‍💫
    Hellobabymeni bas fale ti dani u djetinjstvu . Sv Nikola pa to obilazenje rodbine. Mi smo rastrkani bas svuda, drugi gradovi, drzave, ali za Bozic nekako svi idemo kod mame 🥰
    Ove godine ja necu moci biti jer zavrsavamo kuci ali to mi je tak divno sto svi dodemo doma za Bozic.

Mislila sam obicaje sv. Nikole s cizmicom, a obilazenje rodbine za Bozic 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

M-P
    05. Prosinac 2023. 09:23

Tejkili

Ja sam jucer nakon pregleda u iscjetku primjetila bijele sitne grudice. I jutros ih i dalje ima malo..zna li netko sto bi to moglo biti? Ima li veze s pregledom ili mozda neke gljivice🤔 dobila sam vaginalete pa cu vidjet sto ce se od njih desit, ali prije pregleda ih nije bilo, a nakon pregleda odmah se stvorile🙈

Daa. Mrzim taj gel 😂 opcenito mi sav fuj osjecaj poslije njega 🤪

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

• Tejkili
    05. Prosinac 2023. 09:42

M-P

Tejkili

Ja sam jucer nakon pregleda u iscjetku primjetila bijele sitne grudice. I jutros ih i dalje ima malo..zna li netko sto bi to moglo biti? Ima li veze s pregledom ili mozda neke gljivice🤔 dobila sam vaginalete pa cu vidjet sto ce se od njih desit, ali prije pregleda ih nije bilo, a nakon pregleda odmah se stvorile🙈

Daa. Mrzim taj gel 😂 opcenito mi sav fuj osjecaj poslije njega 🤪

I ja mrrrrrzim! Pogotovo kad mi kaze da se obrisem, a ja jos 5 sati nakon pregleda imam osjecaj kao da se uopce nisam obrisala🤦🏻‍♀️

• Tejkili
    05. Prosinac 2023. 09:47

E sad nesto malo mozgam..dobila sam uputnice za obavit sve one laboratorijske pretrage, od klasicnih do parazitologije itd..to bih sve trebala donijeti 27.12. na pregled. Ali posto su tada blagdani mogu li ja tu krv obaviti ranije, jer znam da se neki nalazi cekaju malo duze, ne dodu odmah isti dan. Pa me zanimaju vasa iskustva s cekanjem, koliko se otprilike ceka da si znam isplanirati kad cu ici?

M-P
    05. Prosinac 2023. 09:52

Tejkili

E sad nesto malo mozgam..dobila sam uputnice za obavit sve one laboratorijske pretrage, od klasicnih do parazitologije itd..to bih sve trebala donijeti 27.12. na pregled. Ali posto su tada blagdani mogu li ja tu krv obaviti ranije, jer znam da se neki nalazi cekaju malo duze, ne dodu odmah isti dan. Pa me zanimaju vasa iskustva s cekanjem, koliko se otprilike ceka da si znam isplanirati kad cu ici?

Joj ja sam ovu kks i urin isla privatno samo zato sto su me doktori tu zajebavali, pa nisam mogla vise cekat jer sam isto morala nalaze donijet. Ali mislim da to svoje svakako bude taj dan ili iduci. 
    Krvna grupa i rh faktor i serologiju za toksoplazmu sam isla preko uputnice u petrovu 3. I to mi je bilo gotovo za 5 dana maksimalno. Al racunaj tj dana jer tamo kazu, za 7 dana ce bit na e gradani i poslano doktorici 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

• Freya1
    05. Prosinac 2023. 09:52

Jutro cureee. Ja sam živčana, guk mi je 5,5 🙄🙄 još i bez čokolade kad hoću 🥹. I trbuh me boli, ma joj.
    Ja isto volim i Božić i Sv.Nikolu, već sam rekla dečku da će moje čizme biti na prozoru 😄

• Freya1
    05. Prosinac 2023. 09:54

Tejkili

Obavi ranije, čekaju se kako gdje i kako za sto 😬

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.