Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    M-P
    04. Prosinac 2023. 21:58

neverland

Martina1931

Kolika je max dnevna doza za mg?

Dok ne počneš kakati kao grlica 🤣🤣🤣

Tocno tako. Nema nekih opasnih kao nuspojava. Iako ni ovo ne bi voljela .. 😂😂😂

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

MarTina=)
    05. Prosinac 2023. 04:49

Meni osobno, lakše i preglednije je u Facebook grupama. Ali isto tako, na njemu sam manje aktivna i češće mi dosadi pa se maknem na nekoliko dana s njega. Forum mi je pak nezgrapan i svaki put kad otvorim, čitam 5-6 stranica, i izvrte se 3 teme i onda se uključim u jednu ili nijednu. Jer sam zakasnila na sve 😂 A da želim pronaći neku od informacija od prije, apsolutno nema šanse jer je zatrpano tko zna gdje. 
    Osluškivat ćemo kako što stoji pa ćemo već odlučiti. 😊

👰 1991.
    PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
    15.11.23.➕
    1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️

korni
    05. Prosinac 2023. 06:23

Jutro cure 🙂 
    Ja sam napokon spavala kao top cijelu noć 🥳 rekli su mi da se ustvari u 12tt hormoni izbalansiraju kad posteljica počne preuzimati funkciju (ako sam ja dobro shvatila), pa je mozda to to 😁🤞
    Meni paše bilo koji način komunikacije zbog razmjene iskustva i sl., tako da ću se prilagoditi kako većina odluči, ali voljela bih da ostanemo sve na okupu 🤗
    Sretno ako koja danas ima pregled ❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

pistacija13
    05. Prosinac 2023. 06:46

Dobro jutro!
    Jucer nisam bila aktivna, ali sve sam vas popratila. Sto se tice neke druge grupe, meni je za sada (pogotovo u ovoj fazi trudnoce) anonimnost jako vazna pa mi je forum super format za to. Ali slazem se da je nezgrapan i nezgodan za popratiti sve. Mozda kada trudnoca malo odmakne 😊
    Sretno na pregledu ako netko ima danas 🤞

Martina1931
    05. Prosinac 2023. 07:06

korni

Jutro cure 🙂
    Ja sam napokon spavala kao top cijelu noć 🥳 rekli su mi da se ustvari u 12tt hormoni izbalansiraju kad posteljica počne preuzimati funkciju (ako sam ja dobro shvatila), pa je mozda to to 😁🤞
    Meni paše bilo koji način komunikacije zbog razmjene iskustva i sl., tako da ću se prilagoditi kako većina odluči, ali voljela bih da ostanemo sve na okupu 🤗
    Sretno ako koja danas ima pregled ❤️

Jee, da tako je bas i meni ginekologinja govorila jucer.
    Zato su meni i povracanja se smirila, isto bolje spavam..jos kako je meni beba veca za koji dan ja sam ocito zakoracila u 12tjedan. 
    Ja sam tek svjesna da sam trudna, ono stv trudna tek jucer nakon pregleda. Bas sam u sedmom nebu :)

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Dalmatinka_u_zg
    05. Prosinac 2023. 07:15

MarTina=)

Meni osobno, lakše i preglednije je u Facebook grupama. Ali isto tako, na njemu sam manje aktivna i češće mi dosadi pa se maknem na nekoliko dana s njega. Forum mi je pak nezgrapan i svaki put kad otvorim, čitam 5-6 stranica, i izvrte se 3 teme i onda se uključim u jednu ili nijednu. Jer sam zakasnila na sve 😂 A da želim pronaći neku od informacija od prije, apsolutno nema šanse jer je zatrpano tko zna gdje.
    Osluškivat ćemo kako što stoji pa ćemo već odlučiti. 😊

Da,skroz se slazem s ovim sta si napisala. Ja sam se uclanila i u grupu na fejsu i tu pratim,pa se prilagodim kako vecini bude pasalo. Ali naravno isto mi je vazna anonimnost i ne bi htjela da netko osim nas moze vidjeti sadrzaj grupe 🙄
    Sta se tice magnezija,ja sam ga bas jucer dobila za pit,meni je rekla jednu dnevno od 300 mg,a kao po potrebi mogu uzet i 2,ako bas budem imala jace grceve,takk da je rekla da je u biti 600 mg neka maksimalna doza na dan.

korni
    05. Prosinac 2023. 07:18

Martina1931

korni

Jutro cure 🙂
    Ja sam napokon spavala kao top cijelu noć 🥳 rekli su mi da se ustvari u 12tt hormoni izbalansiraju kad posteljica počne preuzimati funkciju (ako sam ja 

Jee, da tako je bas i meni ginekologinja govorila jucer.
    Zato su meni i povracanja se smirila, isto bolje spavam..jos kako je meni beba veca za koji dan ja sam ocito zakoracila u 12tjedan.
    Ja sam tek svjesna da sam trudna, ono stv trudna tek jucer nakon pregleda. Bas sam u sedmom nebu :)

Super onda, bravo, znači sad dolazi blaženo stanje 🤭🤗 jedva čekam da mi prodje (dobro) pregled u ponedjeljak i da se mogu malo opustit i početi uživati 🥰 a možda i malo zanovijetati 😅

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Martina1931
    05. Prosinac 2023. 07:19

Vidim da mi magnezij bas pomaze, jucer kako sam hodala dosta bas mi pritisak bio. I manje se umorno osjecam... I buduci da ja ne mgu piti direkt ili prah, uzela sam u obliku tablete, jedna sadrzi 200mg. To znsci da komotno mogu i jos jednu dnevno uzet onda?
    .
    Meni vam je bas svejedno, tu, na fb wp viber .😂 prilagodljiva sam

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

pistacija13
    05. Prosinac 2023. 07:25

Martina ja pijem dvije po 200 mg, znaci ukupno 400 mg. Vec godinu dana tako, nema nikakvih problema. Ne znam koje si uzela (ja pijem magnezij malat), ali ako su vece i tvrdje preporucam da ih razlomis ili cak malo sazvaces. Ili bilo tko drugi tko pije takav magnezij, jer sam primjetila da ako progutam cijelu cesto zna cijela i izaci, valjda tijelu bude previse da ju samo razgradi. Kad se razlomi, a ja malo jos i žvaknem, cijela se apsorbira

Martina1931
    05. Prosinac 2023. 07:28

pistacija13

Martina ja pijem dvije po 200 mg, znaci ukupno 400 mg. Vec godinu dana tako, nema nikakvih problema. Ne znam koje si uzela (ja pijem magnezij malat), ali ako su vece i tvrdje preporucam da ih razlomis ili cak malo sazvaces. Ili bilo tko drugi tko pije takav magnezij, jer sam primjetila da ako progutam cijelu cesto zna cijela i izaci, valjda tijelu bude previse da ju samo razgradi. Kad se razlomi, a ja malo jos i žvaknem, cijela se apsorbira

Budem onda svakako 2dnevno, jer stvarno sam takav umor osjecala..nisam mogla niz stepenice se popet, i govori mi muz pa hajde probaj barem jednu tabletu popit magnezija i vidi. Covjece, meni ko droga ksko me digne😂
    Ocito sam u deficitu sa mg

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.