Lista pregleda:
maŠa - 5.12.
deedee1405 - 6.12.
Andrea995 - 7.12.
lussy2025_ - 7.12.
Lels91 - 7.12.
pistacija13 - 8.12.
mareo772 - 8.12.
M-P - 8.12.
korni - 11.12.
Bbebach - 11.12.
Reserved123 - 11.12.
malaBubamara123 - 12.12.
Freya1 - 13.12.
Hellobaby - 13.12.
Haru - 13.12.
Mushi - 14.12.
Ka_Kate - 15.12.
Melian - 15.12.
marta96 -18.12.
mala6 - 18.12.
Mareeeee - 19.12.
plave_okice - 19.12.
dijana22 - 19.12.
katy_kaya - 20.12.
bopsich - 20.12.
betames12345 - 20.12.
ITM - 21.12.
Hulala18 - 22.12.
NPelica - 29.12.
Dalmatinka_u_zg - 8.1.
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Dobro jutro 😀
MaŠo sretno danas!
Sinoć ni je bilo loše, pa nisam uspijela ništa pisati..ja ću ostati ovdje, ipak nisam tip za drušvene mreže, a bome nemam ni vremena za to. Dovoljno mi je što mi kćer šalje neke skečeve sa tik toka 🙈 nadam se da ćemo se ostati tipkati i ovdje 😄
Sutra je sveti Nikola pa su djeca uzbuđena (čitajte: i muž)..jedva čekaju što će pronaći u čizmicama..uvijek to budu slatkiši, ali njima super 😄 a što se tiče baka nastavili smo tradiciju od mojih nona. U vrećicu su nam stavile naranču, jabuku i par bomboma 🥰
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Jutro curke 😊
Sretno svima na pregledu ako netko ima ❤️
Korni bravo za spavanje 😊😊 mislim da svi čekamo da uđemo u 12 tt 😄
Previše se piše, ne mogu sve popratit, pa nezamjerite. Još mi je mozak 🐬 🤷♀️
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Ja sam jucer nakon pregleda u iscjetku primjetila bijele sitne grudice. I jutros ih i dalje ima malo..zna li netko sto bi to moglo biti? Ima li veze s pregledom ili mozda neke gljivice🤔 dobila sam vaginalete pa cu vidjet sto ce se od njih desit, ali prije pregleda ih nije bilo, a nakon pregleda odmah se stvorile🙈
Ja sam jucer nakon pregleda u iscjetku primjetila bijele sitne grudice. I jutros ih i dalje ima malo..zna li netko sto bi to moglo biti? Ima li veze s pregledom ili mozda neke gljivice🤔 dobila sam vaginalete pa cu vidjet sto ce se od njih desit, ali prije pregleda ih nije bilo, a nakon pregleda odmah se stvorile🙈
Od gela i inace iscjetka u trudnoci. Bude i meni nakon vaginalnog pregleda🙈
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Od gela i inace iscjetka u trudnoci. Bude i meni nakon vaginalnog pregleda🙈
Jao Bog te blagoslovio haha odmah sam se sva isprepadala i sjedim pola sata na wcu ne bi li uspjela detektirat sto je to🙈
Sad sam isprobavala tu privatnost, ako stavim na Privatno, onda nitko niti s linkom ne može otvoriti, nego samo koga netko ubaci/preporuči. Izgleda da mora biti ovako - Vidljivo; Skriveno.
Ako netko bolje zna, uputite me. Uglavnom sad se s linkom može ući. Idem još istražiti.
Nisam stručna za to, ali nama je cura napravila fb grupu bila je privatna i ne može se naći u tražilici, ovdje je stavila link i mi kad smo se htjele preko njega učlaniti morale smo upisati svoj nadimak s foruma. Tamo je ipak sve privatnije pa nitko od nas neće da može bilo tko čitati ili sl😶
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Jutro svima,
Maso, srecno na pregledu.
I ja još ne mogu skroz upratiti sve nadimke i stanje, izuzev jedno 6-7 cura, ali vremenom to legne.
Meni je isto svejedno gdje ćemo, anonimna sam u svakom slučaju u smislu da me niko ne poznaje sigurno 🤣 i da vam dam svoje sve podatke 😂😂
A svakako se pišu teme neke sveopste, dosadne trudničke. E sad ako bi to poprimilo neki viši nivo tema, kao što to obično bude, za to nisam da baš pišem pod imenom i prezimenom 🤣🤣 (ogovaranje je anonimno 🤭🤫)
Možda tamo kako vrijeme bude prolazilo, da se napravi WP grupa, pa tu bude lakše curama kojima je bitna anonimnost, mislim ne vežu te ime i prezime, slike i ostalo (ako ne dijeliš tu).
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)
I dobro jutro svima, meni je i dalje nos zaštopan u noći i još vučem taj kašalj, umorna, jučer poslije posla radila večeru i ručak za danas.. Danas nakon posla trk po malu pa u igraonicu, bas mi je malo naporan tempo s tim, ajde bar nisam povraćala vec par dana iako mi je zlo od svega i to stalno i dalje ne pijem vodu i vidim nedostatak sva koža mi je suha bijela peruta se uzas, evo nadam se da će se i to smiriti polako. Ja na poslu nisam rekla jos, ali mi se u svemu nazire trbuh i ne mogu više nositi traperice 😵
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Jutro cure 🙂
Ja sam napokon spavala kao top cijelu noć 🥳 rekli su mi da se ustvari u 12tt hormoni izbalansiraju kad posteljica počne preuzimati funkciju (ako sam ja dobro shvatila), pa je mozda to to 😁🤞
Meni paše bilo koji način komunikacije zbog razmjene iskustva i sl., tako da ću se prilagoditi kako većina odluči, ali voljela bih da ostanemo sve na okupu 🤗
Sretno ako koja danas ima pregled ❤️
Jee, da tako je bas i meni ginekologinja govorila jucer.
Zato su meni i povracanja se smirila, isto bolje spavam..jos kako je meni beba veca za koji dan ja sam ocito zakoracila u 12tjedan.
Ja sam tek svjesna da sam trudna, ono stv trudna tek jucer nakon pregleda. Bas sam u
Uživaj u svojoj zasluženoj sreći ❤️❤️
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)
Sortiraj odgovore
Najstariji