Poslala sam zahtjev, ali ako vidim koga poznatog, bye bye 🤣 također, voljela bih kad bi se pri zahtjevu napisao nick s foruma pa da znamo da smo to mi
.
E sad, znam da nije preporucljivo, ali Operil kids u trudnoci? Ne mogu više izdržati i zanima me je li koja ikad spricnula malo?
Btw, sestra mi ima endo, odstranjen joj je veliki dio jajnika, nije u funkciji baš, ostala je trudna i rodila zdravo dijete od gotovo dvije godine
Poslala sam zahtjev, ali ako vidim koga poznatog, bye bye 🤣 također, voljela bih kad bi se pri zahtjevu napisao nick s foruma pa da znamo da smo to mi
.
E sad, znam da nije preporucljivo, ali Operil kids u trudnoci? Ne mogu više izdržati i zanima me je li koja ikad spricnula malo?
A piše da se treba posavjetovati s liječnikom ili ljekarničkom prije uzimanja u trudnoći. Ajd izdrži još danas pa si sutra kupi Aqua maris 😁
Ljekarnikom*
Imam sve, aqua maris i aqua maris strong, od jučer se patim pa sam na rubu da malo spricnem 🙈 inhaliram se, grijem sinuse, ali sad već osjetim da ide gore na njih nažalost
I da,i ja san poslala zahtjev 😆
Sad bi mi tribala pomoc,vise kakve trikove imate za mucnine i samo povracanje. Znaci grlo i zdrijelo me boli vise. Ako jedem povracam,ako ne jedem povracam,a cak mi je i bolje ako povratim,ali sad me kazen vam boli grlo. Uzasno se osjecan
Mineralna s okusom (npr one iz Lidla), to mi je bio spas. Bademi, peciva i jogurt, obična kifla. Probaj se natjerati, ali ako imaš problema s grlom od toga, pogotovo će ti pomoći mineralna (ja pijem s okusom jer ne podnosim obicnu)
Slazem se da bi trebalo mozda za ulazak u grupu na fejs staviti nick, ali opet na isto dođe kad taj netko tko zeli uc moze isto uzeti bilo ciji nick koji procita ovdje. Nemam pojma kako to iskontrolirati.
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Ljekarnikom*
Imam sve, aqua maris i aqua maris strong, od jučer se patim pa sam na rubu da malo spricnem 🙈 inhaliram se, grijem sinuse, ali sad već osjetim da ide gore na njih nažalost
A jbg, spricaj Aqua marise 😂😂 ali znam da, ja sam isto bila bolesna i zastopana i špricala se s marisom i još uvijek mi jedna nosnica obavezno mora biti zastopana iako sam bolje… stavljala sam po 3 šprica Marisa u trenutcima očaja
Ljekarnikom*
Ne mogu sve popratit pa ne znam kako stojis s mucninama, ali i meni i maloj pol glavice kapule pored kreveta ocisti sinuse za cas. Nije bas najljepsi miris ikad ujutro kad se dignes, ali barem odspavamo noc. 😅
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Slazem se da bi trebalo mozda za ulazak u grupu na fejs staviti nick, ali opet na isto dođe kad taj netko tko zeli uc moze isto uzeti bilo ciji nick koji procita ovdje. Nemam pojma kako to iskontrolirati.
Znam da nas ima svakakvih ali nece se valjda netko baviti time 😱
.
možda ove cure koje su već u nekim grupama od prije imaju neki savjet 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji