Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hellobaby
    04. Prosinac 2023. 19:06

I meni isto🙉 kćer me zeza da sam ostala u 20. st 🙈

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

Perpetua
    04. Prosinac 2023. 19:25

Ja nisam baš sigurna što bih s Facebook grupom, iskreno, trenutno mi nekako baš više paše ovako forumski i anonimno, jer mislim da nemam kapaciteta za još jednu Facebook grupu 😬 Jer isto imam još aktivnu onu iz prošle trudnoće i super je to stvarno, ali drugačije je, mi smo se tad bile povezale na Facebooku tek kad smo duže već tipkale na forumu (ne ovdje), ja sam tad bila taman rodila, dakle cijelu trudnoću 😄
    A teško mi pada ne sudjelovati u nečemu 😭🤣 Ali mislim da zasad ipak preskačem, pa se nadam da će nas ostati i ovdje dovoljno aktivno.

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

Mareeeee3112
    04. Prosinac 2023. 19:47

MarTina=)

https://www.facebook.com/groups/1571966416946703/?ref=share

Evo cure, okinula sam je, pridružite se!

Poslala

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Lela91
    04. Prosinac 2023. 20:20

NPelica

Lela91

Cestitke cure na dobrim pregledima. Bravo bravo!
    M-PiMartinabas su vam lijepe busice. 🥰🥰
    .
    NPelica vidim da i ti imas endometriozu. Kakva je tvoja? I kuda je?

Zahvatila mi je dobar dio jajnika, odstranjen je hitnom operacijom.. narasla je u 4 mjeseca na veličinu narance i za sada je sve okej. Osim užasno bolnih stvari, kojih se nadam neću imat još duugo😅 a ti?

A samo na jajniku ti je bila? Jesu kopali jos malo da vide situaciju? 
    Meni je otkrivena slucajno pred 2 mjeseca na operaciji kile pa je ispalo da je endometrioza. Od onda sam napravila magnet i dva pregleda i dijagnoza je duboka endometrioza, najvise je zahvatila ligamente. Jako je plosnata i uz tkivo. Nemam klasicne endometriome kao ciste cokoladne nego je bas tako sljepljena jadna. 😅
    Zapravo cijeli zivot imam simptome, ali sad su je tek dijagnosticirali. 
    I sreca nije bila na jajnicima i jajovodima. Dobila sam savjet da pokusavamo jos 4 mjeseca pa ako ne uspije onda operacija, ali eto, uspjelo je, za sad. 😅

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

• Hulala18
    04. Prosinac 2023. 20:33

Poslala sam i ja zahtjev.
    A i mi smo 2018-te napravili tek tamo pred porode, kratko Facebook grupa, pa se prešlo na WP. A sjećam se kako mi je bilo drago da napokon povežem nadimke sa foruma sa stvarnim osobama - slikama. 
    A sad je rano, nemamo te osjećaje još, ali ništa ne fali, član sam raznih grupa. 
    Nisam nešto aktivna na Facebooku, više sam na Instagramu, ali tu sam :)) 

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična
    3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)

• mala6
    04. Prosinac 2023. 20:34

korni

A jel mogu drugi vidjeti grupu? Naravno da imam ljude za koje ne zelim da jos znaju i vide 😅

Grupa je vidljiva svima ,ali samo clanovi grupe mogu viti sadrzaje unutra i koji su ostali clanovi

• mala6
    04. Prosinac 2023. 20:37

I da,i ja san poslala zahtjev 😆
    Sad bi mi tribala pomoc,vise kakve trikove imate za mucnine i samo povracanje. Znaci grlo i zdrijelo me boli vise. Ako jedem povracam,ako ne jedem povracam,a cak mi je i bolje ako povratim,ali sad me kazen vam boli grlo. Uzasno se osjecan 

ITM
    04. Prosinac 2023. 20:41

MarTina=)

Evo poslala sam i ja zahtjev za grupu...

Čestitam svim curama na super pregledima! 🤗

38 👩🏼‍❤️‍👨🏻 44
    8./2023. biokemijska
    17. 2. 2024. M 🩷🪽
    10./2024. Missed ab
    Kariogram ➡️ PGT - A 🧬
    UZ Brussel⌛
    1712itm@gmail.com

bopsich
    04. Prosinac 2023. 20:53

MarTina=)

Evo i ja sam poslala zahtjev, Ali isto se nadam da ćemo i ovdje ostati aktivne 😊

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

neverland
    04. Prosinac 2023. 20:57

I ja nisam baš još za grupu, puno nas je, hrpa novih se pridružuje stalno, ne bih baš svoju privatnost potpuno dijelila (skupa sa slikama) baš sa svima koji mogu upasti na forum pa tako i u grupu ako me razumijete... ljetne bebe će tek dolaziti 🤷‍♀️ ili da grupa bude vidljiva, ne sviđa mi se to ☹️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.