Meni osobno, lakše i preglednije je u Facebook grupama. Ali isto tako, na njemu sam manje aktivna i češće mi dosadi pa se maknem na nekoliko dana s njega. Forum mi je pak nezgrapan i svaki put kad otvorim, čitam 5-6 stranica, i izvrte se 3 teme i onda se uključim u jednu ili nijednu. Jer sam zakasnila na sve 😂 A da želim pronaći neku od informacija od prije, apsolutno nema šanse jer je zatrpano tko zna gdje.
Osluškivat ćemo kako što stoji pa ćemo već odlučiti. 😊
Da,skroz se slazem s ovim sta si napisala. Ja sam se uclanila i u grupu na fejsu i tu pratim,pa se prilagodim kako vecini bude pasalo. Ali naravno isto mi je vazna anonimnost i ne bi htjela da netko osim nas moze vidjeti sadrzaj grupe 🙄
Sta se tice magnezija,ja sam ga bas jucer dobila za pit,meni je rekla jednu dnevno od 300 mg,a kao po potrebi mogu uzet i 2,ako bas budem imala jace grceve,takk da je rekla da je u biti 600 mg neka maksimalna doza na dan.

Jutro cure 🙂
Ja sam napokon spavala kao top cijelu noć 🥳 rekli su mi da se ustvari u 12tt hormoni izbalansiraju kad posteljica počne preuzimati funkciju (ako sam ja
Jee, da tako je bas i meni ginekologinja govorila jucer.
Zato su meni i povracanja se smirila, isto bolje spavam..jos kako je meni beba veca za koji dan ja sam ocito zakoracila u 12tjedan.
Ja sam tek svjesna da sam trudna, ono stv trudna tek jucer nakon pregleda. Bas sam u sedmom nebu :)
Super onda, bravo, znači sad dolazi blaženo stanje 🤭🤗 jedva čekam da mi prodje (dobro) pregled u ponedjeljak i da se mogu malo opustit i početi uživati 🥰 a možda i malo zanovijetati 😅

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Martina ja pijem dvije po 200 mg, znaci ukupno 400 mg. Vec godinu dana tako, nema nikakvih problema. Ne znam koje si uzela (ja pijem magnezij malat), ali ako su vece i tvrdje preporucam da ih razlomis ili cak malo sazvaces. Ili bilo tko drugi tko pije takav magnezij, jer sam primjetila da ako progutam cijelu cesto zna cijela i izaci, valjda tijelu bude previse da ju samo razgradi. Kad se razlomi, a ja malo jos i žvaknem, cijela se apsorbira

Lista pregleda:
maŠa - 5.12.
deedee1405 - 6.12.
Andrea995 - 7.12.
lussy2025_ - 7.12.
Lels91 - 7.12.
pistacija13 - 8.12.
mareo772 - 8.12.
M-P - 8.12.
korni - 11.12.
Bbebach - 11.12.
Reserved123 - 11.12.
malaBubamara123 - 12.12.
Freya1 - 13.12.
Hellobaby - 13.12.
Haru - 13.12.
Mushi - 14.12.
Ka_Kate - 15.12.
Melian - 15.12.
marta96 -18.12.
mala6 - 18.12.
Mareeeee - 19.12.
plave_okice - 19.12.
dijana22 - 19.12.
katy_kaya - 20.12.
bopsich - 20.12.
betames12345 - 20.12.
ITM - 21.12.
Hulala18 - 22.12.
NPelica - 29.12.
Dalmatinka_u_zg - 8.1.

👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Dobro jutro 😀
MaŠo sretno danas!
Sinoć ni je bilo loše, pa nisam uspijela ništa pisati..ja ću ostati ovdje, ipak nisam tip za drušvene mreže, a bome nemam ni vremena za to. Dovoljno mi je što mi kćer šalje neke skečeve sa tik toka 🙈 nadam se da ćemo se ostati tipkati i ovdje 😄
Sutra je sveti Nikola pa su djeca uzbuđena (čitajte: i muž)..jedva čekaju što će pronaći u čizmicama..uvijek to budu slatkiši, ali njima super 😄 a što se tiče baka nastavili smo tradiciju od mojih nona. U vrećicu su nam stavile naranču, jabuku i par bomboma 🥰

👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Jutro curke 😊
Sretno svima na pregledu ako netko ima ❤️
Korni bravo za spavanje 😊😊 mislim da svi čekamo da uđemo u 12 tt 😄
Previše se piše, ne mogu sve popratit, pa nezamjerite. Još mi je mozak 🐬 🤷♀️

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Ja sam jucer nakon pregleda u iscjetku primjetila bijele sitne grudice. I jutros ih i dalje ima malo..zna li netko sto bi to moglo biti? Ima li veze s pregledom ili mozda neke gljivice🤔 dobila sam vaginalete pa cu vidjet sto ce se od njih desit, ali prije pregleda ih nije bilo, a nakon pregleda odmah se stvorile🙈
Ja sam jucer nakon pregleda u iscjetku primjetila bijele sitne grudice. I jutros ih i dalje ima malo..zna li netko sto bi to moglo biti? Ima li veze s pregledom ili mozda neke gljivice🤔 dobila sam vaginalete pa cu vidjet sto ce se od njih desit, ali prije pregleda ih nije bilo, a nakon pregleda odmah se stvorile🙈
Od gela i inace iscjetka u trudnoci. Bude i meni nakon vaginalnog pregleda🙈
Jao Bog te blagoslovio haha odmah sam se sva isprepadala i sjedim pola sata na wcu ne bi li uspjela detektirat sto je to🙈
Sad sam isprobavala tu privatnost, ako stavim na Privatno, onda nitko niti s linkom ne može otvoriti, nego samo koga netko ubaci/preporuči. Izgleda da mora biti ovako - Vidljivo; Skriveno.
Ako netko bolje zna, uputite me. Uglavnom sad se s linkom može ući. Idem još istražiti.
Nisam stručna za to, ali nama je cura napravila fb grupu bila je privatna i ne može se naći u tražilici, ovdje je stavila link i mi kad smo se htjele preko njega učlaniti morale smo upisati svoj nadimak s foruma. Tamo je ipak sve privatnije pa nitko od nas neće da može bilo tko čitati ili sl😶
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Jutro svima,
Maso, srecno na pregledu.
I ja još ne mogu skroz upratiti sve nadimke i stanje, izuzev jedno 6-7 cura, ali vremenom to legne.
Meni je isto svejedno gdje ćemo, anonimna sam u svakom slučaju u smislu da me niko ne poznaje sigurno 🤣 i da vam dam svoje sve podatke 😂😂
A svakako se pišu teme neke sveopste, dosadne trudničke. E sad ako bi to poprimilo neki viši nivo tema, kao što to obično bude, za to nisam da baš pišem pod imenom i prezimenom 🤣🤣 (ogovaranje je anonimno 🤭🤫)
Možda tamo kako vrijeme bude prolazilo, da se napravi WP grupa, pa tu bude lakše curama kojima je bitna anonimnost, mislim ne vežu te ime i prezime, slike i ostalo (ako ne dijeliš tu).

1. Missed ab
2. Izvanmaterična
3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji