Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala6
    30. Studeni 2023. 17:36

Mareeeee

mala6

Čestitam svima na lipim vijestima i dobrim pregledima. Ja rijesila svoj. Po menstruaciji san 7+4, ali po njegovu posto je plod manji moguce je da sam 6+4,ali to mi je nebitno u ciloj prici. Srce se cujeeee 🥰🥰🥰 sve je tip top. Desni jajnik je odradia posao,zato me i ubija cilo vrime. Sljedeca kontrola za 3tj. I sad se malo neckam,mislila sam ici kod socijalne ginekologinje ali cini mi se da cu ostati kod privatnika.. ne znam,nisan pametna

Cestitam❣❣❣meni je u prvoj trudnoci desni jajnik a sad lijevi😊😊😊

Hvalaaa. Mene je u vrime "ovulacije" satra desni,ali inace su mi ovulacije znale biti bolnije od menzisa,toliko da san znala na hitnoj zavrsiti. I sad me vise desni ne boli sad me grci livi 😂

• Tejkili
    30. Studeni 2023. 17:50

mala6

Ja san danas,ili sam 6+4 ili po mengi 7+4. Vidi se i cuje se. Stavila bi ti sliku ali da mi je znati kako je staviti 😂

Jel to bio prvi uzv? Ja danas zvala gin i rekao nek mu javim par dana prije nego sto zelim doc pa me kopka dal da odem na 6+2 ili kasnije. Jer ima svakakvih iskustva pa da se ne razocaram ako je rano, a opet me kopka da bi svaki dan odlazila i gledala jel se sto desava🙈

Mareeeee3112
    30. Studeni 2023. 18:01

mala6

Mareeeee

mala6

Čestitam svima na lipim vijestima i dobrim pregledima. Ja rijesila svoj. Po menstruaciji san 7+4, ali po njegovu posto je plod manji moguce je da sam 6+4,ali to mi je nebitno u ciloj prici. Srce se cujeeee 🥰🥰🥰 sve je tip top. Desni jajnik je odradia posao,zato me i ubija cilo vrime. Sljedeca kontrola za 3tj. I sad se malo neckam,mislila sam ici kod socijalne ginekologinje ali cini mi se da cu ostati kod privatnika.. ne znam,nisan pametna

Hvalaaa. Mene je u vrime "ovulacije" satra desni,ali inace su mi ovulacije znale biti bolnije od menzisa,toliko da san znala na hitnoj zavrsiti. I sad me vise desni ne boli sad me grci livi 😂

Da inace i mene jer mi je on vodeci i rijetko ovuliram na lijevi a evo ostala trudna na lijevi cudo😊😆

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• dijana22
    30. Studeni 2023. 18:06

Evo mene malo 😊
    Stalno sam gladna a sve mi se počelo gadit,kad sam vidjela samo konzervu od pastete skoro sam povracala a da ne pričam za spek i svinjetinu uzaas 
    Jedino mi krumpir paše stalno 🤣

10/23 biokemijska
    12/23 missed ab
    8/24 ➕️
    10/24 missed ab

• dijana22
    30. Studeni 2023. 18:08

Tejkili

S koliko ste isle na pregled, a da vam se vidio plod i culo srce? Ja sam bila s 4+6 i tek se gest. vrecica vidjela pa me zanima kad bih se opet cca trebala naruciti?

Meni se sa 6 tj vidjelo i srce je kucalo

10/23 biokemijska
    12/23 missed ab
    8/24 ➕️
    10/24 missed ab

• manu11
    30. Studeni 2023. 18:47

dijana22

Evo mene malo 😊
    Stalno sam gladna a sve mi se počelo gadit,kad sam vidjela samo konzervu od pastete skoro sam povracala a da ne pričam za spek i svinjetinu uzaas

Ja kad vidim to sto si napisala od hrane slinim 😂😂😂😂

09.09.2023 ➕❤️
    03.05.2024 👶🏻🥳💞

Mareeeee3112
    30. Studeni 2023. 19:03

Mislim da ipak od mojih nalaza danas nista..

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• dijana22
    30. Studeni 2023. 19:07

manu11

dijana22

Evo mene malo 😊

Ja kad vidim to sto si napisala od hrane slinim 😂😂😂😂

Ajme blago tebii 😁

10/23 biokemijska
    12/23 missed ab
    8/24 ➕️
    10/24 missed ab

• mala6
    30. Studeni 2023. 19:26

Tejkili

mala6

Ja san danas,ili sam 6+4 ili po mengi 7+4. Vidi se i cuje se. Stavila bi ti sliku ali da mi je znati kako je staviti 😂

Jel to bio prvi uzv? Ja danas zvala gin i rekao nek mu javim par dana prije nego sto zelim doc pa me kopka dal da odem na 6+2 ili kasnije. Jer ima svakakvih iskustva pa da se ne razocaram ako je rano, a opet me kopka da bi svaki dan odlazila i gledala jel se sto desava🙈

Je,danas prvi,a prilikom narucivanja mi je receno da prije nema potrebe. Sad ce ovo biti glupo ka sto svako kaze,ali sto manje razmisljaj,tako ces manji presing sebi napraviti. Eno ja san te vadila betu te radila testove (ponovoooo) te izmisljala toplu vodu i samo sebi nervozu nabijala. ALI razumin te, i ja bi svaki dan odlazila gledati 🤣

• mala6
    30. Studeni 2023. 19:27

Mareeeee

mala6

Mareeeee

mala6

Da inace i mene jer mi je on vodeci i rijetko ovuliram na lijevi a evo ostala trudna na lijevi cudo😊😆

Jja mislim da i meni desni uvik dobija utakmicu koliko me pamcenje sluzi 😆

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.