Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bopsich
    30. Studeni 2023. 12:06

A ne znam zašto rade ovako, ali grozno je. Zaostatke nisam ni pročitala, pohvatala sam da ima nekih dobrih vijesti ovdje, ali detaljnije ću kad dođem kući i kad dođem sebi. Hvala cure na podršci, nadam se da ste sve dobro ❤️

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

• Tejkili
    30. Studeni 2023. 12:23

Freya1

Tejkili tako je i meni bilo s tim bolovima i još uvijek nekad zna 😊 ja pijem magnezij citirat

I ja sam uzela magnezij citrat, a jel pijes 2 tablete dnevno ili jednu? I jel ista pomoglo?

ElisaDay
    30. Studeni 2023. 12:25

Evo cure javljam da je sve u redu, srce kuca, bebica raste, u 10.tjednu smo🖤🖤🖤
    Za 10ak dana moram ići opet da izmjeri nuhalni jer je sada prerano ali kaže dr.da odmah vidi da neće biti problema s time jer bi se već sada vidjelo. 
    Poslije toga redovna kontrola za mj dana. Za glukozu mi ništa nije govorila jer je na granici ali je rekla da je sigurno radi te pizze što sam pojela navečer 
    E i moram urinokulturu napraviti radi nekih bakterija u mokraći. Eto to je to od mene 😀

28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸

• Freya1
    30. Studeni 2023. 12:30

Tejkili

Freya1

Tejkili tako je i meni bilo s tim bolovima i još uvijek nekad zna 😊 ja pijem magnezij citirat

I ja sam uzela magnezij citrat, a jel pijes 2 tablete dnevno ili jednu? I jel ista pomoglo?

Nisam u tabletama nego onaj direkt od 375 mg pa pijem jednu tu vrećicu 😂
    Da, bila sam manje umorna, imala sam vise energije 😊

• Freya1
    30. Studeni 2023. 12:30

ElisaDay

Za 10ak dana moram ići opet da izmjeri nuhalni jer je sada prerano ali kaže dr.da odmah vidi da neće biti problema s time jer bi se već sada vidjelo.
    Poslije toga redovna kontrola za mj dana. Za glukozu mi ništa nije govorila jer je na granici ali je rekla da je sigurno radi te pizze što sam pojela navečer
    E i moram urinokulturu napraviti radi nekih bakterija u mokraći. Eto to je to od mene 😀

Čestitam 🥰

Martina1931
    30. Studeni 2023. 12:34

ElisaDay

Cestitaaaaaam🤗❤️
    Btw koliki ti je secer?😅

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

ElisaDay
    30. Studeni 2023. 12:36

Martina1931

Cestitaaaaaam🤗❤️
    Btw koliki ti je secer?😅

Bio je 5.2

28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸

Mareeeee3112
    30. Studeni 2023. 12:42

ElisaDay

Martina1931

Cestitaaaaaam🤗❤️
    Btw koliki ti je secer?😅

Bio je 5.2

Cetitam😊😊😊❣superiska.... a ja pojela mađaricu ujutro skroz zaboravila i secer bio 5.0🤣🤣🤣 a danas sam bome pojela sendvic ....🤣

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• plave_okice
    30. Studeni 2023. 12:45

Mareeeee

plave_okice

Mareeeee

Bopsich uh bome te zezaju nadam se da ce ti to sve brzo proc …i da ces jest😁😁😁
    Obavila sam pregled u Vinogradskoj bio je super doktor sve mi je pokazao na uzv je sve u redu …. i da danas sam 12+2… a po zadnjoj mengi 13+2 tocno mi je tjedan manja beba kao i sa prvom bebom kaze on ak je isti pjevac normalno da je sve isto 🤣mislil je na muza… nogice rukice…glavica …sve je super mjehur… nosic ma sve … eto neznam koliko se ceka jos nalaz krvi i jela sam ujutro jer ono bi umrla od gladi najbitniji mi je dorucak….eto sretna sam odmah mi je lijepsi dan iako sam se zbog trudnickih hormona rasplakala jer sam sat vremena trazila parking🤣🤣🤣

Supeeeeeer! ❤️ bitno da ste ti i beba dobro 🥰 i ja sam doručkovala prije jer bih umrla od gladi da nisam. 😂

Hej kad si dobila nalaz?

Isti dan poslije 13:00 na mail. 

• Dalmatinka_u_zg
    30. Studeni 2023. 12:47

Cure cestitam na dobrim pregledima 🥰🥰🥰 ja sam nalaze iz vinogradske isto dobila isti dan!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.