Bopsich, bas zvuci grozno..zao mi je i nadam.se da si brzo gotova s tim😔 malo mi cudno sto te ostavljaju tako dugo bez obroka, sta nije poanta da se jede cesce po manje da ne dolazi do naglih padova i skokova secera?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Tejkili, da, ja pijem magnezij malat (uz magnezij glicinat je jedan od bioloških najiskoristivijih vrsta magnezija i oba su formulirana za maximalnu apsorpciju). Ali zato malo jače košta (mislim oko 25 eura za 90 tableta). 400 mg je doza na dan, 2 tablete. Tako sam pila i prije trudnoće zbog treninga i nikad nisam imala većih problema.
.
Bopsich, jao užas, točno znam taj osjećaj mučnine zbog gladi ili obilnijeg obroka (čak ne mora ni biti obilan, dovoljno je da pojedeš bilo što nakon što pregladniš). Drži se!
Bopsich zar zbog šećera treba ostat cijeli dan u bolnici? Kaj nije ono samo da se malo češće sam pikaš i vodiš evidenciju? lzdržat ćeš ti to. Više obroka po malo se i meni pokazalo najbolje rješenje. Sad sam zadnjih dana počela po 7 obroka (ali uglavnom je to jedna jabuka, za sat i pol dva suha keksa, za sat jedna banana i sl.).
Meni valjda jedinoj grudi nisu narasle, a košrica je C 😂 samo osjećam da su teže i bole me dok spavam. I hodam bez grudnjaka non stop jer me sve smeta. 😂
Bopsich uh bome te zezaju nadam se da ce ti to sve brzo proc …i da ces jest😁😁😁
Obavila sam pregled u Vinogradskoj bio je super doktor sve mi je pokazao na uzv je sve u redu .... i da danas sam 12+2... a po zadnjoj mengi 13+2 tocno mi je tjedan manja beba kao i sa prvom bebom kaze on ak je isti pjevac normalno da je sve isto 🤣mislil je na muza... nogice rukice...glavica ...sve je super mjehur... nosic ma sve ... eto neznam koliko se ceka jos nalaz krvi i jela sam ujutro jer ono bi umrla od gladi najbitniji mi je dorucak....eto sretna sam odmah mi je lijepsi dan iako sam se zbog trudnickih hormona rasplakala jer sam sat vremena trazila parking🤣🤣🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Obavila sam pregled u Vinogradskoj bio je super doktor sve mi je pokazao na uzv je sve u redu …. i da danas sam 12+2… a po zadnjoj mengi 13+2 tocno mi je tjedan manja beba kao i sa prvom bebom kaze on ak je isti pjevac normalno da je sve isto 🤣mislil je na muza… nogice rukice…glavica …sve je super mjehur… nosic ma sve … eto neznam koliko se ceka jos nalaz krvi i jela sam ujutro jer ono bi umrla od gladi najbitniji mi je dorucak….eto sretna sam odmah mi je lijepsi dan iako sam se zbog trudnickih hormona rasplakala jer sam sat vremena trazila parking🤣🤣🤣
Supeeeeeer! ❤️ bitno da ste ti i beba dobro 🥰 i ja sam doručkovala prije jer bih umrla od gladi da nisam. 😂
Dobro jutro cure ☺️
Bopsich, stvarno mi nije jasno zašto te muče sa tri sigurno neuravnotežena obroka, a da moraš na dijetu 1600kcal, ona bi uključivala 5 obroka! Nadam se da si što prije u svojoj toploj kući i u miru 🤗 A ne možeš dobiti za doma mjerenje šećera i bilježenje rezultata uz dijetu?
Ostale cure, kako ste? Što kuhate danas?
Meni mučnine i dalje ne prestaju uz neki užasan okus u ustima kojeg nikako da se riješim. Kuham si juhu sa puno povrća i teletinom i jako se tome veselim, baš mi paše u zadnje vrijeme 🥰
Bravo za super preglede, Mare i meni bebica konstantno kasni tjedan dana, i dečki su bili manje bebice.
Uživajte kući u ovaj kišni dan 😘😘
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Sad sam skužila da sam ovdje komentirala jer vas pratim, ali se nisam službeno prijavila jer sam na proljetnim bebama 😅 Tamo sam među zadnjima, ovdje možda među prvima, ali to je valjda tako kad očekuješ bebicu sredinom 5. mjeseca 🤪
Tamo su sa nekim temama otišle već daleko pa volim čuti i nešto svježije vijesti, tako da se nadam da se tipkamo ☺️
U potpisu su sve info, puse svima 😘
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Jutro cure
Elisaday, mala6, Mareeee sretno danas na pregledima 🥰
Tejkili tako je i meni bilo s tim bolovima i još uvijek nekad zna 😊 ja pijem magnezij citirat
Marta vrijeme će i dalje biti malo depresivno, možda padne neki lijepi snijeg pa malo razveseli a ovo sve će proći 🥰 ali da, nekad kad se sve skupi bas baci u bed
Pistacija ja sam C ali mislim da bih ubrzo mogla preci u veće 😂
Bopsich a bas mi je zao, pa kak te nebi ulovila mucnina, trebali bi staviti još 2 međuobroka da se lakše izdrži 😌 želim ti da sto prije dođeš kuci 🥰
Mareeee čestitaaaaam 🥳🥳 ja isto ne mogu vise nikud bez doručka 😂
Booook Baby.nb.3 , bas si me nasmijala 😂😂 kako se ti osjecas sada u 16.tjednu?
.
Ja sam i dalje bezvoljna i prehladena, i dalje imam nesanice, opet sam se probudila u pola 3, pogledala 2 filma, pričala s partnerom koji je spavao, išla sto puta piti vode jer dišem na usta samo, bila nervozna i tako… noći su mi duge 😃
Danas trebam za ZG a neda mi se niti najmanje, vrijeme je neko čudno i izgleda kao da će kiša svaki trenutak
Ja sam u prošloj trudnoći odmah završila na komplikacijama zbog hematoma iako nisam na poslu gdje mi je fizički teško, ali doktor nije htio ni čuti.
Nadam se da ovaj puta mogu nastaviti raditi neko vrijeme.
Slažem se da bi to trebalo biti pravo svake žene da odluči kada želi na komplikacije.
.
Mene zanima jeste li govorile već kome da ste trudne i kada ćete ako niste još. Kod nas znaju samo moji jer je mama morala doći i sa sinom ući na rendgen pluća pretprošle subote (znala sam samo 2 dana da sam trudna).
Ostalim najbližim članovima obitelji bi rekli za Božić ako bude sve ok na pregledu. Ja ne znam kako ću to dočekati 🫣
Mi smo odlucili isto sacekati aliii sve kontra. Nasima smo rekli jer ono ja pusac i kavopija,necu kavu,necu zapaliti. Kolegama nisan nista govorila,nit sefovima,samo jednoj sefici da zna zbog rasporeda. Aliiii svi su prokuzili jer san se ja prominila za 180,nema nervoze,usporena,laganini. Sefu san u nocnoj otvoreno rekla jer me posla na cestu zaustavljati pa nije mi bas bilo milo po buri a dan prije dobro nisam po njemu povratila. Tako da od tog nece niko znati na kraju svi znaju 😂
Obavila sam pregled u Vinogradskoj bio je super doktor sve mi je pokazao na uzv je sve u redu …. i da danas sam 12+2… a po zadnjoj mengi 13+2 tocno mi je tjedan manja beba kao i sa prvom bebom kaze on ak je isti pjevac normalno da je sve isto 🤣mislil je na muza… nogice rukice…glavica …sve je super mjehur… nosic ma sve … eto neznam koliko se ceka jos nalaz krvi i jela sam ujutro jer ono bi umrla od gladi najbitniji mi je dorucak….eto sretna sam odmah mi je lijepsi dan iako sam se zbog trudnickih hormona rasplakala jer sam sat vremena trazila parking🤣🤣🤣
Supeeeeeer! ❤️ bitno da ste ti i beba dobro 🥰 i ja sam doručkovala prije jer bih umrla od gladi da nisam. 😂
Hej kad si dobila nalaz?
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji