Evo mene malo 😊
Stalno sam gladna a sve mi se počelo gadit,kad sam vidjela samo konzervu od pastete skoro sam povracala a da ne pričam za spek i svinjetinu uzaas
Jedino mi krumpir paše stalno 🤣
Ja san i prije trudnoce bila stalno gladna ( gadan problem) tako da san i sad. Razlika je sto evo od jucer mi je po cili dan mucno,probam se umirit da prode da ne povratim. Knedla u grlu,sve mi se gadi aliiiii sve uredno zderem
Evo mene malo 😊
Stalno sam gladna a sve mi se počelo gadit,kad sam vidjela samo konzervu od pastete skoro sam povracala a da ne pričam za spek i svinjetinu uzaas
Ja san i prije trudnoce bila stalno gladna ( gadan problem) tako da san i sad. Razlika je sto evo od jucer mi je po cili dan mucno,probam se umirit da prode da ne povratim. Knedla u grlu,sve mi se gadi aliiiii sve uredno zderem
I feel ya girls, kod mene je isto. I samo neka malo osjetim glad ogromna mucnina krece. A dobijem nagon za povracanjem cim otvorim frizider. Wtf 🤷♀️
Je,danas prvi,a prilikom narucivanja mi je receno da prije nema potrebe. Sad ce ovo biti glupo ka sto svako kaze,ali sto manje razmisljaj,tako ces manji presing sebi napraviti. Eno ja san te vadila betu te radila testove (ponovoooo) te izmisljala toplu vodu i samo sebi nervozu nabijala. ALI razumin te, i ja bi svaki dan odlazila gledati 🤣
Istinaa, dobro kazes! Ali posto je prva trudnoca stalno se osluskujem i preispitujem sve moguce simptome, bolove i ziganja jesu li normalni pa jos vise iscekujem sve te preglede da me bar malo smire. Ali i sama sam svjesna da si ovakvim razmisljanjem samo stetim tako da se definitivno moram primirit🙈
Cure super za dobre preglede, biti će tu dosta trudnica 🥰
Lakše mi je kad vidim da nisam samo ja stalno gladna 🙈 Iako ja stvarno ne jedem puno, nego sve nešto po malo, ali često.. Zato mi je i palo tako teško samo ona 3 obroka u bolnici 🙄
Pustili su me tek iza 3 sata, doktor je baš bio neugodan. Rekao mi je da ja sigurno imam dijabetes od prije trudnoće i jesam li sigurna da mi nitko u obitelji nema šećer. Pokušala sam mu reci da mi je moj ginekolog dao da napravim pretragu koja je pokazatelj secera od ranije i koja je bila negativna, ali uopce mi nije dao da zavrsim recenicu. Uglavnom, nije me htio pustiti jer da sutra moram ponovno doći u dnevnu bolnicu endokrinologije. Sva sreća pa je glavna sestra bila tamo i rekla da slobodno idem, samo da se ne objavljujem iz bolnice. Ali da se odem kući naspavati i odmoriti.
Ima li netko iskustva s dnevnim bolnicama? To znači da će me pustiti nakon par sati ili kako to funkcionira? Ne mogu zamisliti da opet moram noćiti u bolnici 🤦♀️
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Lakše mi je kad vidim da nisam samo ja stalno gladna 🙈 Iako ja stvarno ne jedem puno, nego sve nešto po malo, ali često.. Zato mi je i palo tako teško samo ona 3 obroka u bolnici 🙄
Pustili su me tek iza 3 sata, doktor je baš bio neugodan. Rekao mi je da ja sigurno imam dijabetes od prije trudnoće i jesam li sigurna da mi nitko u obitelji nema šećer. Pokušala sam mu reci da mi je moj ginekolog dao da napravim pretragu koja je pokazatelj secera od ranije i koja je bila negativna, ali uopce mi nije dao da zavrsim recenicu. Uglavnom, nije me htio pustiti jer da sutra moram ponovno doći u dnevnu bolnicu endokrinologije. Sva sreća pa je glavna sestra bila tamo i rekla da slobodno idem, samo da se ne objavljujem iz bolnice. Ali da se odem kući naspavati i odmoriti.
Ima li netko iskustva s dnevnim bolnicama? To znači da će me pustiti nakon par sati ili kako to funkcionira? Ne mogu zamisliti da opet moram noćiti u bolnici 🤦♀️
Ma da...dodes tamo i isto cekas pretragu ..odlezis itd.par sati i onda te puste doma...
Bas te neide....ako nista drugo moj savjet ti je da se upravo sad iskljucis i naspavas .. treba ti sna... odmori se
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ja sam išla s malom, to je nama značilo samo da nas vode kao da smo primljeni u bolnicu, ali nam vađenje krv i rade testove kao da ležimo u bolnici - dobiješ odmah nalaze i pregled ponovni i kad to sve obavimo, idemo kući, cca par sati. Jer kad te zaprime u dnevnu bolnicu, to je kao da si primljen pa sve ide lakše i brže. Sad pretpostavljam da je tako s ostalima
A si*e, ne znam smijem li napisati, inače je baš prosta riječ 🤣 ogromne su!! I toliko me bole bradavice da mi je neki dan sama od sebe lijeva počela zigati kao da ju je netko ubo nožem i vrtio, jedno pola sata, sve sam zvijezde vidjela. I stalno su ogromne brambe 😮💨
.
Danas mi je bilo mučno jer nisam bila kod kuće i jelda sam drlog od hrane, došla kući skuhala gulaš i evo sad idem jesti treći tanjur, liječi dušu. Prijavljujem da je to prvi NORMALAN ručak koji sam skuhala i pojela u cijela 2 mjeseca.
.
Mala mi je neki dan sjela, skočila na trbuh i već sam mislila to je to, malo sam guglala pa se smirila. Užas koliko ne paze, kao da ciljaju trbuh
Bopsich, ja sam u dnevnoj bolnici jednom mjesecno zbog trombofilije. Prijavim se na salter, odrade sta trebaju izvade krv itd pretrage koje trebaju i idem doma za 2h.
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ej cure vi se bas raspišete, ja stignem pročitati tek navečer. Martina ja sam pisala za baby watcher imam ga od prosle trudnoće i ide od 14tt,ali ja sad svaku dan upalim i ulovim otkucaje na sekundu dvije doslovno samo mi pokaže 136 ili 120 otprilike i nestane, ali vidim da je to to. Tak da, kasnije je ljepše i čuju otkucaji i umiri te, ja sam znala svaku večer prije spavanja dok nisam počela osjećati udarce onda ga više nisam koristila 🥰
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Evo mene malo 😊
I feel ya girls, kod mene je isto. I samo neka malo osjetim glad ogromna mucnina krece. A dobijem nagon za povracanjem cim otvorim frizider. Wtf 🤷♀️
Ja san evo upravo sad nakon cilog dana mucnine,opametila se,posla na wc,bljuc sve,i sad opet iden vecerati,jer boze moj,prazan mi je zeludac. I normalan apetit ko da nista nije bilo 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji