Hvala vam😊😊😊
Vidljiva mi je nosna kost ...nabor je 1.04... koliko je vama?
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Čestitke na super pregledima, cure 🥳❤️
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)
Čestitam na odličnom pregledima!
bopsich, izdrži! Možeš ti to, mislimo na tebe. 💪🏻
.
Ja sam danas skužila nekakav svijetlo smeđi iscjedak. Ima ga jako malo, ali sam zvala svog doktora i sestra kaže ako se bojim da dođem ujutro iako to nije zabrinjavajuće nešto.
'21. 💙
'24. 💛
Freya, imam konstantne mučnine, srećom ne povraćam, ali nikako da prođu, iako sam se nadala da će magično prestati ulaskom u 13tt 😅
Trbuščić se već vidi, zna me zarezati, ali ništa strašno, normalno obavljam sve po kući. Jedva čekam da dođe 20tt i polovica trudnoće, a nakon toga tjedni samo lete 😬
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Hvala svima 🥰
Idemo hrabro do 12.tjedna i onda će biti lakše 🖤
28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸
Mare odlicno za pregled .. :))) ♥️
Sto se magnezija tice ja pijem 375 sumeci. Imala
Sam jace grceve i moram dva dnevno. Sad mi je odlicno sto se tice grceva ali idem cesce na wc 🤭
I vec mi se polako gadi taj mg😂
Martina ja bi si to isto kupila i kontam da ocu al kazu najbolje od 14. Tj .. da tad lovi .. prvi puta sam tu cula za to pa ne znam nikog sanje koristio
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Hvala svima 🥰
Idemo hrabro do 12.tjedna i onda će biti lakše 🖤
😍😍😍 supeeer odlicno da je sve dobro ♥️♥️
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Mare odlicno za pregled .. :))) ♥️
Sto se magnezija tice ja pijem 375 sumeci. Imala
Sam jace grceve i moram dva dnevno. Sad mi je odlicno sto se tice grceva ali idem cesce na wc 🤭
I vec mi se polako gadi taj mg😂
Martinaja bi si to isto kupila i kontam da ocu al kazu najbolje od 14. Tj .. da tad lovi .. prvi puta sam tu cula za to pa ne znam nikog sanje koristio
Hjoji me i se gadi ali mi je taj najbolji i fakat mi pomogne duze ne trenutno pa zato taj i pije...
Sta se tice mucnina...jos mi je mucno tu i tamo i isto cekam da to vise stane
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ja se trudim taj magnezij popit, dali su mi u obliku tableta jer taj direkt i sumece ne mogu. Danas sam i tabletu povratila tako da...mg ce cekati neke bolje dane, za sad uspijevam samo prije spavanja folat popit i zaspat odmah da ne povratim.
M-P, budem si ga ja uzela tamo sa 12tjedana sigurno..da mogu zivjet normalnije😅
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
cure čestitam na dobrim pregledima
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji