Babyno3 dobrodošla u ljetne bebice 🩵
Ja sam te citala na proljetnim
Jesi li saznala spol, i ako ne sta bi ti vise voljela da sad bude?😍
Bopsich bas mi je zao sto te tako pate 😩 drzi se, gotovo je to vec i mirna si, sljedece ti je da cekas rezultate prenatal testa i saznas ima li ijedan deckic ili su obje curke😍
Pistacija tako su i meni poludjele u 6.tjednu i brzo se zaustavile kroz tjedan dva, kao i ti bila sam B sad C 😌 ne bunim se
Mare cestitam na dobrom pregledu 🥰 mozda je i opet decko 😜
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Sto se tice babywatchera prvo sam ga htjela, onda kad sam dosla u tjedne kad se moze koristiti skuzila sam da sam ionako opsjednuta trudnocom jos mi samo fali ta spravica da stalno prikljucujem i osluskujem, ne da mi se i odustala sam...neka prvi "kontakt" osim UZ u ordinaciji bude kad dobijem mali kick boxic 🙈🙈🙈
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Babyno3 dobrodošla u ljetne bebice 🩵
Ja sam te citala na proljetnim
Jesi li saznala spol, i ako ne sta bi ti vise voljela da sad bude?😍
Bopsichbas mi je zao sto te tako pate 😩 drzi se, gotovo je to vec i mirna si, sljedece ti je da cekas rezultate prenatal testa i saznas ima li ijedan deckic ili su obje curke😍
Pistacijatako su i meni poludjele u 6.tjednu i brzo se zaustavile kroz tjedan dva, kao i ti bila sam B sad C 😌 ne bunim se
Marecestitam na dobrom pregledu 🥰 mozda je i opet decko 😜
Moguce bitno da je sve ok....
Ugl cekam nalaz nikako da stigne🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Moguce bitno da je sve ok….
Ugl cekam nalaz nikako da stigne🤣
Naravno ❤️ ja ti prognoziram bracu 😜
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Hvala vam😊😊😊
Vidljiva mi je nosna kost …nabor je 1.04… koliko je vama?
Meni je nuhalni nabor 0.8
Hvala vam😊😊😊
A de je taj nalaz🤣🤣🤣🤣znaci uzasss
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Hvala vam😊😊😊
Jooj znam,treba to docekat,ja sam tek predvecer dobila mail,oko 6 sati. Javi kad dođe🙏
Hvala vam😊😊😊
Jooj znam,treba to docekat,ja sam tek predvecer dobila mail,oko 6 sati. Javi kad dođe🙏
Jel znas kaj nosis ili mozda predpostavljas?😊😊😊
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Čestitam svima na lipim vijestima i dobrim pregledima. Ja rijesila svoj. Po menstruaciji san 7+4, ali po njegovu posto je plod manji moguce je da sam 6+4,ali to mi je nebitno u ciloj prici. Srce se cujeeee 🥰🥰🥰 sve je tip top. Desni jajnik je odradia posao,zato me i ubija cilo vrime. Sljedeca kontrola za 3tj. I sad se malo neckam,mislila sam ici kod socijalne ginekologinje ali cini mi se da cu ostati kod privatnika.. ne znam,nisan pametna
Čestitam svima na lipim vijestima i dobrim pregledima. Ja rijesila svoj. Po menstruaciji san 7+4, ali po njegovu posto je plod manji moguce je da sam 6+4,ali to mi je nebitno u ciloj prici. Srce se cujeeee 🥰🥰🥰 sve je tip top. Desni jajnik je odradia posao,zato me i ubija cilo vrime. Sljedeca kontrola za 3tj. I sad se malo neckam,mislila sam ici kod socijalne ginekologinje ali cini mi se da cu ostati kod privatnika.. ne znam,nisan pametna
Cestitam❣❣❣meni je u prvoj trudnoci desni jajnik a sad lijevi😊😊😊
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji