Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    neverland
    04. Prosinac 2023. 21:32

Lela91

neverland

Lela91

neverland

Freya1

Ljekarnikom*

Imam sve, aqua maris i aqua maris strong, od jučer se patim pa sam na rubu da malo spricnem 🙈 inhaliram se, grijem sinuse, ali sad već osjetim da ide gore na njih nažalost

Ne mogu sve popratit pa ne znam kako stojis s mucninama, ali i meni i maloj pol glavice kapule pored kreveta ocisti sinuse za cas. Nije bas najljepsi miris ikad ujutro kad se dignes, ali barem odspavamo noc. 😅

Znam za trik, hvala!! što si me podsjetila zbog nje, ali ja luk ne mogu smisliti iako su mucnine gotove 😭

E klinac onda… ja ga mogu kao jabuku jest. 😅
    Druge trikove ne znam nazalost, osim klasicnog usisavanja nosa. 🥴

Vratila si mi mucnine u roku keks 😅😅😅😅

Lela91
    04. Prosinac 2023. 21:43

neverland

Lela91

neverland

Lela91

neverland

Freya1

Ljekarnikom*

Imam sve, aqua maris i aqua maris strong, od jučer se patim pa sam na rubu da malo spricnem 🙈 inhaliram se, grijem sinuse, ali sad već osjetim da ide gore na njih nažalost

Ne mogu sve popratit pa ne znam kako stojis s mucninama, ali i meni i maloj pol glavice kapule pored kreveta ocisti sinuse za cas. Nije bas najljepsi miris ikad ujutro kad se dignes, ali barem odspavamo noc. 😅

Znam za trik, hvala!! što si me podsjetila zbog nje, ali ja luk ne mogu smisliti iako su mucnine gotove 😭

Zamisli kako je tek mom muzu. 😂😂😂

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

M-P
    04. Prosinac 2023. 21:50

Lela91

neverland

Lela91

neverland

Lela91

neverland

Freya1

Ljekarnikom*

Zamisli kako je tek mom muzu. 😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

M-P
    04. Prosinac 2023. 21:51

Ako meni u petak ne ukinu mg s dva na jedan, ja cu se pretvorit u magnezij .. meni je toliko muka dam kad ga pogledam 😵‍💫😵‍💫

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

neverland
    04. Prosinac 2023. 21:55

Martina1931

Kolika je max dnevna doza za mg?

Dok ne počneš kakati kao grlica 🤣🤣🤣

M-P
    04. Prosinac 2023. 21:57

Mislim 300-400
    Ja sam prvo pila 1 al su grcevi bili cesti i to me bas plasilo. Rekla mi je da mogu dva, visak se zapravo izbaci. Jedino sto se kao moze prikazati kao proljev ako ga je previse .. eto kod mene to nije slucaj.. al grcevi su se jako smanjili. Zna me i sad uhvatit al ono prije mi je bilo dosta bolno.. hvatao me strah od njih 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

M-P
    04. Prosinac 2023. 21:58

neverland

Martina1931

Kolika je max dnevna doza za mg?

Dok ne počneš kakati kao grlica 🤣🤣🤣

Tocno tako. Nema nekih opasnih kao nuspojava. Iako ni ovo ne bi voljela .. 😂😂😂

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

MarTina=)
    05. Prosinac 2023. 04:49

Meni osobno, lakše i preglednije je u Facebook grupama. Ali isto tako, na njemu sam manje aktivna i češće mi dosadi pa se maknem na nekoliko dana s njega. Forum mi je pak nezgrapan i svaki put kad otvorim, čitam 5-6 stranica, i izvrte se 3 teme i onda se uključim u jednu ili nijednu. Jer sam zakasnila na sve 😂 A da želim pronaći neku od informacija od prije, apsolutno nema šanse jer je zatrpano tko zna gdje. 
    Osluškivat ćemo kako što stoji pa ćemo već odlučiti. 😊

👰 1991.
    PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
    15.11.23.➕
    1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️

korni
    05. Prosinac 2023. 06:23

Jutro cure 🙂 
    Ja sam napokon spavala kao top cijelu noć 🥳 rekli su mi da se ustvari u 12tt hormoni izbalansiraju kad posteljica počne preuzimati funkciju (ako sam ja dobro shvatila), pa je mozda to to 😁🤞
    Meni paše bilo koji način komunikacije zbog razmjene iskustva i sl., tako da ću se prilagoditi kako većina odluči, ali voljela bih da ostanemo sve na okupu 🤗
    Sretno ako koja danas ima pregled ❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

pistacija13
    05. Prosinac 2023. 06:46

Dobro jutro!
    Jucer nisam bila aktivna, ali sve sam vas popratila. Sto se tice neke druge grupe, meni je za sada (pogotovo u ovoj fazi trudnoce) anonimnost jako vazna pa mi je forum super format za to. Ali slazem se da je nezgrapan i nezgodan za popratiti sve. Mozda kada trudnoca malo odmakne 😊
    Sretno na pregledu ako netko ima danas 🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI