Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hellobaby
    29. Studeni 2023. 07:25

Jutro cure moje!
    Sad sam uspijela sve pročitati, ali bome sam imala i o čemu😅
    bopsich plave_okice čestitam na pregledima btw, plave_okice ja nemam termin tvog poroda, a bopsich slikice su baš super
    Vidim da ste pisale za opremu za bebe. Sve imamo tako da neću ništa kupovati. Ručnik ima svako dijete svoj i robicu u kojoj su izašli iz rodilišta (to sam im spremila, i dat ću im kada bude vrijeme za to)
    Andrea995 sve će se vidjeti na slijedećem pregledu 🙂
    Što se tiče hrane izbjegavam tunu, ostalo ne jer imamo sve domaće
    Nokti - kozmetičarka mi je rekla da ne preporuča ni trajni lak ni gel u trudnoći, pa eto ko će ga znati 🤷‍♀️
    Porod - hhhh, neznam što reći. Prvi trajao 25h i to me nije pokolebalo da imam još djece, 2. je bio carski i slijedeća 2 prirodna. I ovaj put se nadam prirodnom porodu, nadam se bez reckanja jer se sjećam da mi je doktorica na 3. porodu rekla da je lakše ako žena popuca nego da naprave epiziotomiju i bila je u pravu. Nakon prvog poroda nisam mogla sjediti mjesec dana zbog toga, a na 3. i 4. porodu sam popucala, sašili me i sjela normalno nakon pola dana.
    Svatko ima neka svoja iskustva, neke cure će tek proći porod, ali na kraju dobijemo u ruke naša mala čuda koja su rasla u nama 9 mjeseci 🥰
    Ja sam npr čitala knjige duhovni pristup rađanju i 9 mjeseci s Bogom i puno su mi pomogle. 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

Hellobaby
    29. Studeni 2023. 07:26

Lista pregleda:

ElisaDay - 30.11.
    mala6 - 30.11.
    neverland - 1.12. 
    Hulala18 - 1.12.
    MarTina=) - 1.12.
    Perpetua - 4.12.
    Dalmatinka_u_zg - 4.12.
    Martina1931 - 4.12.
    LauraUna327 - 4.12.
    maŠa - 5.12.
    deedee1405 - 6.12.
    ITM - 7.12.
    Andrea995 - 7.12.
    pistacija13 - 8.12.
    mareo772 - 8.12.
    M-P - 8.12.
    malaBubamara123 - 12.12. 
    Freya1 - 13.12.
    Hellobaby - 13.12.
    Haru - 13.12.
    Mushi - 14.12.
    Ka_Kate - 15.12.
    marta96 -18.12. 
    Mareeeee - 19.12.
    plave_okice - 19.12.
    katy_kaya - 20.12.
    .
    Danas imamo stanku što se tiče pregleda 😀 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

M-P
    29. Studeni 2023. 07:40

Hulala18

M-P

Mareeeee

Reserved123

Cure kako vam je prosao prvi porod? Jeste i imale koje komplikacije?
    Ja sam prvo rodila na dogovoreni c.r. zbog epilepsije
    Vjerujem da cemo i na drugo ic tako

Sta se trudnoce tice bila sam 2 tj u bolnici radi toga jer je beba bila manja pa bila na promatranju 36 i 37 tj dosla doma i na 38+3puko vodenjak dosla aam s prstom otvorena mislim da je to nocna mora svake majke….odbila sam drip …dali su mi nesto venozno za opustanje maternice … ugl skratit cu sve jer ne zelim nikog plasit s nicim …ali imala sam jako bolan porod koji je trajao 13 i pol h …muz je bio samnom cijelo vrijeme nisam dobila epiduralnu probali su no tako su mi trudovi sibali da su me 2 puta krivo upiknuli i vise se nisu usudili…. ugl….pa sve do rucnog unutraanjeg namjestanja u karlicu … znaci mislila sam da sam na drugom svjetu…. ugl… porod mi je bio nesto najgore …najbolnije ali i nesto najlijepse u zivotu.❣jer nakon te boli kad izade beba odmah sam osjetila potrebu mog djeteta i bili smo odmah povezani i dobila sam majcinski poriv odmah i taj tren sva bol ne nestala… 😅bar do sivanja🤣to cu vam pricat neki drugi put🤣… samo si zelim drugi porod puno laksi nego prvi …

Uff
    Meni je frendica rekla da je porod mila majka naspram sivanja 😬

Ovo sam ja 😂 Ali to je njihova greška, nisu očekivali da ću ispucati od bebe od 2+ kg, pa nisu sjecnuli.
    Od mene sa poroda kao poroda sve pozitivno, niti je bolilo previše, niti išta.
    Ali da, svaka žena je za sebe, i svaki porod je za sebe. Pa nema baš puno smisla pisati o tome.
    Eto jedino, ja mogu reći da su meni vježbe disanja iz školice za trudnice, pomogle da predišem trudove i moguće da su zato bili super podnošljivi.
    Opet ću ići sa ovom bebom, ali pred kraj tamo, i sa L sam skroz pred kraj, samo me to disanje zanima 😂

Ja sam jedino sto se tice poroda dobila savijet za to disanje. To su mi svi rekli da je jako korisno. 
    Slazem se svatko ima svoje iskustvo .. ja imam minimalno 20 ljudi oko sebe i nitko , doslovno nitko mi nije rekao da mu je bilo uzas. ( a imam par njih za kooje sam mislila sta ces ti rodit ) ..  jedino sto mi nije jasno ak je tako uska zdjelica koja se mjeri prakticki pred porod. Sta ti nisu predlozili carski? Ne znam, moja sestra je zbog uske zdjelice obavezno morala na carski jer bi tesko djetetu uopce bilo.. postojala je velika opasnost.. tako da sto doktora sto razlicitih misljenja. Najbolje se fokusirat na sebe 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

• Tejkili
    29. Studeni 2023. 07:44

Jutro cure! Zanima me perete li voce/povrce zeolitom prije konzumiranja? I ako da, koji preporucate?

M-P
    29. Studeni 2023. 07:44

Meni je uzor moja mama. Zena rodila nas 5😂😂 s tim da smo sestra i ja blizanke ..i to je nesto preljepo .. mi smo sve uzasno povezane, nema dana da se ne cujemo svih 5 i doslovno odrastes s prijateljicama. 
    Ja neplaniram bas 5 posto mi je vec skoro 30 ali ne bi htjela ostat na jednom djetetu. Vidjet cu.. prvo mi je i to jedno bitno :) 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

M-P
    29. Studeni 2023. 07:46

Tejkili

Jutro cure! Zanima me perete li voce/povrce zeolitom prije konzumiranja? I ako da, koji preporucate?

Iskreno ne .. operem dobro u vodi i to je to 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

marta96
    29. Studeni 2023. 07:51

Ja ću jos samo reći što se tiče poroda pratila sam jednu doulu i dosta se informirala, kod mene nije bila istina da epiduralna isporuje porod jer od kad sam dosla spojili mi drip i dali epiduralnu rodila sam kroz 2 sata, dosla otvorena 3 prsta zacas bila na 10. Ali zadnje tjedne sam pila čaj lista maline, jela datulje i puno keksa s mužem 🤣🤣

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Martina1931
    29. Studeni 2023. 07:59

Meni treba neka doula koja ce mi pomoc oko meditacije kako da prezivim ova povracanja😅 
    Ja vise snage nemam, iskreno i duboko se nadam da ce potrajati jos tjedan, dva
    Cure koje su prosle magicnih 12tt, jesu fakat prestale mucnine?🙈

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Reserved123
    29. Studeni 2023. 08:01

Jutroo cure 
    Evo ja sam imala porod za pozelit. Dogovoreni carski, u sali su pjevali s otvorenim radiom. Izasao djecak od 4.700 kg izad poroda me je bolilo ali ne strasno. Super sam prosla s porodom zato me je ubio s nespavanjem i cickanjem do godinu dana nije prespavao niti jednom cijelu noc. Tako da je to sve individualno. I nitko ne moze znat sto ga ceka

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

M-P
    29. Studeni 2023. 08:05

Martina1931

Meni treba neka doula koja ce mi pomoc oko meditacije kako da prezivim ova povracanja😅
    Ja vise snage nemam, iskreno i duboko se nadam da ce potrajati jos tjedan, dva
    Cure koje su prosle magicnih 12tt, jesu fakat prestale mucnine?🙈

A Martinica 😢😢😢 
    Jadna.. nadam se da de ti prestat opet pa makar na par dana. Ja sam cula da prestanu s 10-12 tj ali opet kako kod koga. Meni je bilo prestalo pa sam jucer opet imala. Danas mi opet okej zasad. Steta sto simptomi nisu isti striktno kod svakoga pa da znas tocno 😩♥️

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.