Meni treba neka doula koja ce mi pomoc oko meditacije kako da prezivim ova povracanja😅
Ja vise snage nemam, iskreno i duboko se nadam da ce potrajati jos tjedan, dva
Cure koje su prosle magicnih 12tt, jesu fakat prestale mucnine?🙈
A Martinica 😢😢😢
Jadna.. nadam se da de ti prestat opet pa makar na par dana. Ja sam cula da prestanu s 10-12 tj ali opet kako kod koga. Meni je bilo prestalo pa sam jucer opet imala. Danas mi opet okej zasad. Steta sto simptomi nisu isti striktno kod svakoga pa da znas tocno 😩♥️
Ja doslovno ne znam kako zene prezive koje su imale do 18tjedna ovako..kuzis mene strah ici u trgovinu, tramvaj isl jer ne znam hoce li me povracanje uhvatiti u javnom prostoru. U zadnjih par dana ne dodjem ni do wca udaljdnog par metara u stanu🤦♀️
Jel ti povracas ili samo mucnine?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Meni treba neka doula koja ce mi pomoc oko meditacije kako da prezivim ova povracanja😅
A Martinica 😢😢😢
Jadna.. nadam se da de ti prestat opet pa makar na par dana. Ja sam cula da prestanu s 10-12 tj ali opet kako kod koga. Meni je bilo prestalo pa sam jucer opet imala. Danas mi opet okej zasad. Steta sto simptomi nisu isti striktno kod svakoga pa da znas tocno 😩♥️
Ja doslovno ne znam kako zene prezive koje su imale do 18tjedna ovako..kuzis mene strah ici u trgovinu, tramvaj isl jer ne znam hoce li me povracanje uhvatiti u javnom prostoru. U zadnjih par dana ne dodjem ni do wca udaljdnog par metara u stanu🤦♀️
Jel ti povracas ili samo mucnine?
Iskreno vjerujem da te strah jer ja nisam povracala ali mi je ko cijelo vrijeme stajalo i onda sam si vrecicu nosila sa sobom jer me doslovno bilo strah u tramvaju. Imala sam se vozit od prve do zadnje stanice. Nisam ni jednom povracala, jednom sam bila na rubu al mislim da je moja psiha uzas.. ja sebe doslovno kocim. Ne znam to opisat.
Ni sad ne povracam al mi onda bude mucnina doslovno cijeli dan. Jedva vodu pijem , natjeram se .. i tesko mi je skoncentrirat se na posao jer kad se ustanem sam mi se sve vrati nazad … ne znam do kad to traje al individualno je .. s obzirom da sam od frendice trazila kao utjehu pa je rekla da ona jos povraca. S tim da je njoj to kao ajd idem to obavit i dobro. A 6. Mj je 🙈
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Jutroo cure
Evo ja sam imala porod za pozelit. Dogovoreni carski, u sali su pjevali s otvorenim radiom. Izasao djecak od 4.700 kg izad poroda me je bolilo ali ne strasno. Super sam prosla s porodom zato me je ubio s nespavanjem i cickanjem do godinu dana nije prespavao niti jednom cijelu noc. Tako da je to sve individualno. I nitko ne moze znat sto ga ceka
Moja će sad godinu i pol i jos nije prespavala noć. Uvijek buđenja pa makar za piti vodu, dojila do 14mj
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Dobro jutro svima iz bolnice. Smjestila sam se, nije ništa strašno. Najgore od svega mi je vaganje 🤣🤣🙈 Izvadili su mi krv iz prsta za šećer, sad su mi i iz vene radi još nekih pretraga. I čekam vizitu pa da mi daju više doručak kad oni prođu jer ću umrijeti od gladi 🙈🙈
Hellobaby možeš me na sljedeci spisak staviti 20.12. za pregled 😊
Nadam ste da ste sve dobro, da nema mučnina i ostalih tegoba 🍀🤞❤️
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Bopsich, to je guk profil ili ogtt radi ceg si u bolnici jel?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Jutro, nadam se da ste se naspavale, ja nisam uopće, koma se osjecam a imam hrpu stvari danas za napraviti…. Mislim da ništa od toga
Ne idem na nokte već 2 godine, sad sam mislila otići samo na manikuru
Tejkili ja perem običnom vodom i to je to 😬
Bopsich izdrziiii, nadam se da je doručak bio okej 😬 to ostaješ do sutra ujutro ili?
Meni na momente jos uvijek mi zna biti mucno ali puno puno lakse martina...izduraj jos malo😊
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ajoj Mare, stvarno teško iskustvo, nadam se da će ovaj put biti top 🥰
.
Ja sam budna već nekih sat vremena, glava, nos, dehidrirano se osjecam, oci, sve me boli.. prehlada me ulovila
Sto ste koristile u takvim stanjima?
Jutro ☺️
Najsigurnija opcija je da nazoveš svoju doktoricu obiteljske medicine.
Ja sam pila čaj, isla pastile sam uzimala za grlo, nos sam isprala fiziološkom otopinom… Popila sam jedan lekadol kad glavobolju više nisam mogla trpit 😅
Hvala, evo imam Aqua maris pa sam se s tim odcepila haha
Hvala za lekadol 🤗
A čaj, med i limun kreću 😂
Imam jedno pitanje. Cure sa dioptrijama, jel imate osjecaj da vam se vid pogorsao u trudnoci? Ne znam jel umisljam
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Imam jedno pitanje. Cure sa dioptrijama, jel imate osjecaj da vam se vid pogorsao u trudnoci? Ne znam jel umisljam
Magli mi se cesce ...to je sve
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji