Imam jedno pitanje. Cure sa dioptrijama, jel imate osjecaj da vam se vid pogorsao u trudnoci? Ne znam jel umisljam
Ja imam veliku dioptriju na lijevom oku, nosim leće i nemam osjećaj da se pogoršao 😱
Zas misliš da je, škiljiš ili?
Imam jedno pitanje. Cure sa dioptrijama, jel imate osjecaj da vam se vid pogorsao u trudnoci? Ne znam jel umisljam
Ja imam veliku dioptriju na lijevom oku, nosim leće i nemam osjećaj da se pogoršao 😱
A ja nisam imala neku veliku dioptriju 0,8 i logicno nosila bih naocale tu i tamo. Prije god dana sam u svojoj bolnici bila kod oftamologa i doptrija je narasla na tipa 1,3. A meni se nije dalo mijenjat stakla😆 znam, uzasno neodgovorno.
Tako da vec duze vrijeme nosim neodgovarajuce naocale, i ne nosim redovno uopce. A sad imam osjecaj da mi bas smeta sto nosim nepravilno, a prije nije🤣
Vjv to nema veze sa trudnocom onda, nego cinjenicom da sam lijena otic to sve zamijenit
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
A ja mislim da se meni magli od tlaka... imam nizi
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
A ja nisam imala neku veliku dioptriju 0,8 i logicno nosila bih naocale tu i tamo. Prije god dana sam u svojoj bolnici bila kod oftamologa i doptrija je narasla na tipa 1,3. A meni se nije dalo mijenjat stakla😆 znam, uzasno neodgovorno.
Tako da vec duze vrijeme nosim neodgovarajuce naocale, i ne nosim redovno uopce. A sad imam osjecaj da mi bas smeta sto nosim nepravilno, a prije nije🤣
Vjv to nema veze sa trudnocom onda, nego cinjenicom da sam lijena otic to sve zamijenit
Meni je dr, ako se dobro sjećam rekla da je normalno da raste do 0,5 godišnje 🫣 tak da je možda vrijeme za nove hahaha.. a gle, mozda i utjece trudnoća, utjece na sve pa nebi bilo čudno da i na vid 😂
Ovo sto kažeš da je neodgovorno neću ni komentirati, i samoj mi se dogodi, pogotovo s parodontologom i sad ne znam da idem ili da ne idem a sto posto ću morati dobivati anesteziju, tko zna koliko mi se opet napravilo tih džepića jer nisam pazila… tak da ću vjrj opet preskočiti 😂
A ja mislim da se meni magli od tlaka… imam nizi
A moguće… ja isto imam niži ali evo stvarno mi je okej sto se tog tiče
Jutro cure moje!
Sad sam uspijela sve pročitati, ali bome sam imala i o čemu😅
bopsich iplave_okice čestitam na pregledima btw, plave_okice ja nemam termin tvog poroda, a bopsich slikice su baš super
Vidim da ste pisale za opremu za bebe. Sve imamo tako da neću ništa kupovati. Ručnik ima svako dijete svoj i robicu u kojoj su izašli iz rodilišta (to sam im spremila, i dat ću im kada bude vrijeme za to)
Andrea995 sve će se vidjeti na slijedećem pregledu 🙂
Što se tiče hrane izbjegavam tunu, ostalo ne jer imamo sve domaće
7.6. nisam ni pitala. Tak mi je ginekologica napisala 😂
Ja bih tatarski, ali to ne smijem jer je sirovo meso.
Danas sam bila na Vuk Vrhovcu jer moram štitnjaču svaki mjesec kontrolirat (Hašimoto). Prošli mjesec je TSH bio super pa nisu povećavali dozu. Vidjet ćemo kaj će s današnjim vadenjem biti.
Ne znam jel vas smetaju ta duga čekanja po bolnicama. Imaš termin ili dodeš rano ujutro prije početka, ali to traje i traje. A danas su pile kavu do pola 8. 🙄 a kao od 7 rade.
Plave okice, joj moram ti rec za to cekanje buduci da radim u zdravstvu. Neeemojte nas🤣 mi stv ne pijemo kavu, nego priprema za taj dan i sve preglede traje ipak. I neke stvari ovise o nadredjenima. A za bolnice je specificno sto lijecnici cesto imaju hitne preglede bolnickih pacijenata koji leze po odjelima, pa ispada kao da se netko uvalio. A ustvari ti pacijenti imaju prednost naspram svih ambulanti. Ako ista vise na poslu mrzim kad netko dodje ranije pola sata, pa gundja jer ceka 40min npr🙈
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Martina guk profil je, ogtt sam već odradila i sve su vrijednosti bile mrvicu povišene baš na granici. Ali evo sad kad su mi mjerili šećer nakon obroka bio je 5.0 što je super.
Freya ostajem do sutra ujutro ako se nastave ovakvi rezultati mjerenja. Doručak je bio skroz ok, kruh i mliječni namaz. Uz to neka bijela kava koja baš i nije pitka, ali ja kavu ni inače ne pijem pa nisam mjerodavna.. I kruška za međuobrok. Više je kao krumpir nego kao kruška, ali nema veze 🤣🤣 Ne žalim se.
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Ajme cure, meni je toliko loše bilo jučer. Glava me ubijala, ležala sam cijelo popodne kao da me tenk pregazio. Mislila sam da me lovi prehlada. Danas ko da ništa nije bilo, ne znam kako i što, možda mi je pasalo što sam bila doma i pila čajeve pa me preskočilo. Sutra mi je pregled, sva sam nervozna danas :D
28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸
Bopsich ajde dobro, okej je 😂😂 nadam se da će rezultati i dalje nastaviti biti dobri i da ćeš ujutro kući
Elisaday tako je meni danas ali mislim da se neću tako brzo oporavit 😂 ajde super, bitno da si se izvukla 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji