Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    katy_kaya
    27. Studeni 2023. 20:40

Bok svima, dok cekam malo manje od 3 tjedna do prve kontrole, citam i polako ulazim u cijeli ovaj novi svijet. Po prirodi sam panicna i umiruje me struka i sluzbene informacije. Kako se vi informirate opcenito o trudnoci, prehrani, pregledima? Ne bi htjela poluinformacije, ali ni ne znam od kud krenuti. Naravno da cu pitati ginekologa sve sto me zanima na pregledu. Ali sto citati do tad? Imate neku knjigu sa preporuciti?

Mareeeee3112
    27. Studeni 2023. 21:29

katy_kaya

Bok svima, dok cekam malo manje od 3 tjedna do prve kontrole, citam i polako ulazim u cijeli ovaj novi svijet. Po prirodi sam panicna i umiruje me struka i sluzbene informacije. Kako se vi informirate opcenito o trudnoci, prehrani, pregledima? Ne bi htjela poluinformacije, ali ni ne znam od kud krenuti. Naravno da cu pitati ginekologa sve sto me zanima na pregledu. Ali sto citati do tad? Imate neku knjigu sa preporuciti?

Preporucam samo sto manje citat internet .. jer je pun kojekakvih gluposti gdje se mame uspanice bzv  ...rade posudite neku dobru knjigu u knjiznici o trudnoci

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Freya1
    27. Studeni 2023. 21:56

katy_kaya

Ja si pročitam članke sa poliklinike Harni ili Mazalin i na aplikaciji koju koristim za praćenje trudnoće 😁

• plave_okice
    27. Studeni 2023. 22:00

Mareeeee

plave_okice

Mareeeee

plave_okice

plave_okice

Mareeeee

Martina1931

Mareeeee

Cure jedna informacija….vinogradska iskljucivo radi kombinirani probir u 12 tj trudnoce znaci ako vam ginekolog pusti prekasno uputnicu nece vas primiti oni vise ne uzimaju u 13 tj po novom🤣znaci debili… eto… 5 dana cekala odgovor da bi nakraju prvo dobila da nema termina pa mi poslali da samo rade u 12 tj

Oh, dobro za znati svakako. Znaci radi se iskljucivo u 12tjednu ili moze i prije tipa 11tjedan?

Iskljucivo u 12 tjednu ja sam preko veze sad iskopala termin …. s tim da ako nazoves tjedan ranije ne znaci da ces dobit termin jer termina nema i zapravo nisi ti kriv i tako prode tjedan bzv… ja sam cekala njihov odgovor 5 dana unjesto da su me odmah narucili i odgovorili na vrijeme … tako da najbolje bi vam bilo odmah dok ste u 10 tj znaci ttipa vec na 9+5…reci ginekologici da posalje uputnicu kako bi dobili termin na vrijeme

Ja sam u 13. tjednu pa sutra idem na kombinirani. Doktorica mi je dala uputnicu još na prvom pregledu polovicom listopada i za par dana sam im slala mail. Čak mi je doktorica rekla da se može i u Petrovoj napravit i da ne treba narudžba. Sad koliko je istina ne znam.

U Vinogradsku.

Bas sam poslala kaj si napisala svojoj špagi i sokirana je a meni su na mailu poslali drugo…vidis da migu narucit kad zele… glupe su

Ja sam se još 20.10. naručila. Jedino ako nisu prekrcani. Kaj toliko natalitet raste 😂

Ma izmisljaju toplu vodu jer znam da lazu… cim je veza nazvala a veza je desna ruka…odmah su mi termin nasli isto tako nemogu mi se ne javit 5 dana kad sam ja taman usla kroz 5 dana u 13 tj i onda napisat prvo fa nema mjesta pa onda da ne uzimaju u 13 tj…kad nisam ni trebala uc u 13 tj da su na vrijeme odgovorili…. prosle god isla u petrovu al im je uzv koma isto se moras naruciti i bila sam 13 tj…a rodila sam u vinogradskoj i htjela sam tam i ovaj puta uz to j kombinirani obaviti… ugl et u cetvrtak sam u 8 i 20 kad si ti?

Ja sam sutra u 8:00. Javim kako je prošlo. Budući da si rodila u Vinogradskoj, mogu tamo još uvijek muževi bit na porodu?

Hellobaby
    27. Studeni 2023. 22:08

Večer cure!
    Najprije čestitam svim curama na dobrim pregledima❤❤❤❤
    M-P ja sam u prošloj trudnoći panoramu radila sa 12+6tt  tako da nije kasno 😀
    bopsich ajmeee ti si mi super😄😄 ako su dečki nositi će bodiće na trešnjice 😅
    ITM ajde najbitnije je da je bebica dobro
    Hulala žao mi je što si se tako osjećala zbog dojenja. Prije 30-ak godina dojenje nije bilo "in", pa smo sve tu i nijedna žena se tada nije osjećala manje vrijedna. Sad su počeli to dosta naglašavati, pa se žene koje nemogu dojiti loše osjećaju
    katy_kaya kao što ti je Mareeeee rekla, što manje istraživanja na internetu, posudi u knjižnici koju dobru knjigu i pričaj sa drugim trudnicama 😀 
    ..
    Meni došli nalazi krvi; glukoza 4.5 i tsh 1.22, tako da sam zadovoljna 🙂 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

korni
    28. Studeni 2023. 05:48

Jutro cure, sretno ako koja danas ima pregled 🍀
    Mene je sinoć ulovila opaka vrtoglavica, sve mi se zacrnilo, mislila sam da ću past s nogu kao daska, no dečko je uletio kao superman 😅 i onda me oblio hladan znoj 🤷 nakon 10ak min došla k sebi i bilo sve okej. 
    Izdrzite dan 💪

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• Dalmatinka_u_zg
    28. Studeni 2023. 06:33

katy_kaya

Ja imam knjigu Što očekivati u trudnoći i meni je jako dobra,jednostavno pisana i sa puno opcenitih informacija i promjenama po mjesecima trudnoce.

Hellobaby
    28. Studeni 2023. 07:12

Lista pregleda:

bopsich - 28.11.
    plave_okice - 28.11
    ElisaDay - 30.11.
    mala6 - 30.11.
    neverland - 1.12. 
    Hulala18 - 1.12.
    MarTina=) - 1.12.
    Perpetua - 4.12.
    Dalmatinka_u_zg - 4.12.
    Martina1931 - 4.12.
    LauraUna327 - 4.12.
    maŠa - 5.12.
    deedee1405 - 6.12.
    ITM - 7.12.
    pistacija13 - 8.12.
    mareo772 - 8.12.
    M-P - 8.12.
    malaBubamara123 - 12.12. 
    Freya1 - 13.12.
    Hellobaby - 13.12.
    Haru - 13.12.
    Mushi - 14.12.
    Ka_Kate - 15.12.
    marta96 -18.12. 
    Mareeeee - 19.12.
    plave_okice - 19.12.
    katy_kaya - 20.12.
    .
    ❤bopsich i plave_okice sretno danas❤

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

marta96
    28. Studeni 2023. 07:16

Jutro cure, ja jučer uzela napokon bisolex jer je dr rekao da mogu, bas dosta kašljem, sad mi je i nos zaštopan i grlo me boli 🤨 najgore od svega je da mi se gadi piti sva tekućina znači sokovi, voda, cedevitu, mineralna evo ne znam kaj se događa jednostavno mi se gadi, pojesti mogu skoro sve, ali popiti nema šanse😭😭 i kak da sad pijem puno tekućine uz to za kašalj kad ne mo guuuu

Od jučer me bole dolje leđa znači takva bol kao da imam upalu mišića od nečega ne znam jel od sjedenja na poslu ili kaj, ali uff. U prošloj trudnoći me tak boljela trtica, od početka do kraja trudnoće 😵

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

• plave_okice
    28. Studeni 2023. 07:26

marta96

Jutro cure, ja jučer uzela napokon bisolex jer je dr rekao da mogu, bas dosta kašljem, sad mi je i nos zaštopan i grlo me boli 🤨 najgore od svega je da mi se gadi piti sva tekućina znači sokovi, voda, cedevitu, mineralna evo ne znam kaj se događa jednostavno mi se gadi, pojesti mogu skoro sve, ali popiti nema šanse😭😭 i kak da sad pijem puno tekućine uz to za kašalj kad ne mo guuuu
    .
    Od jučer me bole dolje leđa znači takva bol kao da imam upalu mišića od nečega ne znam jel od sjedenja na poslu ili kaj, ali uff. U prošloj trudnoći me tak boljela trtica, od početka do kraja trudnoće 😵

Ja sam kašljala ko smuk 3 tjedna. 2 tjedna odležala u krevetu. Jedva se mogla ustati. Antibiotik nisam odmah dobila. Drugi lijekovi nula bodova. I još uvijek me bole leda od naprezanja, ali gornji dio (rebra i lopatice). 

Čuvaj se ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.