Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala6
    25. Studeni 2023. 12:07

Tejkili

bopsich

Tejkili žao mi je zbog bolova, ali mislim da je to sve normalno. Kad je ono pregled?

Pregled je u utorak i jedva ga cekam! Mislim da je kod mene problem i na bazi psihe, jer previse osluskujem i brinem unaprijed hoce li zabolit pa kad zaboli se odmah isprepadam. Ali vidim da je puno cura pisalo o bolovima u tim ranim danima pa se nadam da cu biti mirnija nakon pregleda.☺️

Mene je bolilo koji dan,s tim da me bas junacki probadalo na desno,evo jutros me boli vise liva strana ali nije strasno. Ne mogu vise spavati na drobu ni na ledima jer mi ful nelagodno,iman osjecaj ko da me neko povlaci za ruke i noge te rasteze u duzinu 😖

Sinoc sam skuzila da necu moci jos dugo raditi,pogotovo nocne,jer zaspim na stojeci (cak nebitno jeli dnevna ili nocna).
    I imam jedno pitanje,jeli ijedna od vas pusi? Cigare el 🤣
    Ja san dimila kutiju sigurno,ako ne i jace,zgadilo mi se 17 cigara ali te tri preostale ako ne zapalim kroz dan,doslovno mi dode da sidnen i placem kolika me zelja uvati

Haru
    25. Studeni 2023. 12:12

Jao čitam što jedete i što vam se jede. Meni više slano nego slatko. Tako je bilo i prvi puta. Trenutno nemam nekakvih želja i mogu uglavnom pojesti sve. Mučnine koje se povremeno pojave su zanemarive i ne ometaju mi apetit. 🫣 U prošloj trudnoći sam jedno vrijeme tamanila ajvar, kiselu ciklu, Big tasty i pecivo s hrenovkom. Kad se sjetim ... 🤤

'21. 💙
    '24. 💛

M-P
    25. Studeni 2023. 12:20

Hahahaah strasno za sto sve dodu zelje. 🙈 
    Meni bude zao posto bi htjela sto kvalitetnije jesti ali sto cu .. 
    netko je pisao za bolove nesto.. mene nije bolilo ali sam imala bas grceve i znali su me dosta uhvatiti kroz dan. Onda mi je gin rekla da koristim mg 2x na dan. I moram priznat od tad mi je super. Samo cesce nekak idem na wc , a znam da se on izbaci kroz urin kao visak. Vise me ne hvataju takvi grcevi hvala Bogu jer je bas bilo neugodno :/ 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

ElisaDay
    25. Studeni 2023. 12:39

mala6

Tejkili

bopsich

Tejkili žao mi je zbog bolova, ali mislim da je to sve normalno. Kad je ono pregled?

Pregled je u utorak i jedva ga cekam! Mislim da je kod mene problem i na bazi psihe, jer previse osluskujem i brinem unaprijed hoce li zabolit pa kad zaboli se odmah isprepadam. Ali vidim da je puno cura pisalo o bolovima u tim ranim danima pa se nadam da cu biti mirnija nakon pregleda.☺️

Mene je bolilo koji dan,s tim da me bas junacki probadalo na desno,evo jutros me boli vise liva strana ali nije strasno. Ne mogu vise spavati na drobu ni na ledima jer mi ful nelagodno,iman osjecaj ko da me neko povlaci za ruke i noge te rasteze u duzinu 😖

Sinoc sam skuzila da necu moci jos dugo raditi,pogotovo nocne,jer zaspim na stojeci (cak nebitno jeli dnevna ili nocna).
    Ja san dimila kutiju sigurno,ako ne i jace,zgadilo mi se 17 cigara ali te tri preostale ako ne zapalim kroz dan,doslovno mi dode da sidnen i placem kolika me zelja uvati

Ja sam prestala sa cigarama od početka trudnoće ali sam jučer pokleknula. Naime, dragi mi je zaboravio skupiti robu i sve se natopilo onom iznenadnom kišom navečer da sam se toliko naživcirala da sam sjela na balkon i zapalila. Da ga ne ubijem 😁😁. Eto, nadam se da ta jedna neće napraviti neku štetu. Inače, kad mi je muka mi se uopće ne pašu, a kad nije mi baš dođe poslije ručka da zapalilm ali se nekako suzdržavam.

28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸

• mala6
    25. Studeni 2023. 12:47

ElisaDay

mala6

Tejkili

bopsich

Ja sam prestala sa cigarama od početka trudnoće ali sam jučer pokleknula. Naime, dragi mi je zaboravio skupiti robu i sve se natopilo onom iznenadnom kišom navečer da sam se toliko naživcirala da sam sjela na balkon i zapalila. Da ga ne ubijem 😁😁. Eto, nadam se da ta jedna neće napraviti neku štetu. Inače, kad mi je muka mi se uopće ne pašu, a kad nije mi baš dođe poslije ručka da zapalilm ali se nekako suzdržavam.

Hahahah a dobro,stvarno jedna ne bi tribala nista napravit. Ja se nisan namjerno ostavila nego jednostavno ne pase,ali kad mi dode zapaliti i to ne ona nikotinska kriza,nego mi bas trazi i to mi je nekad potrebno samo dva dima i ugasin cigaret. I nema pravila,tipa nekad posli rucka mi dode zapalit,nekad ne. Ali ako nema ta dva dima koja zelin,stisnen se na kauc i udri u zaljku 🤦‍♀️

• manu11
    25. Studeni 2023. 13:10

Ja sam prestala pusiti davno prije trudnoce. Moja frendica je pusila 5-6 cigara svaki dan kroz cijelu trudnocu i rodila je zdravu bebu. Mislim da nije nista strasno ako zapalite jednu-dvije kad bas morate ali ja osobno ne bih 🙂

09.09.2023 ➕❤️
    03.05.2024 👶🏻🥳💞

• mala6
    25. Studeni 2023. 13:12

manu11

Ja sam prestala pusiti davno prije trudnoce. Moja frendica je pusila 5-6 cigara svaki dan kroz cijelu trudnocu i rodila je zdravu bebu. Mislim da nije nista strasno ako zapalite jednu-dvije kad bas morate ali ja osobno ne bih 🙂

A pokusat cu kako znam i umijem. Mozda ako me uhvate mucnine jace,mozda i to izbaci

Martina1931
    25. Studeni 2023. 13:42

Ja sam prije pusila tu i tamo  i onda sam jednom dobila gnojnu anginu u grlu i od tada nisam vise mogla zapaliti niti jednu cigaretu jer su mi se krenule gaditi...😂
    .
    Sto se tice pusenja u trudnoci, znate i same da to nije dobro niti za vas niti dijete. Vjerujem da se trudite smanjiti koliko mozete i da je tesko..ali cinjenica je da ostavlja posljedice na dijete, i tko god vam kaze da nije laze. Radim u zdravstvu i dosta oko istrazivackih radova, i na tu temu sam dosta citala buduci da je moja mama pusila sa mnom u trudnoci pa me zanimalo kakve posljedice ostavlja. Bolje da vam ne pisem dalje nista u vezi toga jer i mene uzasno plasi kao dijete cija je mama pusila dok me nosila.Valjda radi toga imam potrebu vise i napisati na tu temu🙈 
    Probajte se jos jace potruditi, znam da je tesko, ali mozete vi to😊🤍

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

ElisaDay
    25. Studeni 2023. 13:50

Martina1931

Ja sam prije pusila tu i tamo i onda sam jednom dobila gnojnu anginu u grlu i od tada nisam vise mogla zapaliti niti jednu cigaretu jer su mi se krenule gaditi…😂
    .
    Sto se tice pusenja u trudnoci, znate i same da to nije dobro niti za vas niti dijete. Vjerujem da se trudite smanjiti koliko mozete i da je tesko..ali cinjenica je da ostavlja posljedice na dijete, i tko god vam kaze da nije laze. Radim u zdravstvu i dosta oko istrazivackih radova, i na tu temu sam dosta citala buduci da je moja mama pusila sa mnom u trudnoci pa me zanimalo kakve posljedice ostavlja. Bolje da vam ne pisem dalje nista u vezi toga jer i mene uzasno plasi kao dijete cija je mama pusila dok me nosila.Valjda radi toga imam potrebu vise i napisati na tu temu🙈
    Probajte se jos jace potruditi, znam da je tesko, ali mozete vi to😊🤍

Moja frendica je pušila cijelu trudnoću i sad joj mali ima astmu. Ne mora znači da je od toga ali to je ono, želiš li se pitati svaki dan jesi li ti kriva?

28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸

Haru
    25. Studeni 2023. 14:15

Cure, blajha li se koja od vas? Ako da jeste li išle otkako znate da ste trudne ili pauzirate? 
    Ja inače ne idem, ali sam se odvažila na neku promjenu i naručila se prije nego sam znala da sam trudna. Ne znam bih li otkazala ili ne. 

'21. 💙
    '24. 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.